PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017


Καλή χρονιά! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ανάγκη για ξεκούραση.

ΚΡΙΟΣ

Η φαντασία σας σήμερα καλπάζει, αγαπητοί Κριοί, με τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα, αφήνετε στην άκρη την παρορμητική και επίμονη διάθεσή σας και γίνεστε περισσότερο ενεργητικοί και δημιουργικοί με οτιδήποτε καταπιάνεστε. Εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας χάρισμα και την ευγλωττία σας, για να μάθετε τις προθέσεις που έχουν φιλικά και αγαπημένα άτομα απέναντι σας, χρησιμοποιήσετε τα προτερήματά σας για να κατακτήσετε τον ερωτικό σας σύντροφο με τρυφερότητα και ρομαντικές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε σήμερα, φίλοι Ταύροι, την υπερβολική σας τάση για διασκέδαση και γλέντι, ελέγχοντας όσο μπορείτε περισσότερο τα πάθη και τα λάθη που είναι πιθανόν να κάνετε από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σας. Ίσως κάποιες ιδιόρρυθμες επαφές που θα προκύψουν με αμφίβολης εμπιστοσύνης πρόσωπα, ταρακουνήσουν τις ισορροπίες στη συναισθηματική σας ζωή, μην επιτρέπετε σε μια ευκαιριακή απιστία να προκαλέσει ρήξη με την μόνιμη σχέση σας, μετριάστε τον εγωισμό και το πείσμα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πιθανόν, αγαπητοί Δίδυμοι, να αντιμετωπίσετε σήμερα κάποιες μικροδυσκολίες και αναποδιές στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, δεν αποκλείεται να σας παρασύρει η υπεραισιοδοξία σας για τις εξελίξεις στο δεσμό σας ή να σας πλανέψει η διπλωματία σας για μια προσωπική σας φιλοδοξία. Μην τα χάνετε και μη σκύβετε το κεφάλι, προσαρμόστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας με του προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, δείξτε συγκαταβατική και υπομονετική διάθεση και συμπεριφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σημερινό εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον ορθόδρομο Ουρανό στον Κριό, είναι απόλυτα βέβαιο, φίλοι Καρκίνοι, πως θα ξυπνήσει τη διάθεσή σας για ένα μοναδικό και ονειρεμένο ταξίδι, είτε με αγαπημένους φίλους και άτομα της οικογένειας, είτε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάντε τις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας πράξεις, πραγματοποιήστε και τους πιο δύσκολους στόχους σας, μην αφήσετε τις ευκαιρίες για τυχερά παιχνίδια να περάσουν ανεκμετάλλευτες, η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΛΕΩΝ

Πολύ τρυφερά και γενναιόδωρα συναισθήματα τροφοδοτούνται σήμερα γύρω σας, φίλοι Λέοντες, με τα προσφιλή σας άτομα, τους φίλους και πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αποδεχτείτε την συμπάθεια, την εκτίμηση και την ζεστασιά του ερωτικού σας συντρόφου, ανταποδίδοντας τη ρομαντική και δοτική διάθεση του δεσμού σας, εκμεταλλευτείτε το φλογερό σας ταμπεραμέντο για να εξαλείψετε και τις τελευταίες συναισθηματικές σας ανησυχίες, δείξτε θάρρος και τόλμη σε μια καινούρια γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στις υπερβολές και τις καταχρήσεις σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι, δείξτε υπομονετική και συγκαταβατική διάθεση στα κοντινά πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, μη θυμώνετε με το παραμικρό και μην εκνευρίζεστε με ατέλειες και λεπτομέρειες που μπορεί να δημιουργήσουν ρήξη στο δεσμό σας. Ίσως χρειάζεται να διαβάζετε πολλές φορές τις σκέψεις και τις επιθυμίες του άλλου σας μισού, για να συγχωρήσετε, να παραβλέψετε και να ξεπεράστε τις έντονες αψιμαχίες στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη από τον Υδροχόο κάνει τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιό σας σήμερα, φίλοι Ζυγοί, και αυτό είναι μία άκρως ενθαρρυντική όψη, για να υπολογίσετε στις δυνάμεις και τα ταλέντα σας, να προβάλλετε τις ικανότητες, τη γλυκύτητα και την επικοινωνιακή σας διάθεση, για να δρέψετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και στη συναισθηματική σας ζωή για μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία, για τους δε ζευγαρωμένους είναι μια υπέροχη συγκυρία για να κεντρίσετε το ερωτικό ενδιαφέρον του ανθρώπου που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως προβληματιστείτε σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, περισσότερο από ό,τι πρέπει για τη συναισθηματική σας ζωή, πιθανόν μεγαλοποιείτε με τη φαντασία σας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή με αγαπημένα, φιλικά και συγγενικά σας πρόσωπα, κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παγώσει κάποια σημαντική σας σχέση. Εκφραστείτε με συμπονετικά, τρυφερά και δοτικά συναισθήματα στο ταίρι σας, μην αφήνετε εκκρεμείς συζητήσεις που διαιωνίζουν τις εντάσεις και το διχασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην παίρνετε κατάκαρδα κάποιες μικροδιαφωνίες με τα αγαπημένα, φιλικά σας πρόσωπα και το ταίρι που σας ενδιαφέρει, δείξτε αυτοπεποίθηση στις ιδέες και τα πιστεύω σας, η τύχη σάς βοηθάει να κάνετε παράτολμα βήματα στον έρωτα, μην αδικείτε τα προσόντα και τα ταλέντα σας. Συζητήστε με τον ερωτικό σύντροφο, συμβουλευτείτε τις απόψεις και τα θέλω του δεσμού σας, αφουγκραστείτε τα χτυποκάρδια σας, για να περάσετε μια υπέροχη, τρυφερή και ρομαντική βραδιά με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις οτιδήποτε είχε μείνει ημιτελές ή δεν είχε προχωρήσει εξ αιτίας κάποιων περιορισμών, που με τις προσπάθειες σου θα γίνουν κι αυτοί παρελθόν! Επιπλέον, ενδέχεται να σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις κι ένα ταξίδι που είχε αναβληθεί στο παρελθόν για λόγους «ανωτέρας βίας». Παράλληλα, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλουν σε οικονομικά ανοίγματα και αγορές που ακόμη κι αν κινούνται στα όρια της σπατάλης, είναι βέβαιο ότι σε βοηθούν να κρατήσεις ψηλά το πρεστίζ σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ημέρα για τυχερά παιχνίδια ανατέλλει, φίλοι Υδροχόοι, αρκεί να ξέρετε πού ακριβώς πρέπει να σταματήσετε, για να μην προκαλέσετε οικονομικές ανατροπές χωρίς επιστροφή στο προσωπικό και οικογενειακό σας ισοζύγιο. Διασκεδάστε, χαμογελάστε, χαλαρώστε με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, αγκαλιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο με ζεστασιά και θαλπωρή, δεχτείτε την τρυφερότητα και τη δοτική διάθεση του δεσμού σας. Σκεφτείτε και βελτιώσετε τις εσωτερικές ανησυχίες και τα θέλω σας.

ΙΧΘYΕΣ

Αρνείστε να αναγνωρίσετε τις ευθύνες που σας αναλογούν σε τυχόν απερισκεψίες και λάθη που έχουν προκύψει στις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις και αυτό είναι ένα φαινόμενο που δημιουργεί η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα, που ταράζει τα ήρεμα νερά της καθημερινότητας, αλλά δημιουργεί παράλληλα και ένα παρασκήνιο, που καλείστε να ξεκαθαρίσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο χωρίς συναισθηματικές απώλειες. Ανοίξτε καινούριους, ειλικρινείς δρόμους επαφής με τα κοντινά σας άτομα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment