PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 29 Μαΐου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα καλή διάθεση να υπάρχει κι… όλα γίνονται!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μπορεί να αισθάνεστε ότι οι ερωτικές σας σχέσεις σας περιορίζουν, ίσως δεν έχουν πάθος ή είναι πολύ παραδοσιακές. Ίσως πρέπει να ελευθερωθείτε. Υπάρχει μια αίσθηση στην ατμόσφαιρα ότι όλα πηγαίνουν προς μια θετική κατεύθυνση. Θα μπορέσετε να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να κάνετε τις πιο τρελές σας ιδέες πραγματικότητα. Ξεκινώντας σήμερα θα πρέπει να είστε πιο σταθεροί.

Οικονομικά

Τώρα θα παίζετε τον ρόλο του δασκάλου και του μαθητή. Θα συλλέξετε πολύτιμες πληροφορίες από όσους είναι πιο σοφοί από εσάς. Θα είστε ελεύθεροι να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τους άλλους για να τους βοηθήσετε να αναπτυχθούν.

Ερωτικά

Θα είναι πολύ εύκολο για εσάς να μοιραστείτε τα όνειρά σας, τα σχέδιά σας αλλά και τα ιδανικά σας. Η αγάπη σας θα είναι ανοιχτή και ευέλικτη. Θα εξιλεωθείτε αν έχετε αποκλείσει κάποιο άτομο από την ζωή σας τελευταία. Μην παίρνετε πολύ σοβαρά τον εαυτό σας. Τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς και είναι κρίμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Τους τελευταίους μήνες μπορεί να έχετε κάποια άτομα που ίσως σας έχουν επηρεάσει πολύ αναφορικά με το θέμα του γάμου ή των σχέσεων. Σας πιέζουν για περισσότερη ελευθερία στην ζωή σας. Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι υπάρχει κοσμική επιρροή. Δεν υπάρχει λόγος να συμφωνείτε. Η ελευθερία ή η έλλειψή της είναι τελείως υποκειμενικά.

Οικονομικά

Ένα αίσθημα κόπωσης σας κρατά πίσω. Ίσως αισθάνεστε ταλαιπωρημένοι. Σήμερα είναι καλή ημέρα για να μπορέσετε να βγείτε από μια δύσκολη θέση. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και βρείτε την αλήθεια. Στραφείτε μέσα σας για απαντήσεις.

Ερωτικά

Θα πρέπει να ξεπεράσετε μια αντίθεση πριν μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν προκύψει. Αν μπορέσετε να είστε πιο ψύχραιμοι θα μπορέσετε να διαλευκάνετε κάποια πράγματα αμέσως. Η ανάγκη σας για πρόοδο θα σας γεμίσει με μαχητικό πνεύμα. Κρατήστε τις αρχές σας. Προχωράτε προς τον σωστό δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι και υπάρχει περίπτωση να έχετε κουραστεί. Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι στην καθημερινότητά σας τότε κάντε το τώρα. Έχει έρθει η στιγμή να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Ανεξάρτητα με τον τομέα στον οποίο θα γίνουν οι αλλαγές αυτές μην φοβάστε να προχωρήσετε.

Οικονομικά

Μια νέα ιδέα υπάρχει μέσα σας. Δώστε προσοχή σε μια νέα ιδέα ή ιδέες που θα εμφανιστούν σήμερα. Θα έχετε νέους τρόπους να αντιμετωπίσετε παλιές καταστάσεις. Ακολουθήστε αυτούς τους νέους τρόπους. Αφήστε πίσω σας την παλιά μεθοδολογία.

Ερωτικά

Θα αφιερώσετε την περισσότερη ενέργειά σας στο να δημιουργήσετε ένα προστατευτικό φράγμα γύρω από την σχέση σας. Φροντίστε να μην το παρακάνετε καθώς μπορεί να απομονωθείτε από τον έξω κόσμο. Ο/η σύντροφός σας δεν θα το εκτιμήσει καθόλου. Θα δείτε τα πράγματα πιο καθαρά για τους γύρω σας αλλά όχι για τον εαυτό σας. Μην πάρετε τελικές αποφάσεις σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Έχει γίνει μια αλλαγή στο σύμπαν που σίγουρα θα είναι βαθιά. Έχετε 7 μήνες για να καταλάβετε πως αυτή η αλλαγή σας επηρεάζει. Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη για απελευθέρωση. Ίσως πρέπει να απελευθερωθείτε από τους δεσμούς μιας ομάδας. Η καινοτομία είναι παντού γύρω σας.

Οικονομικά

Αισθάνεστε παγιδευμένοι. Ίσως αισθάνεστε ότι οι εργοδότες σας δεν εκτιμούν πλήρως την δουλειά που κάνετε. Ίσως είστε πολύ περιορισμένοι. Πρέπει να είστε σε μια θέση ώστε να προχωρήσετε και να εξελιχτείτε.

Ερωτικά

Θα πρέπει να είστε πιο ανοιχτοί, φιλικοί και υπομονετικοί από ότι συνήθως σήμερα. Μην αποδέχεστε όμως όλους τους συμβιβασμούς. Το μέλλον σας είναι στα χέρια σας και πρέπει να πάρετε τον έλεγχο. Κάποια καλά νέα θα έρθουν την τέλεια στιγμή και θα σας ελευθερώσουν από μια ανησυχία. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές σήμερα. Η διαδικασία που ξεκινήσατε πριν από 3 ή 4 χρόνια θα επιταχυνθεί λίγο. Αλλάζετε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Η οικογένεια, το παρελθόν και η μόρφωσή σας δεν μετρούν πλέον τόσο όσο τα πνευματικά σας θεμέλια. Μην φοβάστε να προχωρήσετε για αυτή την αλλαγή.

Οικονομικά

Θα έχετε νέα αίσθηση κατεύθυνσης. Θα έχετε περισσότερη δύναμη από ότι συνήθως. Θα κάνετε σημαντικές πνευματικές αλλαγές. Αυτές οι προσωπικές αλλαγές είναι σημαντικές για την δουλειά σας. Είναι καιρός να προχωρήσετε.

Ερωτικά

Θα έχετε δίκιο που είστε επιφυλακτικοί με την διαίσθησή σας. Είναι καλύτερα να βασίζεστε την πραγματικότητα. Καλά θα κάνετε να είστε διστακτικοί πριν υιοθετήσετε μια απόλυτη στάση. Ο καιρός δεν είναι σωστός ακόμα. Να είστε υπομονετικοί και ψύχραιμοι σήμερα. Θα δέχεστε επίθεση από όλες τις πλευρές αλλά αυτό δεν θα κρατήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η ημέρα σήμερα θα είναι αρκετά θετική και θα ξεκινήσετε να βλέπετε τα πρώτα σημάδια μεγάλων αλλαγών. Αυτή η νέα φάση θα κρατήσει 7 μήνες. Καθώς προχωρά θα υπάρχει περιθώριο για μεγαλύτερη έκφραση. Μπορεί να δείτε αλλαγές σε θέματα που συνηθίζατε να αποφεύγετε. Ίσως υπάρχει ένταση με τα αδέλφια σας τους επόμενους μήνες.

Οικονομικά

Αποδεχθείτε την αλλαγή. Είστε σε αρμονική θέση τώρα και πρέπει να την εκμεταλλευθείτε. Το σύμπαν υποστηρίζει τις προσπάθειές σας. Να έχετε ισορροπία παρά την μεγάλη αλλαγή γύρω σας. Είναι πολύ συναρπαστικές στιγμές.

Ερωτικά

Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε συναισθηματικές εντάσεις από τον/την σύντροφό σας σήμερα. Δεν είναι δικό σας λάθος και δεν πρέπει να τα παίρνετε όλα κυριολεκτικά. Επικεντρωθείτε στην ικανότητά σας να παραμένετε ψύχραιμοι. Κάποιες συμβουλές που θα σας δοθούν θα ενισχύσουν τις πεποιθήσεις σας προς την σωστή κατεύθυνση. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προχωρήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Το σύμπαν αλλάζει σήμερα και μπορεί να ξεκινήσει μια μεγάλη αλλαγή που ίσως κρατήσει 7 μήνες. Η αλλαγή αυτή θα έχει επίκεντρο τους τρόπους που χρησιμοποιείτε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας αναφορικά με την καριέρα και την ερωτική σας ζωή. Αν αισθάνεστε περιορισμένοι μπορείτε να περιμένετε απελευθέρωση τους μήνες που έρχονται.

Οικονομικά

Φροντίστε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Διατηρήστε ελπίδα και να ξέρετε ότι μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Αναζητάτε ένα λαμπερό αστέρι και την προσωπική σας μοίρα. Ακολουθήστε το όνειρό σας.

Ερωτικά

Η δύναμη της αποπλάνησής σας θα ενισχυθεί. Η τρυφερή ζωντάνια σας θα σας βοηθήσει να προσθέσετε ένταση στην σχέση σας. Είναι καιρός να προχωρήσετε κατευθείαν προς αυτό που θέλετε. Θα συνεχίσετε όπως ξεκινήσατε. Διατηρήστε τον ενθουσιασμό σας από χθες. Η πρακτική σας προσέγγιση θα επιτύχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Είναι μια πολύ καλή στιγμή για εσάς. Αν και δεν θα συμβεί κάτι συγκεκριμένο υπάρχουν πολλές καλές στιγμές που έρχονται τους επόμενους 7 μήνες. Μια θεμελιώδης αλλαγή θα συμβεί στην ερωτική και επαγγελματική σας ζωή. Καθώς οι μήνες περνούν μπορείτε να περιμένετε ότι θα είστε πιο δημιουργικοί και ίσως πιο ελεύθεροι. Θα είστε πιο αποτελεσματικοί σε σχέση με 2 ή 3 χρόνια πριν.

Οικονομικά

Τώρα είναι καιρός να κοιτάξετε το παρελθόν. Αυτό το διάστημα αναθεώρησης θα είναι σημαντικό και θα μπορεί να σας κατευθύνει στο αβέβαιο μέλλον. Ίσως πρέπει να συντονιστείτε με τους άλλους.

Ερωτικά

Οι αισθήσεις σας γίνονται πολύ σημαντικές σήμερα στα μάτια σας. Η ανάγκη σας για προσωπικές στιγμές και τρυφερότητα μπορεί να σας κάνει να στεναχωρηθείτε πολύ αν είστε ελεύθεροι. Μην αποδέχεστε όμως αυτή την κατάσταση. Βγείτε έξω. Θα ανακαλύψετε κάποιες απρόσμενες αλήθειες για τους γύρω σας. Να είστε διακριτικοί και έτσι θα μπορέσετε να αποφύγετε τις εντάσεις στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για να καταλάβετε την μεγάλη αλλαγή που πραγματοποιείται πρέπει να δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική. Μια αργή απελευθέρωση συσσωρεύει πολύ ορμή. Τους επόμενους 7 μήνες δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε την ευκαιρία να απομακρύνετε από επάνω σας κομμάτια του παρελθόντος. Θα είστε ανανεωμένοι. Μην ενοχληθείτε αν κάποιες οικογενειακές σχέσεις έχουν πρόβλημα. Αυτό θα είναι προσωρινό.

Οικονομικά

Είστε σε θέση να δεχθείτε πολύ υποστήριξη ή επιβράβευση. Αποδεχθείτε την με αυτοπεποίθηση. Κάντε δώρο στον εαυτό σας, γιορτάστε. Έχετε φθάσει σε σημαντικό σημείο και δεν πρέπει να φοβάστε να το δείξετε.

Ερωτικά

Οδηγείστε από μια μεγάλη ανάγκη να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή και να την βελτιώσετε. Θα είναι καλή ιδέα να κοιτάξετε πιο προσεκτικά κάποια λάθη σας ή ανασφάλειές σας που πλέον δεν αποτελούν ζήτημα. Η άρνησή σας να συμβιβαστείτε θα αποδώσει.Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τις προθέσεις των άλλων και αυτό σας κάνει να κερδίσετε χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Οι αλλαγές έρχονται στην ζωή σας τώρα. Θα έχετε μια νέα και πιο ανοιχτή στάση απέναντι στον κόσμο. Κάποια εξωτερικά γεγονότα θα εμφανιστούν και θα σας δώσουν την εντύπωση πως προχωράτε με σταθερό τρόπο προς μια νέα ζωή. Μπορείτε να περιμένετε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Οικονομικά

Χαλαρώστε. Υπάρχει υπερβολή γύρω σας τώρα αλλά αν είστε κολλημένοι εκεί θα εξαντληθείτε. Θα πρέπει να κινηθείτε σιγά και προσεκτικά. Είστε σε καλή θέση.

Ερωτικά

Είναι η απόλυτη ευτυχία στην αγκαλιά του/της συντρόφου σας. Σας καταλαβαίνει απόλυτα και μπορεί να μαντέψει τις πιο μυστικές και έντονες επιθυμίες σας. Αν είστε ελεύθεροι μην μένετε μόνοι. Βγείτε έξω. Θα είστε πιο ανάλαφροι σήμερα από ότι συνήθως. Η ανάγκη σας για πρόοδο σας φέρνει πίσω πραγματικότητα ομαλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Μια αλλαγή θα πραγματοποιηθεί όπου θα είναι πολύ σημαντική Η αλλαγή αυτή ίσως είναι κάποιο νέο άτομο στην ζωή σας ή κάποιο γεγονός που ίσως αλλάξει τα πράγματα για πάντα. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί τους επόμενους μήνες.

Οικονομικά

Η αντίληψή σας είναι καλή. Μπορείτε να δείτε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν. Αυτά σας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους. Όσο κινείστε μέσα στην ημέρα αργά και ήρεμα συλλέξτε γεγονότα και πληροφορίες.

Ερωτικά

Η δυνατότητά σας να ακούτε και οι συμβουλές σας είναι πολύτιμες στα κοντινά σας άτομα αλλά και στον/στην σύντροφό σας. Ο ενθουσιασμός σας σας ωθεί προς την σωστή κατεύθυνση και θα πρέπει να το αισθάνεστε αυτό χωρίς περιορισμούς. Οι επιλογές που κάνετε σήμερα θα είναι θεμελιώδεις. Στραφείτε προς το μέλλον και τις επιθυμίες σας.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Μπορεί να έχετε γυρίσει πλήρως αλλαγμένοι από ένα ταξίδι. Ίσως η αλλαγή αυτή να είναι πολύ βαθιά. Θα έχετε κάποια προβλήματα να επιστρέψετε στην προηγούμενη ζωή σας. Η παλιά σας ζωή μάλλον θα σας φαίνεται πολύ περιορισμένη. Μην περιμένετε άλλο. Αλλάξτε την.

Οικονομικά

Έχετε μια σημαντική αποστολή. Η δουλειά που πρέπει να επιτύχετε είναι πολύ σημαντική. Ίσως πρέπει να αναλογιστείτε αν κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε προς αυτό τον σκοπό. Μην ασχολείστε με τους άλλους και επικεντρωθείτε στην δική σας δουλειά.

Ερωτικά

Έχετε περισσότερη δύναμη στα χέρια σας από ότι νομίζετε. Πρέπει να προσπαθήσετε ώστε να μην είστε απαισιόδοξοι το οποίο σας ακολουθεί εξαιτίας του παρελθόντος σας αλλά δεν έχει καμία σχέση με την τωρινή σας κατάσταση. Η απομόνωση θα σας επιτρέψει να ξανακερδίσετε την ηρεμία σας πριν έρθετε σε επαφή με τους γύρω σας. Χρειάζεστε πνευματική ξεκούραση σήμερα.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment