PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 15 Μαΐου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ευχάριστες καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε βοηθά να νοιώσεις ασφαλής και επαρκής στον οικονομικό τομέα κι ίσως κάνεις κάποιες αγορές που θα «ανεβάσουν» ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σου. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας «ψήνει» μια θετική εξέλιξη στα εργασιακά σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση εργαλείων ή συσκευών που απλουστεύουν την ζωή σου.

Ερωτικά

Η ερωτική σου ζωή μπορεί να γνωρίσει μεγάλες… δόξες, όταν όμως κοπάσουν οι «πανηγυρισμοί» ίσως διαπιστώσεις ότι πέρα από καλοπέραση σου, δεν υπάρχει κάτι πιο βαθύ που να σε συνεπάρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αναδεικνύει τα χαρίσματα σου και σου παρέχει κάποιες ευκολίες που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις. Επιπλέον, είναι το «διαβατήριο» σου για τα «μεγάλα σαλόνια» αλλά και για να πετύχεις εύκολα κάτι που θέλεις πολύ. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας μπορεί να σου δώσει μια μεγάλη χαρά σε σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά

Το σύμπαν σε «τροφοδοτεί» διαρκώς με νέες γνωριμίες και βέβαια υπάρχει ο «κίνδυνος» να επαναπαυτείς, θεωρώντας ότι αυτό θα γίνεται κάθε μέρα! Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε κινήσου άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο ενεργός Δίας σε καλεί να αξιοποιήσεις άμεσα βοήθειες και πλεονεκτήματα που σου παρέχει η οικογένεια σου. Επιπλέον, είναι ένας πολύ καλός δείκτης για οτιδήποτε αφορά στο σπίτι σου. Παράλληλα, αν χρειαστεί, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σου εξασφαλίσει την δυνατότητα να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, μακριά από εντάσεις.

Ερωτικά

Ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να βιώσεις έντονες, έως και «ακραίες» καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, είτε λοιπόν θα περάσεις τέλεια με τον άνθρωπο σου, είτε θα τον βρεις «απέναντι» σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει… ότι περνά από το χέρι της για να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, ενώ σε ανάλογο μήκος κύματος κινείται και ο Δίας. Δεν έχεις λοιπόν παρά να «ξανοιχτείς» σε κοινωνικές εκδηλώσεις, επαφές και συζητήσεις, περιορίζοντας ωστόσο τις πιο «ποιοτικές» απαιτήσεις σου, αφού εκείνο που προέχει είναι το να περάσεις καλά.

Ερωτικά

Το κλίμα είναι φιλικό μέχρι… παρεξηγήσεως κι αν είσαι σε μια σχέση και δεν θέλεις να την διακινδυνέψεις, φρόντισε να μην δίνεις θάρρος σε πρόσωπα που έτσι κι αλλιώς το παίρνουν από μόνα τους!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις δοσοληψίες σου με «ισχυρά» πρόσωπα κι ίσως να λάβεις μια «απτή» βοήθεια σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας στηρίζει τα οικονομικά σου αλλά μπορεί να αυξήσει και τα περιττά έξοδα.

Ερωτικά

Το «καλό κλίμα» μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία αύριο θα μετανιώσεις, όχι γιατί δεν σου προσφέρει αυτά που θέλεις αλλά επειδή μπορεί να αποδειχθεί κάπως «λίγη» σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Δίας σε στηρίζει κι ίσως κατά την διάρκεια της ημέρας να ευνοηθείς πολλαπλά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο «σπέρνει» στο διάβα σου… γελαστά πρόσωπα, που σε κάνουν να ξεχνάς τις όποιες δυσκολίες σου, ενώ ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις.

Ερωτικά

Οι επιλογές σου εμπλουτίζονται και το πιθανότερο είναι πως μετά το πέρας της ημέρας θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από την εξέλιξη των πραγμάτων. Μάλιστα, μια νέα γνωριμία μπορεί να λάβει και πιο «προχωρημένες» διαστάσεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να κάνεις κάποιες αγορές που ήθελες από καιρό αλλά οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας σου επισημαίνει ότι σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να αρχίσεις μια δίαιτα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να «αφεθείς» σε διατροφικές καταχρήσεις!

Ερωτικά

Παράλληλα με τα όσα… ωραία συμβαίνουν, ίσως κληθείς να διαχειριστείς την επιπόλαιη όσο και ενοχλητική αποκάλυψη κάποιων πραγμάτων που σε αφορούν και θα προτιμούσες να μην γίνουν «βούκινο»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Δίας διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεχωρίσεις τα πρόσωπα που μπορεί να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα στις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως βρεις αρκετά άτομα πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν ή να σε «κανακέψουν».

Ερωτικά

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να σου προσφέρει επιλογές «στο πιάτο», ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει κι ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, φέρνοντας σε πιο κοντά στην… ευτυχία σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο ενεργός Δίας σε χρίζει ένα από τα «φαβορί» την ημέρας, όσον αφορά θέματα… τύχης, φρόντισε όμως να μην την σπαταλήσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί κάθε τι που σχετίζεται με την εργασία σου, συμβάλλοντας στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου… ετοιμάζει και μια έξτρα άδεια.

Ερωτικά

Υπό τις παρούσες συνθήκες, το πιο εύκολο είναι να λάβεις υποσχέσεις «με νόημα» και σίγουρα μπορείς να περάσεις καλά, το αν θα καλυφθείς όμως και συναισθηματικά είναι μια… άλλη ιστορία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Δίας μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση αλλά και να φροντίσει για την καλοπέραση σου σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομική «εξόρμηση». Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις βοήθεια από ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

Ερωτικά

Το σύμπαν σου υπόσχεται περισσότερα από αυτά που μπορείς να… αντέξεις αλλά επειδή ακριβώς πρόκειται για καταστάσεις του σήμερα που δεν θα ισχύουν αύριο, δεν χρειάζεται να «δέσεις κόμπο» τίποτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου προσφέρει κάποιες ευκολίες στο σπίτι ή την οικογένεια σου, κάτι που το χρειαζόσουν, ώστε να αμβλυνθούν οι όποιες πιέσεις δέχεσαι αυτήν την περίοδο. Επιπλέον σε καλεί να ομορφύνεις τον χώρο σου κι ίσως είναι καλή στιγμή να προμηθευτείς κάποια οικιακά «αξεσουάρ». Παράλληλα, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου.

Ερωτικά

Όσο μεγαλύτερα είναι τα περιθώρια στις επιλογές σου, τόσο πιο κοντά βρίσκεσαι στην «ευτυχία» με την… κοινή έννοια του όρου! Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τα πράγματα θα είναι λίγο πιο «περίπλοκα».

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Ο ενεργός Δίας σε φέρνει σε επαφή με «σημαίνοντα» πρόσωπα κι αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, μην διστάσεις να πεις το «ναι». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα ταξίδια και δίνει μια ξεχωριστή λάμψη στις κοινωνικές επαφές σου, πέρα όμως από τις αβρότητες, καλό είναι να εξασκήσεις και την δημιουργική-καλλιτεχνική σου φύση.

Ερωτικά

Ανεξάρτητα με την εξέλιξη που θα θελήσεις να δώσεις σε μια νέα γνωριμία, το βέβαιο είναι ότι θα κολακευτείς.. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment