PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 17 Ιουλίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ένταση και δυνατά συναισθήματα.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις μπει για τα καλά σε διάθεση διακοπών και δεν έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό θα σε βάλει στη διαδικασία να ετοιμάσεις βαλίτσες άμεσα με προορισμό κάποιο εξοχικό, είτε δικό σου είτε φίλων. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όταν οδηγείς, γιατί θα είσαι σε εγρήγορση όλη την ημέρα και μπορεί να πατήσεις το γκάζι λίγο παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα δε θα είσαι και πολύ ευδιάθετος/η, καθώς κάτι που σε απασχολεί μπορεί να το έχεις διογκώσει στο μυαλό σου και να έχει πάρει τεράστια έκταση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και μεγαλοποιεί φόβους και ανασφάλειες, λόγω παλαιότερων γεγονότων που σου έχουν συμβεί. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό θα φέρει στην επιφάνεια την κρυφή εσωτερική σου δύναμη και θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω ό,τι σε φοβίζει και σε απασχολεί και μάλιστα με μεγάλες πιθανότητες να μη σε απασχολήσει ποτέ ξανά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αλληλεπίδρασή σου με τους σημαντικούς «άλλους» της ζωής σου είναι το θέμα της ημέρας, καθώς η συμπεριφορά σου θα μεταβάλλεται ανάλογα τα ερεθίσματα που δέχεται. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει εφευρετικό/η, προκειμένου να καταφέρεις να περάσεις στους άλλους αυτό που θέλεις. Υπάρχει πιθανότητα να σου δημιουργηθεί εκνευρισμός αν τα σχέδια σου δεν πάνε έτσι όπως τα έχεις σχεδιάσει, γι’ αυτό προσπάθησε να μην είσαι παρορμητικός/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η ημέρα δε θα σου αφήσει χρόνο για ξόδεμα, καθώς οι εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις θα είναι αρκετές. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει πολύ εφευρετικό/η. Έτσι, ίσως τελικά να καταφέρεις και με τις δουλειές σου να ξεμπερδέψεις, και να σου έχει μείνει και λίγος χρόνος για εσένα! Πρόσεξε, γιατί μπορεί να συμβούν επαγγελματικές εξελίξεις που δεν είχες κατά νου και θα πρέπει να υπολογίσεις κι αυτές στο ημερήσιο πρόγραμμά σου.

ΛΕΩΝ

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και εσύ σήμερα έχεις ξυπνήσει με πολύ καλή διάθεση, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και σου χαρίζει αισιοδοξία, ζωντάνια, αλλά και έμπνευση! Μπορείς να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να διοχετεύσεις εκεί την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό θα σου χαρίσει καινοτόμες ιδέες και δεν είναι καθόλου απίθανο να σου φέρει και ένα ταξιδάκι, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα σε απασχολούν θέματα που έχουν προκύψει με την οικογένεια σου και γι’ αυτό η διάθεση σου δε θα είναι και στα καλύτερά της. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να βρεις λύση, ακόμα κι αν χρειαστείς να χρησιμοποιήσεις ανορθόδοξους τρόπους! Πρόσεξε την τάση που θα έχεις να υπερβάλλεις στα πάντα σήμερα και προσπάθησε να μετριάσεις το συναισθηματισμό σου, γιατί αν τον αφήσεις, θα κάνει χειρότερα τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που θέλεις σήμερα πιο πολύ απ’ όλα, είναι να δεις κόσμο και να επικοινωνήσεις, γι’ αυτό ό,τι και αν κάνεις, θα βρεις χρόνο και για τις απαραίτητες δημόσιες σχέσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνό της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά νέα όσον αφορά ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Πρόσεξε, γιατί οι νέες και πρωτοποριακές ιδέες και απόψεις σου ίσως σε βάλουν στο επίκεντρο της προσοχής και όχι για τους σωστούς λόγους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα συνεχίσουν να σε απασχολούν τα οικονομικά σου θέματα και οι εκκρεμότητες που έχεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να σου χαρίσει αισιοδοξία, να σου φέρει νέες ιδέες και λύσεις που μέχρι τώρα δεν είχες σκεφτεί. Θα πρέπει όμως να προσέξεις, καθώς μπορεί να σε κάνει παρορμητικό και υπερβολικό στις αντιδράσεις σου, γι’ αυτό καλύτερα να μη συζητήσεις οικονομικά θέματα με του συνεργάτες σου, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος διαπληκτισμών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να μην έχεις διάθεση για πειράγματα ή να προσπαθείς να βρεις εξιλαστήριο θύμα για να εκτονώσεις τα νεύρα σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σου και δημιουργεί σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει αρκετά φιλόδοξο και να σου φέρει αρκετές ευκαιρίες, μέσα από προσωπικές γνωριμίες και επαγγελματικές συνεργασίες, γι’ αυτό σήμερα μην αφήσεις καμία γνωριμία να πάει χαμένη, καθώς αργότερα θα το μετανιώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι αναστατωμένος σήμερα και είναι πιθανό να βλέπεις παντού εχθρούς και συνομωσίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να φέρει οικογενειακά θέματα και εξελίξεις, που θα είναι είτε θετικές είτε αρνητικές, ανάλογα και με τον προσωπικό σου χάρτη. Από την άλλη, μπορεί να φέρει και επαγγελματικές ευκαιρίες, γι’ αυτό σήμερα θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση, ώστε να μην τις αφήσεις να φύγουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα σε βρίσκει σε επικοινωνιακή φόρμα και διάθεση για κουβέντα. Αν η δουλειά δε σε αφήσει να δεις τους φίλους σου και να τα πείτε με την ησυχία σας, τότε ακόμα και ένα ποτό μετά τη δουλειά με τους συναδέρφους σου θα είναι πολύ καλή ιδέα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό θα σε κάνει να επαναστατήσεις σε απόψεις διαφορετικές απ’ τις δικές σου. Πρόσεξε, γιατί μπορεί να ξεκινήσει από μια πλάκα και τελικά να μην κατορθώσεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου!

ΙΧΘYΕΣ

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες δε θα αφήσουν χώρο για κάτι άλλο μέσα στην ημέρα, καθώς είσαι αποφασισμένος/η να πετύχεις τους στόχους σου ξεκινώντας σήμερα κιόλας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, μπορεί να σου φέρει την ευκαιρία που περίμενες καιρό ή να σε κάνει να βρεις μια καλή ιδέα, για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Αν θέλεις, αγόρασε και ένα λαχείο ή παίξε κάποιο άλλο τυχερό παιχνίδι, γιατί η τύχη μπορεί να σου χαμογελάσει!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment