PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα όλα ή τίποτα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή μπορεί να σου προσφέρουν πολλές ευχάριστες στιγμές, ίσως όμως το καλό κλίμα να σκιαστεί κι από ένα μάλλον δυσάρεστο περιστατικό ή μια κακή είδηση που δεν σε αφορά άμεσα αλλά όσο να ‘ναι θα σε επηρεάσει ψυχολογικά. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ασχοληθείς με την ερωτική… λογοτεχνία.

Ερωτικά

Το κλίμα γύρω σου είναι υπέρ το δέον ερωτικό ή πιο σωστά το βλέπεις έτσι, ωστόσο αν θέλεις να ζήσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι, οι πιθανότητές σου είναι πολύ καλύτερες στην περίπτωση που ταξιδέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει κάτι που θέλεις πολύ και το μόνο πρόβλημα σε αυτό είναι πως ό,τι κερδίσεις θα το χάσει κάποιος γνωστός ή συγγενής σου, ίσως μάλιστα κάτω από δραματικές συνθήκες! Επιπλέον μπορεί να ευνοηθείς οικονομικά από μια αποζημίωση, μια κληρονομιά ή την επιστροφή δανεικών.

Ερωτικά

Το ερωτικό πάθος περισσεύει και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το κατάλληλο ταίρι. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, η ερωτική επαφή με τον άνθρωπό σου θα είναι… σούπερ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα και τις ισορροπίες σε μια συμφωνία ή συνεργασία σου αλλά πριν «συμβιβαστείς» με την όποια πραγματικότητα καλό είναι να διερευνήσεις το τι έχει «παιχτεί» στο παρασκήνιο για να φτάσουν τα πράγματα εδώ που έφτασαν κι αν διαπιστώσεις κάτι ύποπτο, δώσε στα πράγματα το τέλος που τους αρμόζει.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως να «πέσεις» πάνω στον άνθρωπο που θα σε βασανίσει με την θετική αλλά και την αρνητική έννοια του όρου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου, παίρνοντας κάποιες αποφάσεις που θα συμβάλλουν σε μια πιο αρμονική ζωή. Παράλληλα όμως, ίσως προκύψει κάτι δυσάρεστο στην δουλειά σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στο σπίτι, μπορεί να στενοχωρηθείς από τα παθήματά τους!

Ερωτικά

Το σύμπαν σε καλεί να κλείσεις οριστικά μια υπόθεση του παρελθόντος και το καλό είναι ότι ο ανάδρομος Ερμής ξεμπλοκάρει το μυαλό σου και σου δίνει την δυνατότητα να δεις τα πράγματα πιο καθαρά.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να βάλεις «φρένο» σε παράλογες απαιτήσεις, ανθρώπων που αγαπάς που πρακτικά δείχνουν να μην σε υπολογίζουν! Το πρόβλημα βέβαια μπορεί να είναι πιο σύνθετο αν όλα αυτά αφορούν στα παιδιά σου αλλά όταν «φτάνει ο κόμπος στο χτένι», τα ημίμετρα ούτε αρκούν, ούτε ωφελούν.

Ερωτικά

Ίσως να κλονιστεί η εμπιστοσύνη που τρέφεις στον άνθρωπό σου, μα και στον εαυτό σου αλλά ακόμη κι αν χρειαστεί να πάρεις δύσκολες αποφάσεις να θυμάσαι ότι το «μότο» της ημέρας είναι «ή ταν ή επί τας»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να αναλάβεις κάποια οικογενειακά καθήκοντα που στο σύνολο τους δεν είναι ευχάριστα αλλά ούτε μπορείς και να τα αποφύγεις. Ίσως μάλιστα να σου δοθεί η ευκαιρία να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα, να αξιοποιήσεις ένα κληροδότημα ή να «ξεσκαρτάρεις» από έπιπλα ή άλλα αντικείμενα στο σπίτι σου.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση και σε «έχουν ζώσει τα φίδια» για την πορεία της, το καλύτερο που έχεις να κάνεις για την ώρα, είναι να σπρώξεις τα πράγματα στα άκρα για να διαπιστώσεις, αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Στην παρούσα φάση τίποτε δεν είναι τυχαίο και ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να διερευνήσεις μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή κάποιος/α από το άμεσο περιβάλλον σου. Ακόμη είναι πιθανόν να λάβεις μια μάλλον δυσάρεστη είδηση ή να βιώσεις κάτι «δύσκολο» κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης σου.

Ερωτικά

Τουλάχιστον για σήμερα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σου ζητά να αφήσεις κατά μέρος τα «παιχνίδια» και να εκφράσεις με συγκεκριμένο τρόπο τα «θέλω» σου κι ας κλείσεις κάποιες άλλες «πόρτες».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί η δραστική παρέμβασή σου σε μια υπόθεση, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να αποτρέψεις μια σημαντική ζημιά. Επιπλέον, μπορεί να περιέλθουν στην κατοχή σου κάποια πολύτιμα έγγραφα ή να μάθεις κάποιο «χρυσό» μυστικό!

Ερωτικά

Ένα ισχυρό πάθος μπορεί εύκολα να σε φέρει «εκτός εαυτού», ενεργοποιώντας τις αδυναμίες και τα ελαττώματά σου. Καλώς ή κακώς όμως, σε αυτήν την ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι όπως τα θέλεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Είτε έχεις πραγματικούς λόγους, είτε όχι, τουλάχιστον για σήμερα η χαλαρότητα και η αισιοδοξία σου υποχωρούν κι ίσως να μπεις σε μια υπαρξιακή «δίνη», ικανή να σε παρασύρει σε πρακτικές που δεν συνηθίζεις. Σίγουρα όμως αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα κι όπως θα διαπιστώσεις τελικά η «ασθένεια» σου είναι προσωρινή!

Ερωτικά

Ξέρεις καλύτερα απ’ όλους ότι η ζωή δεν είναι «άσπρο-μαύρο» αλλά να που σήμερα κινδυνεύεις να «την πατήσεις» και να δεις τα πράγματα εντελώς… απόλυτα! Μακάρι λοιπόν να έχεις δίπλα σου το κατάλληλο ταίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις ότι μένοντας μόνος/η, μπορείς να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η στις «εσωτερικές» ανάγκες σου αλλά και να «δεις» όλα όσα γίνονται στο παρασκήνιο. Κι αν σε κυριεύσει κάποια αίσθηση ματαιότητας, είναι γιατί κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν και είσαι ο μόνος αρμόδιος για να το πράξει.

Ερωτικά

Πάνω που νόμιζες ότι τα συναισθήματά σου δεν θα μπορούσαν να σε «νικήσουν» και να σε αποσπάσουν από τα καθήκοντά σου, έρχεται ένα «καταραμένο» πάθος για να σε διαψεύσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να ηγηθείς σε μια προσπάθεια, διατηρώντας βέβαια ακέραιες τις αρχές σου. Αν όμως θέλεις να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα θα πρέπει να φερθείς αποφασιστικά, καταπολεμώντας άμεσα την κάθε είδους «διαπλοκή», που όχι μόνον είναι παρούσα αλλά απειλεί να ακυρώσει κάθε καλή σου πρόθεση.

Ερωτικά

Σε αυτήν την φάση, οι μεγαλύτερες δυσκολίες εντοπίζονται στις φιλικές σου σχέσεις κι ίσως χρειαστεί «να βάλεις πάγο» σε ένα πρόσωπο που ζητά από σένα τα πάντα, όχι μόνον από ενδιαφέρον, αλλά και από ζήλεια.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει εύκολα στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή, ακόμη λοιπόν κι αν όλα σε πρώτη φάση δείχνουν «ειδυλλιακά», έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου την πιθανότητα να εξελιχθούν δυσάρεστα, όχι γιατί «έτυχε» αλλά επειδή αυτό ήταν το «σχέδιο» εξ αρχής. Ίσως μάλιστα κι ένας «δικός σου» άνθρωπος να έχει συμμετοχή σε αυτό.

Ερωτικά

Το να δίνεις «στόχο» με τα προσόντα σου, δεν είναι πάντα καλό. Πρόσεξε λοιπόν μήπως γύρω από το «φως» σου μαζεύονται εκτός από τις «πεταλούδες» και κάποια «αρπακτικά»!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment