PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 26 Μαρτίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ξαφνικά συναπαντήματα.

ΚΡΙΟΣ

Βρείτε δημιουργικές λύσεις στα προσωπικά και συναισθηματικά σας προβλήματα φίλοι Κριοί, οπλιστείτε με ενθουσιασμό και θάρρος και ξεχυθείτε σε μια φιλική συγκέντρωση, σε μια φυγή με τον ερωτικό σύντροφο, σε μια ειλικρινή συζήτηση με τα προσφιλή σας άτομα. Η σύνοδος Ερμή/Ουρανού, σας αναγκάζει να λειτουργήσετε περισσότερο με την διαίσθηση και λιγότερο με την λογική σας σε θέματα καρδιάς, οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με μια καινούρια γνωριμία, γοητέψτε με τον ερωτισμό, την χάρη και την ζωντάνια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιλέξτε καλούς και έμπιστους φίλους γύρω σας αγαπητοί Ταύροι και διαπιστώστε πως τίποτε και κανένας, δεν μπορεί να κλέψει την χαρά και την ευχαρίστηση μέσα από τα χέρια σας σήμερα. Η τύχη είναι στο πλευρό σας και στην ερωτική σας ζωή, οι θετικές όψεις της Σελήνης με τους άλλους πλανήτες, ενισχύουν το φλογερό σας ταμπεραμέντο και την γλυκύτητα της εξωτερικής σας εμφάνισης, αγκαλιάστε με ζεστασιά και ρομαντική διάθεση το ταίρι σας, έχοντας αυτοπεποίθηση στα ταλέντα και τις αρετές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνδυάστε την επαναστατική σας σκέψη με την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι, για να καταπλήξετε με τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας τα προσφιλή σας άτομα και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, απαγκιστρώστε την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή από μπερδέματα και πρόσκαιρες δυσκολίες, δείξτε στο άλλο σας μισό την τρυφερότητα και την ζεστασιά της ψυχής σας, εκτεθείτε στον δεσμό σας με ειλικρίνεια και δοτικότητα, διώξτε το γκρίζο τοπίο απ’ την σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν δεν έχετε καταφέρει να σβήσετε την θλίψη και την μουντάδα από την ψυχή σας, κάντε το σήμερα φίλοι Καρκίνοι, είτε με έναν μοναχικό περίπατο, είτε με την συντροφιά των δικών σας ανθρώπων που εμπιστεύεστε και μπορείτε να εξομολογηθείτε τα διλήμματα και τις αμφιβολίες που σας βασανίζουν. Αποδράστε από τις σκοτούρες και τις φουρτούνες της καθημερινότητας, με κεφάτη και ζεστή διάθεση για το ταίρι σας, οι αδέσμευτοι βγείτε από το καβούκι της μοναξιάς, φλερτάροντας με ένα νέο ειδύλλιο.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό επηρεάζει αγαπητοί Λέοντες την διάθεσή σας να επανεξετάσετε τους σημαντικούς προσωπικούς, επαγγελματικούς και συναισθηματικούς σας στόχους, να επαναφέρετε στην μνήμη σας θέματα από το χθες που σας απασχολούν, να επηρεαστείτε από κάποιες ξαφνικές ειδήσεις που πιθανόν προέρχονται από ερωτικό πρόσωπο που περιμένετε και πάλι στη ζωή σας. Οι σκέψεις σας και οι θύμησες τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, αφήστε το ένστικτό σας να σας οδηγήσει στις σωστές επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια πολύ ευχάριστη ημέρα φίλοι Παρθένοι για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε μακριά από τις καθημερινές σκοτούρες και τις υπευθυνότητες της δουλειάς σας. Κάντε ότι σας ευχαριστεί και ότι αρέσει στην καρδιά σας, είτε ακολουθώντας τους ρυθμούς τους ερωτικού συντρόφου, είτε κάνοντας μια υπέροχη διαδρομή με φιλικά σας άτομα. Μεταδώστε την ρομαντική και ένθερμη διάθεσή σας στο ταίρι σας, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να αποσπάσετε μια σημαντική και σοβαρή πρόταση από τον δεσμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα αγαπητοί Ζυγοί, απελευθερώνει σήμερα τα καλλιτεχνικά ταλέντα και τις πολυπράγμονες ικανότητές σας, με αποτέλεσμα ο νους και οι σκέψεις σας να δουλεύουν με απεριόριστες ταχύτητες. Μην αναρωτιέστε που βρίσκετε το κέφι και την ζωντάνια, οι πλανητικές συγκυρίες είναι ευοίωνες για να βάλετε σε τάξη την ερωτική σας ζωή, να συζητήσετε με το ταίρι σας όλα εκείνα τα ζητήματα που πηγαίνουν την σχέση σας πίσω, κερδίζοντας κατανόηση, αμοιβαιότητα και ζεστασιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκούραστη και χαλαρή προβλέπεται η σημερινή μέρα φίλοι Σκορπιοί, με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Πλούτωνα, να ισορροπεί και να εκμηδενίζει την ζήλεια και τις ίντριγκες στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Αφιερώστε τα βαθιά και ανιδιοτελή σας αισθήματα στα άτομα που εμπιστεύεστε και στον ερωτικό σας σύντροφο, διώξτε την μιζέρια και την στασιμότητα από την σχέση σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με συμπόνια και τρυφερότητα, αφήστε το πάθος να επουλώσει τις πληγές του δεσμού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είναι διόλου απίθανο να επηρεαστείτε από τις προτροπές των αγαπημένων σας προσώπων σήμερα φίλοι Τοξότες και να κάνετε δημιουργικές αλλαγές σε κάποιο χώρο του σπιτιού σας, να φροντίσετε την προσωπική σας εμφάνιση, να συμμετάσχετε σε μια ομαδική προσπάθεια. Το κέφι και η ζωντάνια σας επηρεάζουν θετικά τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, δεχτείτε τον θαυμασμό και την εκτίμηση του δεσμού σας, ανοίξτε την αγκαλιά σας οι αδέσμευτοι, σε μια απροσδόκητη, ευχάριστη γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι προτιμότερο να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις απόψεις και τις ιδέες σας, έως ότου ξεδιαλύνετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των προσώπων που σας περιβάλλουν, γιατί υπάρχει κίνδυνος αγαπητοί Αιγόκεροι να προκύψουν συγκρούσεις και αψιμαχίες που δεν οδηγούν σε ευχάριστες εξελίξεις. Ξεκαθαρίστε τα θέλω και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες με το άλλο σας μισό, μην υψώνετε τείχη στην επικοινωνία με το ταίρι σας, μην αρπάζεστε με τα μικρολάθη και τις λεπτομέρειες, δείτε την ουσία του δεσμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανακαλύψτε σήμερα φίλοι Υδροχόοι δραστηριότητες και τεχνάσματα, που θα βάλουν φωτιά στο μυαλό σας και πολύ αλατοπίπερο στις προσωπικές και συναισθηματικές σας επαφές, που θα διεγείρουν ευχάριστα τον εσωτερικό κόσμο και τις αισθήσεις σας, για να απολαύσετε με ηρεμία και γαλήνη όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο και τους δοκιμασμένους φίλους σας. Βελτιώστε την σχέση σας με το άλλο σας μισό, εξαντλήστε τα περιθώρια μιας ισορροπημένης κουβέντας που θα σας δώσει τις λύσεις που ζητάτε.

ΙΧΘYΕΣ

Έλκεστε σήμερα από πρόσωπα και καταστάσεις γύρω σας αγαπητοί Ιχθύες, που μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε ευχάριστα, χαρούμενα και ευτυχισμένα, γιατί οι θετικές όψεις της Σελήνης με το υπόλοιπο αστρικό στερέωμα, βάζουν ένα χέρι βοήθειας για να υλοποιήσετε και να πραγματοποιήσετε τις εσωτερικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες της καρδιάς σας. Το καμπανάκι του έρωτα χτυπάει χαρμόσυνα και για τους αδέσμευτους, μην αφήσετε να χαθεί καμία τρυφερή ευκαιρία για γνωριμία, για φλερτ, για παιχνίδι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment