PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 7 Αυγούστου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα συναισθηματική συμφωνία.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά σημαντική είναι η σημερινή μέρα για σας, αγαπημένοι Κριοί, γιατί αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες που κάνατε με τη διπλωματία και τα επικοινωνιακά σας προσόντα, για να πάρουν σάρκα και οστά τα όνειρα και οι επιθυμίες σας. Βρεθείτε ανάμεσα σε αξιόλογους ανθρώπους, αξιοποιήστε τη φαντασία και τις πρωτοπόρες ιδέες σας, ο τρόπος που βλέπετε τον έρωτα και την αγάπη και τα ιδανικά που πιστεύετε, δημιουργούν ένα υπέροχο κλίμα συμφιλίωσης, ηρεμίας και ικανοποίησης γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ύστερα από ένα διάστημα συναισθηματικής και προσωπικής αποξένωσης από τους αγαπημένους σας φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, φίλοι μου Ταύροι, σήμερα παίρνετε κυριολεκτικά και μεταφορικά φόρα προς όλες τις κατευθύνσεις με κέφι, χαρά και ζωντάνια, προσπαθώντας να απομακρύνετε από την καθημερινότητά σας και το παραμικρό αγκάθι που βάζει παγίδες στη σχέση σας, προβάλλετε την αισθησιακή σας λίμπιντο και μαγνητίζετε με την εξαιρετική σας εμφάνιση τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξαναβρίσκετε τον πραγματικό σας εαυτό και την αυτοπεποίθησή σας σήμερα, καλοί μου Δίδυμοι, αισθάνεστε τη σιγουριά και την ασφάλεια που σας προσφέρουν αγαπημένα πρόσωπα στο περιβάλλον σας, αλλά κυρίως ο ερωτικός σας σύντροφος, που δε χρειάζεται να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια σήμερα, για να σας φτιάξει τη διάθεση και το κέφι σας, αφού οι όροι της μουντάδας και της πλήξης αντιστρέφονται, καθώς αποφασίζετε να αναλάβετε εσείς τα ηνία της συναισθηματικής σας ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν αισθάνεστε ότι έχετε κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι σας για να ηρεμήσουν τα γεγονότα και οι καταστάσεις που σας προβληματίζουν αυτό το διάστημα, τότε σήμερα, αγαπημένοι Καρκίνοι, είσαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να απολαύσετε την ανταμοιβή για τους κόπους σας. Η συναισθηματική σας ζωή οδηγείται από ευχάριστες και χαρούμενες ειδήσεις, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει επικεντρώνεται στις ευαισθησίες και το φλογερό σας ταμπεραμέντο, η σχέση σας απολαμβάνει αγάπη και αφοσίωση.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε με την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα που διαθέτετε, φίλοι μου Λέοντες, να κερδίσετε τις καθημερινές μάχες στη δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή, πολύ περισσότερο δε, να δρέψετε τους καρπούς του έρωτα από το δεσμό σας. Κάντε σήμερα μια συναισθηματική συμφωνία με το ταίρι σας, συγκεράστε τις απόψεις, τις φιλοδοξίες σας και τις επιθυμίες του δεσμού σας, κάντε τα ετερώνυμα ομώνυμα στη σχέση σας, παίρνοντας συγκροτημένες αποφάσεις και κάνοντας ισορροπημένες επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλλιεργήστε από την αρχή τις ιδέες, τις σκέψεις και τους στόχους σας, καλοί μου Παρθένοι, δώστε στον περίγυρό σας να καταλάβει τις προσωπικές σας ανάγκες και τα θέλω της καρδιάς σας, μην παραδίνετε άνευ όρων τα όνειρά σας, παλέψτε για τις ερωτικές σας φιλοδοξίες, ευεργετηθείτε από τις θετικές πλανητικές όψεις για να κερδίσετε το στοίχημα της αγάπης, μην επιτρέπετε σε τρίτα εμπόδια, σε παρεξηγήσεις και σε ανούσιες συγκρούσεις με το ταίρι σας, να προκαλέσουν σοβαρό κίνδυνο ρήξης.

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποιείστε τη λάμψη και την γλυκύτητα που εκπέμπετε στο περιβάλλον που κινείστε, εκμεταλλευτείτε τη διπλωματία και το επικοινωνιακό σας ταλέντο σήμερα, αγαπημένοι Ζυγοί, γίνετε περισσότερο συναισθηματικοί και τρυφεροί με τα κοντινά σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, ισορροπήστε ψυχολογικά, προσεγγίστε με ευθύτητα και ειλικρίνεια τους ερωτικούς πόθους και τις επιθυμίες σας, τίποτα δεν κατακτιέται αν δεν αγωνιστείτε να το κρατήσετε στην αγκαλιά σας με εποικοδομητικό πείσμα και υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως αισθάνεστε πως έχετε επωμιστεί αρκετά οικονομικά και προσωπικά βάρη αυτό το διάστημα, καλοί μου Σκορπιοί, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη σήμερα να ζητήσετε βοήθεια από τα αγαπημένα και κοντινά σας πρόσωπα, για να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητες που σας πνίγουν καθημερινά. Εμπιστευτείτε τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας σε άτομα που θέλουν το καλό σας, ακολουθείστε πιστά τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, για να κερδίσετε το στοίχημα της αγάπης με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προβληματιστήκατε αρκετά αυτές τις μέρες με τη στάση και τη συμπεριφορά προσώπων και γεγονότων που πιστεύατε πως είχατε συμμάχους στα σχέδια και τα όνειρα για το μέλλον, γι’ αυτό ανακαλύψτε ένα καινούριο, αλλά δοκιμασμένο τρόπο για να προσεγγίσετε τους στόχους και τα πιστεύω σας, ακολουθήστε την πεπατημένη στην ερωτική σας ζωή, μην αφήνετε δυσαναπλήρωτα κενά στο δεσμό σας, συζητήστε με πραότητα και νηφαλιότητα με το σύντροφό σας τις αμφιβολίες της καρδιάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην ασχοληθείτε σήμερα, φίλοι Αιγόκεροι, με την πρακτική και υλική πλευρά της καθημερινότητας, αφήστε για αύριο τα τρέχοντα θέματα που σας απασχολούν στη δουλειά σας και συντροφέψτε το πρόσωπο που αγαπάτε με όλη την δύναμη της ψυχής σας, πάψτε να σιωπάτε για τις εσωτερικές και ουσιαστικές σας ανάγκες, συζητήστε με το ταίρι σας τα θέλω της καρδιάς σας, γιατί είναι πρόθυμο και έτοιμο να σταθεί στο πλάι σας, αψηφώντας τις κόντρες και τις εκρήξεις των προηγούμενων ημερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εντάσεις και οι εκρήξεις αρχίζουν να υποχωρούν αισθητά από την καθημερινότητά σας, καλοί μου Υδροχόοι, γιατί οι αστρολογικές συγκυρίες βοηθούν να βρείτε τον προσωπικό και συναισθηματικό σας προσανατολισμό, δίνοντας τη μάχη του έρωτα στην αγκαλιά του συντρόφου σας, απολαμβάνοντας με ηρεμία και γαλήνη τις διακοπές σας. Καταστρώστε τα σχέδια και τα όνειρά σας για το κοντινό, ερωτικό μέλλον σήμερα, έχοντας ξάστερες και καθάριες σκέψεις και εικόνες για το πρόσωπο που αγαπάτε.

ΙΧΘYΕΣ

Ίσως χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο που προσεγγίζετε τα προβλήματα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας, φίλοι μου Ιχθύες, να εγκαταλείψετε επιτέλους τους δισταγμούς και την αναποφασιστικότητα και να δημιουργήσετε νέες φιλίες, γνωριμίες, ακόμα και συνεργασίες που σας πλησιάζουν. Στον ερωτικό τομέα, η σημερινή μέρα είναι απόλυτα θετική και ειρηνική με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αρκεί να μην μπλέξετε τα διλήμματα της δουλειάς στην ιδιαίτερη συζήτηση με τον αγαπημένο σας σύντροφο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment