PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ένα όμορφο κλίμα.

ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή σου είναι στραμμένη στο έντονο καθημερινό σου πρόγραμμα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει να χάνεις την καθαρή σου διάκριση και να μην μπορείς να λειτουργήσεις σε καθημερινό επίπεδο, αφού το μυαλό σου δεν είναι συγκεντρωμένο και έντονη ευαισθησία κάνεις την εμφάνισή της. Προσοχή γιατί είναι πιθανό να παρανοήσεις αυτό που θέλουν να σου πουν οι συνάδελφοι στην εργασία σου ή άτομα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και αυτό να σε κάνει να αντιδράσεις σπασμωδικά, να μην βλέπεις αντικειμενικά, να συμπεριφερθείς απότομα και εγωιστικά. Καλό θα ήταν να βάλεις την λογική σου να δουλέψει γιατί χάνοντας την πραγματικότητα, θα γίνεις απότομος και αυθάδης και θα δημιουργήσεις εντάσεις με τους γύρω σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σου είναι για κέφι, έρωτα, διασκέδαση και φλερτ. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς επηρεάζει την διάθεσή σου. Θέματα συναισθηματικά που μπορεί να σε απασχολήσουν, τα αντιμετωπίζεις με ιδιαίτερη ευαισθησία αλλά και έλλειψη ευθυκρισίας και αυτό μπορεί να σε κάνει να συμπεριφερθείς απότομα στους γύρω σου ή σε φίλους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προστριβές και εντάσεις. Θα ήταν καλό να προσπαθήσεις να ακούσεις με καθαρό μυαλό αυτά που θέλουν να σου πουν οι άλλοι γιατί είναι πιθανό να παρερμηνεύσεις τα λόγια τους, να έχεις περισσότερες απαιτήσεις από ότι θα έπρεπε και όταν συνειδητοποιήσεις ότι έκανες λάθος, θα απογοητευτείς, θα γίνεις απότομος και θα πεις πράγματα που δεν εννοείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον σου έχει στραφεί σε οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δημιουργεί εξαιρετική ένταση, κυκλοθυμία και υπερευαισθησία. Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν συζητήσεις με την οικογένειά σου που θα φορτίσουν το κλίμα, θα σε κάνουν να νιώσεις απογοήτευση και μπορεί να πεις πράγματα που θα είναι σκληρά και θα παρεξηγηθούν. Όμως να ξέρεις ότι θα πρέπει και εσύ να λειτουργείς με καθαρό μυαλό και σκέψη γιατί είσαι εσύ που έχεις την τάση να ωραιοποιείς και να εξιδανικεύεις καταστάσεις. Οι αντιδράσεις σου θα είναι απότομες και η νευρικότητά σου δεν θα αφήνει περιθώρια για κάποια είδους συνεννόησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σου είναι έντονα επικοινωνιακή και αυτό που σε απασχολεί είναι να μιλήσεις και να συναντήσεις τα κοντινά σου άτομα, αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε κάνει να δεις άτομα και συμπεριφορές χωρίς ευθυκρισία και η τάση σου για να ωραιοποιείς καταστάσεις μπορεί να αποβεί αρνητική για την ψυχολογία σου. Πρόσεχε γιατί τότε θα αντιδράσεις πολύ έντονα, εγωιστικά και απότομα. Η έλλειψη για συνεννόηση δεν θα βοηθήσει να κατανοήσεις τι θέλουν οι άλλοι να σου πουν και θα κλείσεις στις δικές σου απόψεις. Η καθαρή σκέψη και η αποστασιοποιημένη ματιά των πραγμάτων θα βοηθήσει να βρεις την αντικειμενικότητά σου.

ΛΕΩΝ

Αυτό που σε απασχολεί έντονα αυτές τις μέρες είναι οικονομικές υποθέσεις που θα πρέπει να δρομολογήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πιθανό να σε κάνει να περιμένεις άλλα πράγματα από τα άτομα που συζητάς τα οικονομικά σου και όταν τα πραγματικά δεδομένα σου γίνουν ξεκάθαρα είναι πιθανό να εκνευριστείς και η ένταση να ανέβει κατακόρυφα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μην χάσεις τον αυτοέλεγχό σου γιατί θα γίνεις εριστικός και αυτό θα σου κοστίσει σε επίπεδο συνεννόησης. Προσπάθησε να έχεις ξεκάθαρη σκέψη αλλά και να μην παρασυρθείς από την ένταση γιατί το πιο πιθανό είναι εσύ να είσαι ο χαμένος την υπόθεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις στραφεί στο να προβάλεις στο περιβάλλον σου τις συναισθηματικές σου ανάγκες, θέλοντας από αυτούς να τις κατανοήσουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει να ξεχειλίζεις από ευαισθησία, να περιμένεις πράγματα από τους άλλους στα οποία δεν μπορούν να ανταποκριθούν και όταν το ανακαλύψεις. Πληγώνεσαι και γίνεσαι απότομος και εριστικός με τον τρόπο που εκφράζεσαι. Κατάλαβε όμως ότι θα πρέπει να βλέπεις ξεκάθαρα αυτό που σου δίνει ο άλλος και να μην ωραιοποιείς την εικόνα κατά το δοκούν. Κράτα την ψυχραιμία σου, βγες λίγο από την κατάσταση για να την δεις αντικειμενικά και έτσι θα γλιτώσεις από τις προστριβές με τους γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι η διάθεσή σου είναι αρκετά περίεργη, αισθάνεσαι κακόκεφος, βγάζεις εσωστρέφεια και σε απασχολούν καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση αφού βγάζεις την τάση να αναβιβάζεις πρόσωπα και καταστάσεις και στο τέλος να απογοητεύεσαι βλέποντας την πραγματικότητα. Η αντίδρασή σου μπορεί να είναι επιθετική, απότομη και με δόσεις αυθάδειας και είναι πιθανό να προκληθούν εντάσεις. Προσπάθησε να μην σε καταβάλει υπερευαισθησία από την μία, από την άλλη εγωισμός και έλλειμμα για συνεννόηση γιατί αυτό θα χειροτερέψει κατά πολύ την διάθεσή σου αλλά και τις σχέσεις σου σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στους φίλους σου και στα κοινά ενδιαφέροντα και στόχους που έχετε, στις κοινωνικές δραστηριότητες που συμμετέχεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δυσκολεύει την κατάσταση αφού είναι πιθανό να περιμένεις συμπεριφορές από το φιλικό σου περιβάλλον με το δικό σου σκεπτικό, ωραιοποιείς καταστάσεις και πρόσωπα και στο τέλος απογοητεύεσαι και αντιδράς σπασμωδικά και απότομα. Αυτό είναι πιθανό να σε κάνει, λόγω νευρικότητας, να πεις πράγματα που δεν εννοείς, που θα ανεβάσουν την ένταση κατακόρυφα. Προσπάθησε να μην θολώνει η ευαισθησία σου την κρίση σου και να δείξεις δείγματα συμβιβασμού για να αποφύγεις τους καβγάδες. Σκέψου πριν μιλήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σήμερα είναι φορτωμένη από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, στις οποίες θέλεις να ανταπεξέλθεις για να αναγνωριστεί η προσφορά σου και η αξία σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το ζώδιό σου και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς βάζει εμπόδια τόσο στην κρίση σου, όσο και στην επικοινωνία με τους ανωτέρους σου αφού όντας υπερευαίσθητος και νιώθοντας πιθανών αδικημένος για πράγματα που συμβαίνουν στην δουλειά σου, μπορεί να ξεσπάσεις έντονα και να πεις πράγματα που θα ανεβάσουν την ένταση κατακόρυφα. Καλό θα ήταν να έχεις ευθυκρισία και να μην περιμένεις πράγματα παραπάνω από τους άλλους αλλά και να μην χάνεις στο μέτρο σε αυτά που λες γιατί γίνεσαι εγωιστής και η έλλειψη συνεννόησης που δείχνεις μόνο δυσκολίες θα σου φέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία μέρα που πολύ θα ήθελες να αφήσεις πίσω σου την ρουτίνα και να περάσεις στιγμές χαλάρωσης με την παρέα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί κλίμα έντονης ευαισθησίας αλλά και έλλειμμα ευθυκρισίας και αυτό μπορεί να δυσκολέψει την κατάσταση με συγγενείς ή και παρέες από τα παλιά που μπορεί να θέλουν να βρεθείτε σήμερα. Είναι πιθανό στις συζητήσεις που συμμετέχεις να εκφράσεις με επιθετικό και εριστικό τρόπο καταστάσεις και συμπεριφορές που σε πλήγωσαν στο παρελθόν και αυτό να οδηγήσει σε εντάσεις και προστριβές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ελέγξεις τάσεις υπερευαισθησίας και ωραιοποίησης που βγάζεις γιατί έτσι θα δεις την πραγματικότητα ξεκάθαρα και δεν θα μπεις στην διαδικασία να πεις πράγματα που μπορεί να στενοχωρήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα ξεκινά με έναν εκνευρισμό που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δυσκολεύει περισσότερο ακόμα την κατάσταση αλλά και την συνεννόηση. Θέματα οικονομικά που μπορεί να πρέπει να διευθετήσεις σε κάνουν και χάνεις περισσότερο το κέφι σου και είναι πιθανό να μπεις σε καβγάδες και τριβές που δεν θα έχουν νόημα. Προσπάθησε να μην χάσεις την αντικειμενικότητα των πραγμάτων, γιατί με το να περιμένεις άλλα πράγματα από τα ρεαλιστικά σε απογοητεύει και μπαίνεις στην διαδικασία να εκφραστείς σκληρά, απότομα και επιθετικά, κάτι που δεν θα σε βοηθήσει στο να επιλύσεις ή να δρομολογήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες.

ΙΧΘYΕΣ

Έχεις στρέψει την προσοχή σου στις σχέσεις με το περιβάλλον σου και στις συνεργασίες σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σου φέρει έντονη αναστάτωση και βγάλεις πολύ ένταση. Είναι πιθανό να υπάρξουν συνεργάτες σου ή άτομα του περιβάλλοντός σου που να σε πληγώνουν με τον τρόπο που συμπεριφέρονται. Αυτό είναι πιθανό σε κάνει πολύ νευρικό και να μπεις στην διαδικασία να πεις πράγματα υπερβολικά, που και ο ίδιος δεν πιστεύεις και να μην θέλεις να ακούσεις κανέναν και τίποτα. Προσπάθησε να μην ωραιοποιήσεις την κατάσταση γιατί η απογοήτευση που θα νιώσεις θα βγει με μεγάλη ένταση και τότε οι εγωιστικές τάσεις και η υποκειμενικότητα από την πλευρά σου θα είναι εμφανείς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment