PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 20 Μαΐου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα πρέπει να πάρεις προφυλάξεις.

ΚΡΙΟΣ

Αυτοπεποίθηση και αυτοπροβολή θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας καθώς και η άποψη που έχετε για τον εαυτό σας και γενικότερα για την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Ίσως να απουσιάζει η αυτοσυγκράτηση, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις οξύθυμες ενέργειες σε περίπτωση που σας πιέσουν ή βρεθείτε σε διάλογο αντιπαράθεσης. Προσπαθήστε να φανείτε διαλλακτικοί και όχι αντιδραστικοί, καλό θα είναι η στάση σας και η διάθεση σας να μην είναι πεισματικά ασυμβίβαστη. Ανήσυχες σκέψεις ίσως να μην σας βοηθήσουν να παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε βλέψεις και επιθυμίες. Η συνομιλίες σας φροντίστε να είναι ήρεμες, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία αρκεί να είστε σε θέση να συγκρατηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, σας δίνω τη συμβουλή να μην εμπλακείτε σε αντιμαχόμενες καταστάσεις. Σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε να αναλωθείτε ψυχικά σε ανταγωνισμούς, κόντρες και προκλήσεις ισχύος. Εστιάστε στις κοινωνικές επαφές και στις ευχάριστες συναντήσεις, αφεθείτε σε ανέμελες συζητήσεις. Κάποιοι από εσάς θα έχετε τη διάθεση να ανανεώσετε την εμφάνιση σας, ίσως να υιοθετήσετε ένα καινούργιο στυλ, θα καταφέρετε να γίνετε θελκτικοί και εντυπωσιακοί. Ο διάλογος σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας ανανεώσει συναισθηματικά, θα καταφέρει να σας ωθήσει σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης πιο αισιόδοξο και πιο απελευθερωμένο. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα μπορέσετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, στα καινούργια πρόσωπα που θα σας συστήσουν κινηθείτε με δεκτικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έντονη αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε θα ενδυναμώσει τις μαχητικές σας διαθέσεις, παράλληλα θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες προσεγγίσεις. Δε θα γυρίσετε την πλάτη στα νέα ενδεχόμενα, θα είστε σε θέση να ρισκάρετε και να βγείτε από το προκαθορισμένο. Η ευδιαθεσία σας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, η στάση σας θα είναι κοινωνική, εύστοχη θα είναι η τακτική προσέγγισης σας. Σήμερα επιθυμία σας θα είναι να μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν δυσανασχέτηση ή αρνητισμό, θα εστιάσετε σε φίλους και πρόσωπα που σας βοηθούν να περάσετε όμορφα και χαλαρά. Έμπρακτο ενδιαφέρον θα δείξετε στα αγαπημένα σας άτομα, οι μεταξύ σας συνομιλίες θα είναι ήρεμες, θα εκδηλωθούν αισθήματα, ίσως να ακουστούν και αποκαλυπτικά λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανεβασμένο θα είναι το ηθικό σας, σκέψεις, πράξεις και επιλογές θα είναι δυναμικές θα στηρίζονται στον ορθολογισμό και στα υπαρκτά δεδομένα. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αντικειμενικότητα και λογική κρίση, οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα είναι απολύτως συνειδητές. Μείνετε σταθερά στους στόχους σας, κινηθείτε με μέθοδο, μην αμελήσετε και μην αδιαφορήσετε. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με απρόβλεπτα γεγονότα, θα υπάρξουν προτάσεις που θα ανανεώσουν τη διάθεση σας. Δεν αποκλείεται να σημειωθεί ξαφνικό γεγονός που θα έχει τη δυνατότητα να σπάσει την ρουτίνα της καθημερινότητας σας δημιουργώντας νέες συνθήκες στη ζωή σας. Αφήστε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί ωστόσο κρατήστε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται η αυτοεκτίμηση σας, σήμερα θα θελήσετε να προβάλετε τον εαυτό σας και να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας γνωστούς και άγνωστους. Θα νιώθετε δυναμισμό και αυτοπεποίθηση ωστόσο προσοχή στις αντιδραστικές ενέργειες, αποφύγετε την επιμονή και τον εγωκεντρισμό. Περιορισμένη θα είναι η ανεκτικότητα σας, σε εξουσιαστικές διαθέσεις τρίτων θα βγάλετε έντονο αρνητισμό. Θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πιέζει, κρατήστε απόσταση από καταστάσεις που σας δημιουργούν εκνευρισμό ή σας θέτουν όρους. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να βρεθείτε με φίλους, συναναστραφείτε με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Εσείς που θέλετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο θα τα καταφέρετε, θα υπάρξουν οι ανάλογες ευκαιρίες. Προσεγγίστε, φλερτάρετε, θα είστε σε θέση να κερδίσετε εντυπώσεις και βλέμματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα εστιάσετε σε ανοίγματα και ενδεχόμενα που μπορούν να σας προσφέρουν ανανέωση, βελτίωση και ψυχολογική ισορροπία. Θα καταφέρετε να απομακρύνετε τις σκέψεις σας από απαισιόδοξες εκδοχές, δε θα παγιδευτείτε στην ηττοπάθεια. Ενδεχομένως να είναι κάπως αψυχολόγητες οι προτιμήσεις και οι επιλογές σας καλό θα είναι να αποφύγετε τη λήψη σοβαρών αποφάσεων. Αν βάλετε τις ανάγκες σας σε ιεραρχία θα μπορέσετε να σκεφτείτε λογικά, θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι θέλετε και τι πραγματικά έχετε ανάγκη. Θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα περάσετε σε αναθεωρήσεις, έρχονται επανεκτιμήσεις που θα δώσουν νέα ώθηση στην ψυχολογία σας. Σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην εξωτερική σας εμφάνιση, θα επιμεληθείτε το στυλ σας, θα καταφέρετε να γίνετε το επίκεντρο προσώπου που έχετε στο στόχαστρο σας.

ΖΥΓΟΣ

Συνθήκες ρουτίνας ή πίεσης ενδεχομένως να σας δυσανασχετήσουν, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε. Αλλοπρόσαλλες θα είναι οι σκέψεις σας, δε θα βοηθήσουν στο να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε, η μέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Απόψεις τρίτων δε θα καταφέρουν να σας πείσουν σε θέματα που υπάρχει διαφωνία, καλό θα είναι να μην αντιταχτείτε πεισματικά σε ότι ακούσετε. Για εσάς τους καταπιεσμένους που θέλετε να αλλάξετε ρυθμό ζωής θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει το έναυσμα για συναντήσεις και επαφές, θα αφήσετε τον εαυτό σας να κινηθείτε αυθόρμητα, να προσεγγίσει και να φλερτάρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό θα είναι να αποφύγετε την άκαμπτη και κάθετη συμπεριφορά, προσοχή στις σκέψεις σας και στον τρόπο που θα πράξετε. Στις συζητήσεις που θα έχετε σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις αστάθειες, σταθεροποιήστε τις απόψεις σας, μιλήστε με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Ποικιλία θα υπάρξει στις αντιδράσεις σας, σήμερα κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν αλλαγές και διακυμάνσεις. Ναι μεν σε κάποιες περιπτώσεις θα δείξετε διαλλακτικότητα και κατανόηση, σε κάποιες άλλες όμως που θα αφορούν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία σας, η στάση σας θα είναι απότομη και απόλυτη. Προσπαθήστε να μην βγάλετε διφορούμενο χαρακτήρα, διατηρήστε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ισορροπημένο πλαίσιο. Συναντήσεις με φίλους θα καταφέρουν να σας βγάλουν από την εσωτερική φόρτιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εξέλιξη των συμβάντων θα εξαρτηθεί από τις αντιδράσεις σας, οι διαφωνίες και οι εγωιστικές κόντρες στο χέρι σας θα είναι να αποτραπούν. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, σε περιπτώσεις διαφορετικών απόψεων καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί, προσοχή στις αντιδράσεις και στις αιχμηρές κουβέντες. Εσείς που νιώθετε καταπιεσμένοι ή στρεσαρισμένοι στόχο θα βάλετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα θα σας δοθεί το έναυσμα για να δραστηριοποιηθείτε. Εξάρσεις θα έχει η στάση σας, προσπαθήστε να μη δώσετε έκταση σε καταστάσεις που ξέρετε πως σας αποδυναμώνουν. Θα θελήσετε να ζήσετε έναν διαφορετικό ρυθμό ζωής ωστόσο δε χρειάζεται να αγχωθείτε, θα πρέπει να αποφευχθούν οι επιπόλαιες επιλογές. Αν κινηθείτε με σύνεση και αυτοσυγκράτηση θα καταφέρετε να στρώσετε πρόσφορο έδαφος για αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα καλό θα είναι να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, ενδεχομένως να βγάλετε πείσμα, σας συμβουλεύω η στάση σας να μην είναι άκαμπτη. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και όχι να τις πυροδοτήσετε, αναζητήστε διεξόδους χαλάρωσης, περιορίστε την κυκλοθυμία στις διαθέσεις σας. Κάντε την προσπάθεια να κατανοήσετε και να ρθείτε στη θέση του άλλου, καλό θα είναι να μην είστε αρνητικά κάθετοι ή πεισματικά απόλυτοι. Αναλύστε πολύ καλά τα δεδομένα, προσπαθήστε να εξηγήσετε και να δικαιολογήσετε, δώστε άνοιγμα για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Αδειάστε τη σκέψη σας από προβληματισμούς και αρνητικές εικασίες ξεκουραστείτε, μιλήστε με ήρεμη διάθεση, επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία των περιπτώσεων και των επαφών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή σε ενέργειες πάθους, κρατήστε υπό το έλεγχο σας την ορμή και την ένταση των συναισθημάτων σας θετικών και αρνητικών. Δε θα λείψουν τα απρόοπτα γεγονότα, το άνοιγμα που θα προκύψει θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τον καθιερωμένο τρόπο σκέψης ή αντίδρασης σας, θα παρατηρηθεί μια τάση αναζήτησης που αν τη συνοδεύσετε με τόλμη και μεθοδικότητα τότε θα σας βγει σε καλό. Μια συνομιλία θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τις συνθήκες της ζωή σας, εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί θα μπορέσετε να διαφοροποιήσετε την παρά πέρα εξέλιξη. Μια θετική πρόταση θα σας βοηθήσει να γυρίσετε την πλάτη σε αποτυχημένες παρελθοντικές υποθέσεις, ανεβασμένη θα είναι η αυτοεκτίμηση σας, αλλάζετε προσδοκίες και μελλοντικά σχέδια.

ΙΧΘYΕΣ

Με ευδιάθετη ψυχολογία θα ξεκινήσετε τη μέρα σας, δε θα θελήσετε να αγχωθείτε ούτε να προγραμματίσετε. Για σήμερα αυτό που θα έχετε άμεση ανάγκη θα είναι η χαλάρωση και η ξεκούραση, θα αποφύγετε τις δύσκολες καταστάσεις. Η θετική απάντηση που θα λάβετε σε μια πρόταση σας θα σας βοηθήσει να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε, η εξέλιξη των γεγονότων θα είναι ευχάριστη, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε. Οικεία και δοτική θα είναι η στάση σας, η αισιόδοξα σας δε θα σας προδώσει, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να ενθουσιαστεί. Σας συμβουλεύω να αποβάλετε τις αρνητικές σκέψεις, ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση, την υγεία σας και την εμφάνιση σας. Επιμεληθείτε το στυλ σας θα καταφέρετε να τραβήξετε βλέμματα που δε θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment