PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα πιθανό να δεχθείς προτάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σου δίνει διάθεση για επικοινωνία και κοινωνικότητα. Το περιβάλλον στη δουλειά είναι ευχάριστο και συνεργάζεσαι άψογα με τους συναδέλφους σου. Ένα μεγάλο επίτευγμα σου σήμερα προκαλεί το θαυμασμό των γύρω σου αλλά τονώνει και την αυτοπεποίθησή σου. Μια ευχάριστη είδηση έρχεται από άτομο από το παρελθόν για να σε ταρακουνήσει και να σου δώσει χαρά. Μετρίασε λίγο τα λόγια σου και προσπάθησε να είσαι επιλεκτικός σε αυτούς που εκμυστηρεύεσαι θέματά σου γιατί μπορεί να εκτεθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα σου δίνει πλούσιο συναισθηματισμό. Μπορεί να δεις τον εαυτό σου να ξεσπάει σε κλάματα με μια διαφήμιση ή ένα τραγούδι. Το παρελθόν τριγυρίζει στο μυαλό σου. Συναντήσεις τυχαίες αναστατώνουν τη μέρα σου και σε βάζουν σε σκέψεις. Η μέρα σε κάνει να θέλεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την ανανέωσή σου. Ζήσε στιγμές χαλάρωσης με φίλους. Κανόνισε μια επίσκεψη στο κομμωτήριο ή ένα σπά. Διασκέδασε και να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φιλοδοξίες σου τώρα είναι έντονες και νιώθεις ότι δεν μπορούν να περιμένουν. Ωστόσο θα υπάρχουν καθυστερήσεις και αλλαγές στα σχέδια σου. Μην απογοητεύεσαι, μπορείς να πετύχεις ότι θέλεις. Χρειάζεται υπομονή και συνέπεια. Δεν μπορείς με τίποτα να ανεχθείς υποδείξεις των γύρω σου με αποτέλεσμα να έρχεσαι σε σύγκρουση. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες ώστε να μη δημιουργηθεί  παρεξήγηση με αγαπημένα πρόσωπα χωρίς λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα υπάρχουν οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Κάτι δεν έχεις κάνει σωστά τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα να έρχονται οι συνέπειες μαζεμένες. Λύση από πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος μπορεί να υπάρξει αλλά θα είναι προσωρινή. Συναισθηματικά, έχεις κάνει κι εκεί πολλά λάθη. Πρέπει να ξεχωρίσεις τον έρωτα από τη φιλία ή να συνειδητοποιήσεις ότι μια ιστορία που έχεις βασίσει πολλά πάνω της, δεν πάει άλλο. Δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις δε λέω αλλά τα γεγονότα σε αναγκάζουν από μόνα τους.

ΛΕΩΝ

Οικονομικές ανάσες παίρνεις σήμερα από χρήματα που έρχονται ξαφνικά. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξες σπάταλος τον τελευταίο καιρό. Στη δουλειά δεν υπάρχει κάποια σημαντική αλλαγή. Ναι είναι φορτωμένο το πρόγραμμα και δεν πάνε όλα όπως τα σχεδιάζεις αλλά η αποφασιστικότητα σου και η ψυχική σου δύναμη σε βοηθούν να ξεπεράσεις τα πάντα. Συναισθηματικά, η λίμπιντο σου είναι ανεβασμένη. Κάνεις νέες γνωριμίες και έχεις διάθεση για παιχνίδι και φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ερωτική σου διάθεση κάνει τους άλλους να κολλάνε πάνω σου σαν μαγνήτης. Είναι και αυτή σου η γοητεία που δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί. Με λίγα λόγια έχεις αυτό που θέλεις στον έρωτα χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια.  Βέβαια αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις τα πράγματα περιπλέκονται. Δραστηριοποιείσαι έντονα στο χώρο του σπιτιού σήμερα. Είτε αλλάζεις διακόσμηση, είτε κάνεις νέες αγορές, ή ακόμα προσπαθείς να λύσεις διάφορες ζημιές που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα σου δίνει αρμονία στις σχέσεις που μέχρι τώρα δεν πήγαιναν καλά. Έτσι, αν έχεις ένα  φιλικό πρόσωπο που διέκοψες επικοινωνία ξαφνικά λόγο κάποιας παρεξήγησης, θα γεφυρωθούν τα χάσματα. Είναι κατάλληλη μέρα επίσης να ασχοληθείς με τη σχέση σου και το σύντροφό σου που έχεις παραμελήσει τελευταία. Αν είσαι ελεύθερος, πρόσωπα από το παρελθόν  κάνουν την εμφάνισή τους και ζητούν δεύτερη ευκαιρία. Να είσαι επιφυλακτικός, και να σκεφτείς καλά αν θες να ξαναμπλέξεις σε μια κατάσταση που έχεις ζήσει πάλι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η αυτοπειθαρχία σου είναι άξια θαυμασμού. Βέβαια οι απαιτήσεις που έχεις από τους γύρω σου ώστε να ακολουθήσουν μια παρόμοια συμπεριφορά, είναι μεγάλες. Δεν δέχεσαι το όχι σαν απάντηση σε ότι ζητήσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν συγκρούσεις. Η  σημερινή μέρα σε κάνει συναισθηματικό και ευάλωτο ως προς τα αγαπημένα πρόσωπα. Θέλεις να τους ευχαριστήσεις όλους και δεν σε νοιάζει το κόστος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα υπάρχει ένταση στον εργασιακό χώρο. Αυξημένες υποχρεώσεις και πίεση χρόνου προκαλούν εκνευρισμό. Δεν υπάρχει όμως ανησυχία αφού μπορείς και ελίσσεσαι γρήγορα λύνοντας όλα τα θέματα που προκύπτουν. Υπάρχει μια ανάγκη για αποδοχή από τους γύρω σου σε ότι και αν κάνεις. Συναισθηματικά, σχετική ηρεμία αν είσαι σε σχέση. Αν είσαι ελεύθερος υπάρχουν νέες γνωριμίες που νιώθεις ότι αξίζουν τον κόπο. Μη βιαστείς θα σου έλεγα να βγάλεις συμπεράσματα χρόνος θα δείξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρεις ότι αξίζεις το καλύτερο και κάνεις τα πάντα για να το αποκτήσεις. Σήμερα μπορεί να παρασυρθείς από τις φιλοδοξίες σου και να δημιουργήσεις κάτι μεγάλο. Γίνεσαι πηγή έμπνευσης για τους γύρω σου και κερδίζεις συγχαρητήρια. Διατηρείς μια επιφυλακτική στάση με τους γύρω σου και προτιμάς να δουλεύεις μόνος. Εξελίξεις υπάρχουν και στα συναισθηματικά. Άτομο από το παρελθόν εμφανίζεται και σε μπερδεύει  με τη συμπεριφορά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα σε ενδιαφέρει το τι θα πουν οι άλλοι για τη συμπεριφορά σου. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που κινείσαι για να μην  γίνεις τροφή για σχόλια και κουτσομπολιά. Υπάρχει από την άλλη έντονος ερωτισμός και διάθεση για φλερτ. Ασχολείσαι με το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Εκφράζεσαι έντονα και αληθινά. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να μπλέξεις σε διπλές καταστάσεις αφού η γοητεία σου είναι αυξημένη και εσύ δεν θέλεις να χάσεις καμία ευκαιρία.

ΙΧΘYΕΣ

Ημέρα αποφάσεων η σημερινή. Βάζεις στόχους και κάνεις προγραμματισμό για το μέλλον. Μείνε αφοσιωμένος στο στόχο σου και με λίγο παραπάνω προσπάθεια θα τα καταφέρεις. Οικονομικά παίρνεις κάποιες ανάσες, αρκετές για να σου ανέβει η διάθεση. Φίλοι και οικογένεια σήμερα υπάρχουν έντονα στη ζωή σου. Συγκεντρώσεις, φέρνουν χαλαρή και ευχάριστη διάθεση. Υπάρχει έντονο κλίμα συγκίνησης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment