PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα συναίσθημα και φαντασία.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και δείχνεις σαν να μην θέλεις να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα, καθώς το μυαλό σου συνεχώς ταξιδεύει και αν μπορούσες, θα ήθελες να είσαι μακριά από όλους και από όλα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο Αιγόκερω σου δίνει την ψυχική δύναμη να ισορροπήσεις και να μπορέσεις να λειτουργήσεις σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που υπάρχουν. Η διεισδυτική σου ικανότητα και το έντονο ένστικτό σου σε οδηγεί στο να λειτουργήσεις καταλυτικά, κάτι που οι ανώτεροί σου το εκτιμούν. Το τρίγωνο με τον Δία στον Σκορπιό σου δίνει αισιοδοξία και καλή διάθεση, αλλά και την ικανότητα να αντιμετωπίσεις ότι σε πληγώνει. Δείχνεις ότι μπορείς να αφήσεις πίσω σου ότι σε κάνει καχύποπτο και να προχωρήσεις χωρίς ψυχολογικά βάρη.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη να παραμένει στους Ιχθύς δείχνεις έντονα την ανάγκη να συναναστραφείς τους φίλους σου, καθώς η κοινωνικότητα και η εξωστρέφειά σου είναι χαρακτηριστική. Οι στόχοι σου έρχονται στο προσκήνιο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο Αιγόκερω λειτουργεί άκρως ενισχυτικά ψυχολογικά και νιώθεις ότι είσαι έτοιμος να επιτύχεις ότι έχεις θέσει σαν στόχο και αυτό γιατί θέλεις να αλλάξεις την πορεία της ζωής σου προς το θετικότερο. Το τρίγωνο με τον Δία στον Σκορπιό φέρνει συζητήσεις και συνεργασίες στο τραπέζι και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες με φιλικά σου πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν στην κατάκτηση όσων ονειρεύεσαι. Οι όποιες συνεργασίες προκύψουν μπορεί να είναι εξαιρετικά ευνοϊκές και να υπάρξει οικονομικό όφελος. Δεν αποκλείεται να υπάρξει όφελος και από τις ήδη υπάρχουσες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και η επαγγελματική σου πορεία είναι το κυριότερο που σε απασχολεί. Ευθύνες και υποχρεώσεις σε γεμίζουν με άγχος, καθώς θέλεις να δείξεις την αποτελεσματικότητα και την εργατικότητά σου, ελπίζοντας να αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο Αιγόκερω σε βοηθά να λειτουργήσεις δυναμικά και με έντονη διαίσθηση, κάτι που θα γίνει αντιληπτό από τους ανωτέρους και πιθανά να υπάρξουν εξελίξεις προς θετική κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικονομικά οφέλη. Το τρίγωνο με τον Δία στον Σκορπιό σου δίνει εξαιρετική διάθεση και η καλοπροαίρετη στάση σου είναι εμφανής, καθώς όποιος συνάδελφος χρειαστεί την βοήθειά σου δείχνεις πρόθυμος να τον στηρίξεις σε ότι χρειαστεί. Τυχόν έντονες σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο ισορροπούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και το κέφι σου είναι ανεβασμένο. Έχεις διάθεση για να βρεθείς με πρόσωπα από τα παλιά, που έχεις καιρό να δεις. Εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες έρχονται στο προσκήνιο, καθώς είναι έντονη η ανάγκη για να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο Αιγόκερω σου δίνει διαισθητική ικανότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για συνεργασίες που να αντιληφθείς άμεσα ότι είναι σημαντικές και θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σου ριζικά. Ο τρόπος που προσεγγίζεις τις προτάσεις αυτές εντυπωσιάζει. Το τρίγωνο με τον Δία στον Σκορπιό ανεβάζει την αισιοδοξία και νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Ευνοϊκότατη μέρα για να προωθήσεις δημιουργικές δραστηριότητες.

ΛΕΩΝ

Ο εκνευρισμός και η κακή διάθεση είναι χαρακτηριστικά αυτής της ημέρας, καθώς η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και έρχεσαι αντιμέτωπος με φόβους, απωθημένα και ενοχές που μπορεί να έχεις και αυτό σε οδηγεί σε εσωστρέφεια. Οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους σε απασχολούν και θέλεις να δρομολογήσεις διακανονισμούς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο Αιγόκερω σου δίνει την δύναμη να νιώσεις καλύτερα και να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όσες απαιτήσεις και υποχρεώσεις προκύψουν σε εργασιακό επίπεδο με τέτοιο τρόπο που θα εντυπωσιάσεις. Το τρίγωνο με τον Δία στον Σκορπιό σου δίνει αισιοδοξία και με την καλή σου διάθεση φροντίζεις να περάσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές, απολαμβάνοντας το σπίτι και την ζεστασιά που σου δίνουν οι δικού σου άνθρωποι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στις σχέσεις με το περιβάλλον σου, αλλά και τις συνεργασίες σου. Το να διατηρήσεις σε εξαιρετικό επίπεδο τις σχέσεις σου είναι σημαντικό για εσένα, καθώς ο φόβος της μοναχικότητας είναι σημαντικός και δεν θέλεις να νιώσεις απόρριψη. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο Αιγόκερω σου δίνει εσωτερική δύναμη για να προχωρήσεις δημιουργικά στις συνεργασίες που έχεις και να καταφέρεις να βάλεις βάσεις για να είναι επιτυχημένες. Το τρίγωνο με τον Δία στον Σκορπιό ανεβάζει την διάθεσή και την αισιοδοξία σου, επικοινωνείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απόψεις σου και είναι πιθανές πολύ επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες ή συνεργασίες σε σχέση με την επικοινωνία, οι οποίες μπορεί να είναι άκρως προσοδοφόρες.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη να παραμένει στους Ιχθύς η καθημερινότητά σου είναι πολύ έντονη, αφού οι υποχρεώσεις είναι πολλές σε εργασιακό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που σου βγάζει έντονη νευρικότητα και άγχος, με αποτέλεσμα πιθανά να γκρινιάζεις συνέχεια. Θέματα διατροφής και σωματικής υγείας έρχονται στο προσκήνιο, καθώς έχεις την ανάγκη να προσέξεις τον εαυτό σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο Αιγόκερω σου δίνει εσωτερική δύναμη να γαληνεύσεις και να αντιμετωπίσεις ότι έχει προκύψει αποτελεσματικά και επιτυχημένα, χρησιμοποιώντας την διαίσθησή σου. Το τρίγωνο με τον Δία στον Σκορπιό δίνει καλοπροαίρετη διάθεση και αισιοδοξία, αλλά και πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου. Σε κάθε περίπτωση, στηρίζεις συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και νιώθεις έντονα την ανάγκη να ασχοληθείς με δημιουργικά ενδιαφέροντα που έχεις αλλά και να περάσεις καλά διασκεδάζοντας με την παρέα σου. Ο τρόπος που εκφράζεις αυτά που νιώθεις τραβάει τα βλέμματα των γύρω σου και γίνεσαι, κάτι που επιδιώκεις, το επίκεντρο όπου και αν βρεθείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο Αιγόκερω σε ωθεί με μεγάλη εσωτερική δύναμη αλλά και διαίσθηση να ακολουθήσεις τα σωστά βήματα και να αναπτύξεις τις δημιουργικές σου δραστηριότητες στο έπακρο. Το τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιό σου ανεβάζει το κέφι σου περισσότερο, γίνεσαι πιο αισιόδοξος από ποτέ και αυτό σε βοηθάει στο να προσπαθήσεις με περισσότερη ενέργεια να δρομολογήσεις συνεργασίες που θα σου αποδώσουν τα μέγιστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε απασχολούν και σήμερα, με την Σελήνη να παραμένει στους Ιχθύς και να στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι απασχολεί οικεία πρόσωπά σου θέλοντας να δώσεις λύσεις. Η εσωστρέφεια είναι χαρακτηριστικό της ημέρας, καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού των πράξεών σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο Αιγόκερω λειτουργεί ευεργετικά στην προσωπική σου αυτοεκτίμηση, αναγνωρίζεις την ψυχική σου δύναμη και τις δυνατότητές σου και βρίσκεις λύσεις που λειτουργούν άκρως βοηθητικά στο οικογενειακό περιβάλλον. Το τρίγωνο με τον Δία στον Σκορπιό είναι πιθανό να φέρει παρελθούσες καταστάσεις στην επιφάνεια που τις αντιμετωπίζεις με καλοσύνη, θεωρώντας ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσεις αφήνοντάς τες πίσω. Αυτό λειτουργεί ευεργετικά στην οικογενειακή εστία αλλά και σε εσένα αντιμετωπίζοντας την ζωή με αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και όλα στρέφονται γύρω από την επικοινωνία και το στενό σου περιβάλλον, καθώς έχεις έντονη την ανάγκη να επικοινωνήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και κολλητούς φίλους, να ακούσεις τι έχουν αν σου πουν, να εκφράσεις την γνώμη σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δείχνει την ψυχική σου δύναμη αλλά και την διεισδυτικότητα που έχεις και είναι δεδομένο ότι θα δώσεις λύσεις για θέματα που αντιμετωπίζουν τα κοντινά σου πρόσωπα, βοηθώντας τους έμπρακτα. Αυτό θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να εκτιμήσουν την στήριξή σου. Το τρίγωνο με τον Δία στον Σκορπιό δείχνει ότι αντιμετωπίζεις με αισιοδοξία και καλοσύνη φίλους που μπορεί να σου ζητήσουν την στήριξή σου, αλλά και βλέπεις αισιόδοξα την πορεία των στόχων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμοί που μπορεί να είχες αμελήσει βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, με την Σελήνη να παραμένει στου Ιχθύς και το ενδιαφέρον σου να είναι στραμμένο στα οικονομικά σου και στο πως θα προσπαθήσεις να τα βελτιώσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο Αιγόκερω σε γεμίζει με δύναμη αλλά και διαίσθηση και είναι πιθανό να επιδιώξεις με μεγάλη επιτυχία να αυξήσεις το εισόδημά σου, προσθέτοντας νέους πόρους. Αυτό σε γεμίζει ασφάλεια, σιγουριά και μεγάλη αυτοπεποίθηση και δείχνεις να μην υπάρχει κάτι που μπορεί να σε πτοήσει. Το τρίγωνο με τον Δία στον Σκορπιό βοηθά στο να προωθηθούν οι επαγγελματικές σου επιθυμίες, καθώς όλοι εκτιμούν την καλοπροαίρετη στάση σου και την βοήθεια που παρέχεις. Δεν αποκλείονται συζητήσεις οικονομικής φύσεως.

ΙΧΘYΕΣ

Με την Σελήνη να παραμένει στο ζώδιό σου το μόνο που σκέφτεσαι είναι να επιβάλεις ανάγκες και επιθυμίες στους γύρω σου, καθώς θέλεις πολύ να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής των προσώπων του περιβάλλοντός σου αλλά και των συνεργατών σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο Αιγόκερω σε γεμίζει με εσωτερική ενέργεια, δύναμη και διαισθητικότητα και μπορείς να κάνεις σήμερα τις κατάλληλες επιλογές για να προωθήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Οι φίλοι σου μαγνητίζονται από τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις. Το τρίγωνο με τον Δία στον Σκορπιό σου δημιουργεί ευφορία και αισιοδοξία σε ότι αφορά εκπαιδευτικά θέματα ή ταξίδια που έχει βάλει στόχο να πραγματοποιήσεις και νιώθεις ότι τώρα μπορείς να βάλεις σε θετικότερες βάσεις την πορεία της ζωής σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment