PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα από το ένα άκρο στο άλλο.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα θελήσετε να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη ζωή σας. Θα κινηθείτε αποφασιστικά, εσείς οι ίδιοι θα φέρετε αλλαγές στις επαγγελματικές σας συνθήκες, βασική σας επιθυμία θα είναι να ελέγξετε και να διαμορφώσετε τις καταστάσεις, ωστόσο προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση. Στον ερωτικό σας τομέα ασφάλεια και ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας, θα δοθεί άνοιγμα για θερμές συναισθηματικές συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πιέζει, θα κρατήσετε απόσταση από καταστάσεις που σας αγχώνουν, θα ταχτοποιήσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας βαραίνουν ψυχολογικά. Κύρια επιδίωξη σας θα είναι να βρεθείτε με φίλους γι αυτό καλέστε πρόσωπα που αγαπάτε, θα λάβετε θετική ανταπόκριση. Ένα γεγονός θα σας βγάλει από τις καθημερινές σας συνήθειες, κλείνοντας την μέρα σας με ευχάριστη κατάληξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη της ημέρας θα ανανεώσει τη διάθεση σας, θα προχωρήσετε με αποφασιστική δράση, η φαντασία σας και η δημιουργικότητα σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Με δικές σας ενέργειες ένα αρνητικό κεφάλαιο θα κλείσει στη ζωή σας, τερματίζετε κάτι που σας πλήγωσε, σας πόνεσε ή σας οδήγησε σε ψυχολογική πτώση. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ό,τι μπορεί να σας αναζωογονήσει ή μπορεί να προχωρήσει τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αισιοδοξία που θα νιώθετε θα σας βοηθήσει να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, τώρα οι ανασφάλειες μπαίνουν στην άκρη, θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Με ξεκάθαρες συζητήσεις λύνονται παρεξηγήσεις, θα αποσυρθούν τυχόν άδικα ή κατηγορηματικά σχόλια, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε ψυχολογικά. Στα ερωτικά σας κατόπιν έντονης και τολμηρής συζήτησης θα προκύψει θετικό κλείσιμο ερωτικής υπόθεσης, έρχεται επανασύνδεση σε περίπτωση χωρισμού.

ΛΕΩΝ

Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αγωνιστικότητα και την ανάγκη σας για επιβολή, προσοχή στις εξουσιαστικές ενέργειες. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, ναι μεν θα εμφανιστείτε συζητήσιμοι, όχι όμως με διαλλακτική διάθεση. Στα αισθηματικά σας, για όσους από εσάς διανύετε περίοδο χωρισμού, θα προκύψει συμβάν που θα φέρει ένωση αμοιβαίας έλξης. Η απόφαση σας να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε θα δημιουργήσει άνοιγμα επανένωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διορατικότητα και η διαύγεια σας θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε γρήγορα και επιτυχώς τις εργασιακές σας υποχρεώσεις. Παλιό ερωτικό ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που έχουν συμβεί μεταξύ σας παρεξηγήσεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Εκτιμήστε τη θερμή στάση φιλικών σας ατόμων, όσοι από εσάς είστε ερωτικά μόνοι τότε φανείτε δεχτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Δημιουργική θα είναι η σκέψη σας, καινούργιες ιδέες θα αλλάξουν την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων. Τώρα θα σας δοθεί άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες ή πολύ τολμηρές ενέργειες. Σήμερα θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο αποφασιστικό ίσως και κάθετο ή απόλυτο, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή συνθήκες που περιορίζουν την προσωπική σας εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σήμερα τουλάχιστον καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, ελλοχεύει κίνδυνος να σας οδηγήσουν σε αντιδραστικές κινήσεις που ίσως αργότερα να μετανιώσετε που τις πράξατε. Προσπαθήστε να κρατήσετε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις και τις εξάρσεις σας, διατηρήστε σε αισιόδοξο πλαίσιο την ψυχολογία σας. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα πάρει απρόσμενες θετικές διαστάσεις, έρχονται ευχάριστες αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε και να αντισταθείτε με επίμονο πείσμα, κύρια επιθυμία σας θα είναι να υπερισχύσετε. Επειδή θα μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, προσοχή στον βαθμό ριψοκινδυνότητας, καλό θα είναι να μην υπερτιμήσετε τις δυνατότητες σας. Ψυχική δύναμη και έντονη μαχητικότητα θα κατευθύνει τις πράξεις σας, αποφύγετε τις εγωκεντρικές ενέργειες. Είστε στη χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, οι κινήσεις σας θα φέρουν αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε τη διάθεση να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση. Πείσμα και επιμονή θα βγάλετε σε συγκεκριμένα εργασιακά θέματα, το νου σας να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία κάποιων συγκεκριμένων επαγγελματικών σας συνεργασιών. Σήμερα σε φιλική συνάντηση θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, στο χέρι σας θα είναι αν θα δημιουργήσετε προοπτική σταθερών επαφών ή αν θα προτιμήσετε τα επιφανειακά λόγια χωρίς περαιτέρω εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα τη διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση σας, αισιοδοξία, ψυχική δύναμη, και θέληση επιβολής θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σε συναισθηματικά θέματα προσοχή να μην παρασυρθείτε από τον ρομαντικό τρόπο σκέψη σας και παραπλανηθείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις. Αυτά που θα σας πουν ή θα σας υποσχεθούν σκεφτείτε τα πολύ καλά και πάντα με βάση τη λογική. Ένα πρόβλημα με το ταίρι σας μπαίνει σε πορεία λύσης, ισορροπεί ο δεσμό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευχάριστα γεγονότα σας φέρνει η μέρα, στηριχτείτε στη διαίσθηση και στο ένστικτο σας. Για εσάς που ψάχνετε εργασία έρχεται ανάλογο άνοιγμα, καταφθάνει πρόταση που θα σας ικανοποιήσει. Κατόπιν ειλικρινής συζήτησης με το ερωτικό σας ταίρι ένα αρνητικό ζήτημα σας μπαίνει σε πορεία λύσης, τώρα θα περάσετε τη σχέση σας σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δώσει τη δυνατότητα έναρξης σταθερού δεσμού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment