PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015


Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας, σήμερα διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προώθηση των ιδεών ή του έργου σου κι ίσως σε φέρει κοντά σε μια σημαντική διάκριση. Επιπλέον η δημοσιοποίηση ενός θέματος που αφορά στην καριέρα σου, θα λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η και… πλήττεις δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς μια γιορτή ή κοινωνική εκδήλωση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να αναδειχθείς μέσα από μια κοινή εμφάνιση με το ταίρι σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Μέσα από συνεργασίες και ανταλλαγές απόψεων, τα επαγγελματικά σου σχέδια είναι σε καλό δρόμο, ίσως μάλιστα δρομολογηθεί και μια σημαντική νομική ρύθμιση. Επιπλέον, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε ωθεί να δικτυωθείς μέχρι τα… πέρατα της οικουμένης κι αν χρειαστεί μην διστάσεις να ταξιδέψεις για να κλείσεις μια συμφωνία.

Ερωτικά

Ο Δίας και η Αφροδίτη διευρύνουν τον κύκλο των θαυμαστών ή θαυμαστριών σου, βελτιώνοντας συνάμα την ψυχολογία σου και κάτω από αυτές τις συνθήκες όλα είναι δυνατά, ακόμη και τα… αδύνατα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια σημαντική οικονομική ρύθμιση ή συνεργασία αλλά και σε κάποια άμεσα έσοδα αν η δουλειά σου σχετίζεται με την επικοινωνία ή την διαφήμιση. Επιπλέον, αν μέχρι σήμερα έβρισκες μια «πόρτα» κλειστή, δεν έχεις παρά να προσπαθήσεις ξανά και… δεν θα χάσεις!

Ερωτικά

Ο Άρης στον Ζυγό σε εξοπλίζει με το αναγκαίο πάθος ώστε να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σου αντιστέκεται σθεναρά. Επειδή όμως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, ίσως να βρεθείς κι εσύ σε «κατάσταση πολιορκίας»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική συνεργασία ή να σε φέρει σε επαφή με κάποιον χρηματοδότη που έχει την διάθεση να επενδύσει στις προσπάθειες σου και το μόνο «ενοχλητικό» στην όλη υπόθεση είναι ότι ίσως χρειαστεί να αποκαλύψεις κάποια από τα «επτασφράγιστα» οικονομικά δεδομένα σου.

Ερωτικά

Το σύμπαν σε «πάει» και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στους ρυθμούς του. Μπορείς όμως να «δανείσεις» και λίγη από την εύνοια σου σε ένα πρόσωπο που βασανίζεται από μοναξιά, γνωρίζοντας του ένα… καλό παιδί!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια σημαντική πρόοδος μέσα από μια συνεργασία. Γενικότερα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ψάξεις για μια δουλειά που σε εκφράζει αλλά και να εξοπλίσεις την επιχείρηση σου με το σωστό δυναμικό και τα κατάλληλα εργαλεία.

Ερωτικά

Ο Κρόνος επιμένει να σε «τροφοδοτεί» με άτομα που είναι ήδη δεσμευμένα. Κατά τα άλλα οι διαπραγματεύσεις καλά κρατούν, το πιθανότερο όμως είναι ότι όλη αυτή η κινητικότητα δεν εμπεριέχει και κάτι πιο προσωπικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω προάγει την δημιουργική σου έκφραση, σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις το χόμπι σου δουλειά και σε βοηθά να πετύχεις κάτι που είναι ταυτόχρονα αισθητικά άρτιο και λειτουργικό. Επιπλέον, σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς, ίσως μάλιστα να… καμαρώσεις μαζί τους μια σημαντική επιτυχία!

Ερωτικά

Σε αυτήν την φάση έλκεις νεαρά άτομα κι ίσως κάποια στιγμή «τρομάξεις» με την επιμονή αλλά και την σοβαρότητα των προθέσεων τους. Κανείς όμως δεν σου απαγορεύει να «κρατήσεις μια πόρτα ανοιχτή»!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Όταν ενισχύεται το πνεύμα συνεργασίας έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η, αφού πέρα από την εναρμόνιση με τις προθέσεις σου, ο ρόλος σου σε τέτοιες υποθέσεις είναι πάντα κομβικός. Επιπλέον, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε ωθεί να μεριμνήσεις για το σπίτι και την οικογένεια σου, κάνοντας κάποιες χρήσιμες μετατροπές.

Ερωτικά

Ο Άρης στο ζώδιο σου σε πηγαίνει από τους «έβδομο ουρανό» στα «πατώματα» αλλά αν πρέπει να κρατήσεις κάτι από αυτήν την διαδικασία είναι το ότι τίποτα δεν κρατά αιώνια, ούτε τα ευχάριστα, ούτε τα δυσάρεστα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε κάνει πιο… κινητικό και κοινωνικό, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών αλλά και των ενδιαφερόντων σου. Παράλληλα, σε βοηθά να αποκαταστήσεις κάποιες διαταραγμένες σχέσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, φέρνοντας κοντά πρόσωπα που μέχρι χθες δεν ήθελαν καν να βλέπονται μεταξύ τους!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου εξακολουθεί να σου παρέχει την εύνοια της αλλά αν τίθεται θέμα κάποιας διεκδίκησης, πρόσεξε μήπως τελικά την «πατήσεις» όπως ο λαγός με την χελώνα στον γνωστό μύθο του Αισώπου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να βελτιώσεις άμεσα τα οικονομικά σου, όχι μόνον γιατί πρέπει αλλά επειδή… μπορείς! Μην διστάσεις λοιπόν να κάνεις μια κίνηση που μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στην ζωή σου, είτε πρόκειται για μια σημαντική αγορά, είτε για πώληση. Ακόμη μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα από μια συνεργασία ή συμφωνία.

Ερωτικά

Ανεξάρτητα με το αν αυτό ισχύει πραγματικά, ο Κρόνος στο ζώδιο σου σε κάνει να νοιώθεις στερημένος/η, κάτι που μπορεί να σε εξωθήσει σε μια αχρείαστη επιλογή, που απλά «τρέφει» την ανασφάλεια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Με τον Ερμή να… λύνει και να δένει στο ζώδιο σου, ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται πρωταγωνιστικός, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα ζητώντας και μια οικονομική αναγνώριση των προσπαθειών σου. Κι από μόνος σου όμως μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα από μια αποδοτική όσο και «διακεκριμένη» συμφωνία.

Ερωτικά

Πολλοί πιστεύουν ότι ανάμεσα σε έναν μεγάλο έρωτα και τις κοινωνική σου πρόοδο, θα διαλέξεις χωρίς δισταγμούς το δεύτερο. Η αλήθεια όμως είναι ότι θα προτιμήσεις αυτό που σου κάνει την ζωή… λίγο πιο δύσκολη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να… παίξεις τον κατάσκοπο, δίνοντας σου άμεση πρόσβαση σε μυστικά ή πληροφορίες για λίγους. Κι αν από την μια πλευρά είναι αυτονόητο το ότι θα ωφεληθείς από αυτές τις αποκαλύψεις, από την άλλη καλείσαι να διαφωτίσεις για τα τεκταινόμενα και κάθε εμπλεκόμενο πρόσωπο που εκτιμάς. .

Ερωτικά

Κάποιες «διαρροές» για τα προσωπικά σου μπορεί να σε ενοχλήσουν, σε κάθε περίπτωση όμως δεν φαίνεται να υπάρχει τόσο κακή πρόθεση, όσο ένα… τεράστιο ενδιαφέρον για το άτομο σου. Το κοινό σου σε αναζητά!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει στην πρόοδο σου, αρκεί κι εσύ να «παίξεις» πιο ομαδικά και να εμπιστευτείς τις ειδικές γνώσεις που διαθέτουν κάποιοι/ες. Ακόμη, μια υπόθεση σου μπορεί να προχωρήσει μέσα από την υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα ή ύστερα από την μεσολάβηση ενός φίλου ή μιας φίλης.

Ερωτικά

Οι φίλοι στην ανάγκη φαίνονται κι ίσως τελικά να έχεις κι άλλους εκτός από τον… φύλακα-άγγελο σου! Με την θετική μεσολάβηση τους, ένα «καυτό» προσωπικό σου θέμα βρίσκει είτε την λύση του, είτε την «κάθαρση» του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment