PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015


Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας, σήμερα η αίσθηση καθήκοντος κόντρα στην… χαλαρότητα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πιο προσεκτικό στις κινήσεις σου, αφού μια λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά κι αυτό ισχύει τόσο σε θέματα συμπεριφοράς όσο και στην τεχνική σου. Στο πλάνο όμως μπαίνουν και τα οικονομικά σου, αφού ο Ερμής δείχνει ικανός να σε παρασύρει σε μια καταναλωτική… φρενίτιδα, σπαταλώντας ότι είχες φυλάξει για μια ώρα ανάγκης.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προετοιμάσου για τις αναταράξεις που έρχονται. Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, μπορείς να το βρεις εύκολα, ας μην αρχίσεις όμως τις μεγάλες υποσχέσεις, αφού μπορεί να διαψευστείς «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις»!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Είναι βέβαιο ότι διαθέτεις απεριόριστη υπομονή, η οποία ωστόσο δεν αρκεί αν πρόκειται να ασχοληθείς με περίπλοκα φοροτεχνικά θέματα ή οτιδήποτε άλλο απαιτεί ειδικές γνώσεις. Για όλα αυτά υπάρχουν οι ειδικοί αλλά σε κάθε περίπτωση αν «μπουχτίσεις», η Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει μια ακόμη επιλογή, να πας ένα ταξιδάκι, αφήνοντας πίσω σου τις έγνοιες της καθημερινότητας.

Ερωτικά

Όλα γύρω σου συνηγορούν σε ένα νέο «καθεστώς» στις σχέσεις σου, μα εσύ έχεις… κολλήσει στα ίδια και τα όμοια. Πάντα θα βρίσκεις δικαιολογίες για να μην κάνεις το παραπάνω βήμα, όμως πόσες φορές ακόμη θα προτιμήσεις το «ξαναζεσταμένο φαγητό»;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Παρά την αργία της Κυριακής, ο Ερμής στον Σκορπιό δείχνει πρόθυμος να σου… αναθέσει ποικίλες εργασίες κι ίσως μπεις στην διαδικασία να ανανεώσεις μέρος του εξοπλισμού σου ή να ασχοληθείς με κάποια αναγκαία μαστορέματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει κάποια έκτακτα έξοδα αλλά μπορείς να «ρεφάρεις» πουλώντας κάτι που δεν χρειάζεσαι.

Ερωτικά

Το «ελεύθερο» στυλ σου δημιουργεί παρεξηγήσεις κι ίσως σου ζητήσουν να κάνεις πράγματα, που ούτε καν τα φανταζόσουν! Καλοί οι πειραματισμοί, καλή κι η περιέργεια αλλά μέχρις ενός σημείου…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Κάποιοι σου ζητάνε «να φανείς εντάξει», με τα δικά τους όμως κριτήρια κι όχι με τα δικά σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αναδεικνύοντας υποτιθέμενα προβλήματα και καταστάσεις που δείχνουν επείγουσες αλλά δεν είναι. Ας είναι καλά ο Ερμής που νοιάζεται μόνον για την διασκέδαση σου κι όλο και κάτι θα σου ετοιμάσει!

Ερωτικά

Τα πρόσωπα που σε θαυμάζουν αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, ενώ μάλλον δεν θα σου λείψουν και κάποιες συγκεκριμένες «κρούσεις» για κάτι… πιο κοντινό από μια «σέλφι». Διάλεξε το καλύτερο για σένα με γνώμονα την καρδιά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Ερμής σου… ανοίγει την όρεξη για τεχνικές εργασίες και ποικίλες ρυθμίσεις είτε στο σπίτι σου, είτε σε κάποιον προσωπικό χώρο. Δεν αποκλείεται κιόλας να δεχθείς επισκέψεις ή να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα με τα οποία σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει τα ενδιαφέροντα σου σχετικά με την διατροφή και την φυσική σου κατάσταση.

Ερωτικά

Σήμερα σου ταιριάζει περισσότερο μια «οικογενειακή» ατμόσφαιρα, παρά το… γνωστό πήγαινε-έλα σε μπαράκια και κέντρα διασκέδασης. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την περίσταση για να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπο σου σε… κατ’ οίκον περιορισμό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε προδιαθέτει να επικοινωνήσεις, να ταξιδέψεις αλλά και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην μελέτη μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει Κι αν σου πέσουν πολλά μαζί, έχεις τον… τρόπο σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου, μην απορήσεις όμως αν δεχθείς… σφοδρή κριτική από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!

Ερωτικά

Μακάρι οι σχέσεις να διέπονταν από «επαγγελματικούς» κανόνες. Όμως, όσα «σχέδια επί χάρτου» κι αν καταστρώσεις, πάντα… κάτι θα σου ξεφεύγει! Ζήσε λοιπόν το σήμερα κι άσε τις μεγάλες προσδοκίες για τους άλλους!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής σου ζητά να δώσεις λύσεις σε οικονομικά ή φορολογικά θέματα, ίσως όμως χρειαστείς κάτι περισσότερο από το να… μαζεύεις γνώμες, αφού υπάρχουν κάποιες τυπικές προϋποθέσεις ή ειδικές συνθήκες που γνωρίζουν μόνον ολίγοι και εκλεκτοί. Απευθύνσου λοιπόν σε αυτούς, διαφορετικά κινδυνεύεις να κάνεις «μια τρύπα στο νερό» και να ξαναπιάσεις το θέμα σου από την αρχή.

Ερωτικά

Οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη κάτι που ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου. Χρειάζεσαι όμως και δράση, γιατί αν αρχίσεις τα «ήξεις-αφήξεις», τα «ενδεχομένως» και τα «ίσως», το πιθανότερο είναι πως το «πουλάκι» θα πετάξει σε άλλο «κλαδί».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η επικοινωνία σου «κτυπάει κόκκινο» κι εκτός από τις «κλασικές» κουβέντες με φίλους/ες και γνωστούς/ες ίσως κληθείς να μάθεις πολλά περισσότερα για τις δυνατότητες αλλά και τις παραξενιές που κρύβονται μέσα σε έναν υπολογιστή ή ένα τάμπλετ. Παράλληλα βέβαια μπορείς να αφήσεις τον κόσμο της τεχνολογίας στην… ησυχία του και να απολαύσεις μια εκδρομή στη φύση.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ζυγό σε «σπρώχνουν» να μπεις σε μια μάλλον κρυφή κατάσταση, να ξέρεις όμως ότι το μυστικό σου δεν θα μείνει για πολύ καιρό… μυστικό! Ίσως όμως κληθείς να διερευνήσεις μια ανάλογη υπόθεση που αφορά άλλον/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, που μπορεί να… επιδεινωθεί, εξ αιτίας κάποιων τεχνικών προβλημάτων που θέλουν τον «γιατρό» τους. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στον Σκορπιό σε βοηθά να εντρυφήσεις σε άγνωστες λεπτομέρειες, ενισχύοντας τόσο την πληροφόρηση σου, όσο και τις γνώσεις σου για κάποια ειδικά ή «μυστήρια» θέματα.

Ερωτικά

Αξιώσεις και απαιτήσεις σε αγχώνουν κι ίσως κάποιος/α αποπειραθεί να «σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι». Κι επειδή έρωτας υπό πίεση δεν «λέει», αν βρεθείς σε δύσκολη θέση δεν έχεις παρά να υπερασπίσεις την ελευθερία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου προάγει τον επαγγελματισμό σου κάτι που σίγουρα θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε μια «σοβαρή» υπόθεση, που ίσως να απαιτεί και ειδικές γνώσεις. Αν όμως ακολουθήσεις την ίδια τακτική και στις επαφές σου με τον έξω κόσμο, ίσως να κουράσεις ή να θεωρηθείς βαρετός/η. Δείξε λοιπόν στους άλλους πόσο καλός/η είσαι και σε πιο «χαλαρές» δραστηριότητες.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ζυγό αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σου και προσελκύει κόσμο, κάτι όμως που αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να δημιουργήσει ζήλειες και ανταγωνισμούς. Εξ άλλου ξοπίσω της είναι ο… Άρης, έτοιμος για καβγά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό συντονίζεται με τα «θέλω» σου κι όταν το σύμπαν «σε πάει» κι έχεις γύρω σου άτομα πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν, δεν θα πρέπει να παραπονιέσαι. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, πολύ περισσότερο που μια ενδεχόμενη κατάχρηση μπορεί να έχει ανεπιθύμητες συνέπειες.

Ερωτικά

Μια γνωριμία σε ταξίδι ή σε μια κοινωνική εκδήλωση θα σου αναπτερώσει το ηθικό, αν όμως σκέφτεσαι να της δώσεις μια πιο «σοβαρή» διάσταση, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι να… δεις και τα υπόλοιπα!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου τύχουν αρκετά «στραβόξυλα», που κολλάνε σε λεπτομέρειες κι έχουν αυξημένες απαιτήσεις, ιδιαίτερα στο τυπικό κομμάτι των επαφών σας και σε επαγγελματικά θέματα. Σίγουρα όμως κάπου χρειάζονται κι αυτοί οι… τύποι! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να «ξεσκάσεις» ταξιδεύοντας.

Ερωτικά

Ο Δίας στην Παρθένο σου επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με μια κατάσταση που μέχρι πριν από λίγο έδειχνε αδιέξοδη. Κι αν ζοριστείς πολύ μπορείς να πεις κι εσύ «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment