PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 2 Απριλίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα μυστηριώδεις καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σκεφτείτε αρκετά σοβαρά σήμερα αγαπητοί Κριοί τις σημαντικές σας επιθυμίες και τις ουσιαστικές σας ανάγκες, χωρίς όμως να πάρετε οριστικές και καθοριστικές αποφάσεις για την δουλειά σας ή για κάποιο συναισθηματικό θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα και φορά τον άνθρωπο που συντροφεύει ερωτική την ζωή σας. Γίνετε περισσότερο ανεκτικοί με τα πρόσωπα του φιλικού και συγγενικού σας περιβάλλοντος που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας, εκφράστε τα θέλω της καρδιάς στο ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιταχύνουν ο Ερμής και ο Άρης φίλοι Ταύροι τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά σας, προκαλώντας γρήγορες εναλλαγές στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Διεκπεραιώστε ζητήματα και εκκρεμότητες που δεν μπορείτε να κάνετε άλλη ημέρα, συμπαρασταθείτε στις επιθυμίες και τα θέλω του ερωτικού σας συντρόφου, βγείτε έξω από το κλειστό σας περιβάλλον, χαρείτε και χαλαρώστε με τις απλές ομορφιές της φύσης, η τύχη είναι με το μέρος των αδέσμευτων, φλερτάρετε με μια τρυφερή γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αντιδράσετε σήμερα παρορμητικά και επιθετικά σε πιθανές συζητήσεις ή κάποιες διαβουλεύσεις με προσφιλή σας άτομα αγαπητοί Δίδυμοι, γιατί οι πλανητικές όψεις που σας επηρεάζουν, προειδοποιούν πως είναι πολύ πιθανή μια επικίνδυνη ρήξη σε μια οποιαδήποτε σημαντική σχέση σας. Είναι προτιμότερο να αναλάβετε την ευθύνη μιας φραστικής αντιπαράθεσης με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, παρά να αφήσετε να σπάσει το σχοινί, χωρίς να έχετε προσπαθήσει να σώσετε τον δεσμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη είναι σήμερα στο ζώδιό σας και είναι μια καλή ευκαιρία για να δραπετεύσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα φίλοι Καρκίνοι σε κοντινές ή μακρινές διαδρομές, για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας, για να τον συγχωρέσετε για τυχόν λάθη και παρατυπίες, για να απελευθερώσετε τα βαθιά σας αισθήματα, για να διοχετεύσετε στην σχέση σας όλον τον εσωτερικό σας πλούτο χωρίς να φοβάστε την κριτική του άλλου σας μισού, δίχως να σκέφτεστε όσα σας έχουν πληγώσει, αλλά εκείνα που θα σας κάνουν να ευτυχίσετε.

ΛΕΩΝ

Το σημερινό τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία, σας παροτρύνει αγαπητοί Λέοντες να διεκδικήσετε τα θέλω και τις βαθιές σας ανάγκες με τρόπο χαμογελαστό και όχι έκρυθμο, ευχάριστο και χαρούμενο και όχι επιβλητικό και απαιτητικό, απέναντι στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Μικροί, καθημερινοί προβληματισμοί σας κάνουν να αναρωτιέστε αν τα πρόσωπα με τα οποία συμπορεύεστε στην δουλειά, στις κοινωνικές σας σχέσεις και στην ερωτική σας ζωή, είναι άξια της εμπιστοσύνης σας και της δικής σας αφοσίωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με αρωγούς τον Άρη και τον Ερμή από τον φιλικό σας Ταύρο, αισθάνεστε σίγουροι σήμερα για τις προσωπικές και τις συναισθηματικές σας φιλοδοξίες φίλοι Παρθένοι, αντλείτε δύναμη και κουράγιο από τις ικανότητες και τα δημιουργικά σας ταλέντα, φωτίζετε με την παρουσία και την ευγλωττία σας, τις φιλικές συγκεντρώσεις που θα βρεθείτε. Οι αδέσμευτοι γοητέψτε ένα υπέροχο ειδύλλιο, μην αφήνετε τις ευκαιρίες για φλερτ να πάνε χαμένες, οι δεσμευμένοι εξωτερικεύστε τα αισθήματά σας στο ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Επιστρατέψτε τα διπλωματικά σας τερτίπια και την ευγένεια στην έκφραση και τους τρόπους σας σήμερα φίλοι Ζυγοί, η ανάδρομη Αφροδίτη (κυβερνήτης σας) από τον Κριό, σας θυμίζει πως πρέπει να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, να ξαναδείτε με άλλο πρίσμα τις βαθιές, ερωτικές σας ανάγκες, να ξεκαθαρίσετε αν μια επανασύνδεση στην συναισθηματική σας ζωή είναι γεγονός που θα σας κάνει να χαρείτε ή να μπείτε από την αρχή σε μια αμφίρροπη διαδικασία που δεν γνωρίζετε που θα σας οδηγήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνεστε περισσότερο ευάλωτοι και ευαίσθητοι σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί με την Σελήνη στον Καρκίνο, αναγκάζεστε να ψάξετε βαθιά στον εσωτερικό σας κόσμο, να αισθάνεστε την ανάγκη να εκτονωθείτε φραστικά και πρακτικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, να εκφράσετε τα παράπονα και τις αμφιβολίες σας στον ερωτικό σύντροφο. Κάντε το για να απαλλαγείτε οριστικά από ένα σημαντικό βάρος ευθυνών που κουβαλάτε για τους γύρω σας, για την δουλειά σας, για την συναισθηματική σας ζωή, για το άλλο σας μισό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σα να έχουν συνεννοηθεί σήμερα οι πλανητικές συγκυρίες που σχηματίζουν τα άστρα φίλοι Τοξότες, για να δημιουργήσουν γκρίζα σύννεφα πάνω από το κεφάλι σας, από την σχέση σας με τον φιλικό και κοινωνικό σας περίγυρο, από την συναισθηματική σας ζωή, από τις εσωτερικές σας ανησυχίες και τις ερωτικές σας επιθυμίες. Μεταμορφώστε το θολό τοπίο που φράζει τα θέλω σας, με την αισιοδοξία και την περηφάνια σας, με τα καλλιτεχνικά ταλέντα και την ανάγκη σας να ξεφύγετε από παγίδες και προκλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα σας πρότεινα σήμερα να χτίσετε τα σχέδια και τα μελλοντικά σας όνειρα σε μια βάση που δεν έχει γερά θεμέλια φίλοι Αιγόκεροι, γιατί παρότι ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια, εν τούτοις έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε, να ξαναβρείτε τις προσωπικές αξίες και την αυτοπεποίθησή σας, να μην αισθάνεστε πως οδηγείτε χωρίς βενζίνη στο ρεζερβουάρ σας. Αν έχετε απογοητευτεί από την συμπεριφορά του ερωτικού συντρόφου, συζητήστε σε ήπιο και ήρεμο κλίμα τις πραγματικές ανάγκες και τα θέλω της καρδιάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε σήμερα με τον Άρη στον Ταύρο αγαπητοί Υδροχόοι από το να ασχοληθείτε ακόμα περισσότερο με τους φίλους, τα συγγενικά σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο; Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για να επανεξετάσετε τις σχέσεις με τα άτομα που σας περιβάλλουν, να δώσετε περισσότερη έμφαση σε μια συζήτηση με το ταίρι που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, να επικεντρωθείτε στην ουσία των πραγμάτων που αφορούν τον δεσμό σας και όχι μόνο στην σεξουαλική ευφορία.

ΙΧΘYΕΣ

Είναι σχεδόν βέβαιο πως με την Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα φίλοι Ιχθύες, έχετε την διάθεση να ονειροπολείτε, να φαντάζεστε και να ονειρεύεστε όμορφες, ευχάριστες και ευτυχισμένες στιγμές στην δουλειά σας και τις πάσης φύσεως σχέσεις σας, πολύ δε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή, που φαίνεται να είναι αρκετά αμφιταλαντευόμενη. Δοθείτε ολόψυχα στις μικρές, απλές αλλά τόσο σημαντικές στιγμές του δεσμού σας, κάντε έναν περίπατο στη φύση, για να ξεφύγετε από τα διλήμματα και τις προκλήσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment