PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα η πίεση και το άγχος δε σε ωφελούν.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα φέρνει στην επιφάνεια αναμετρήσεις δύναμης με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική και ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην στάση και την συμπεριφορά σας, προκειμένου να υπάρχει ειλικρινής επικοινωνία με τα προσφιλή άτομα και τον ερωτικό σύντροφο. Μην χάσετε την ευκαιρία οι αδέσμευτοι, να γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από ένα καινούριο ειδύλλιο, απελευθερώστε την καρδιά σας σε μια ρομαντική πρόταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Διερευνήστε προσεχτικά τις προτάσεις και τις δυνατότητες που σας δίνονται σήμερα σε ένα θέμα που αφορά στην δουλειά σας και μπορεί να γίνει πραγματικότητα και να σας αποδώσει υλική και ηθική ικανοποίηση. Βρείτε το χρόνο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τους επόμενους στόχους σας, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, μαγνητίστε το ταίρι σας με στοργή και ρομαντική διάθεση, αφεθείτε στην αγκαλιά του συντρόφου σας, ζήστε έντονες, αισθησιακές στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα έχετε όλη την διάθεση, την προτροπή και την ανάγκη να ξεφύγετε από τα τετριμμένα της προσωπικής και επαγγελματικής σας καθημερινότητας, να διαμορφώσετε τον χώρο του γραφείου σας, να αλλάξετε την αγαπημένη σας γωνιά στο σπίτι, να ξαναζωντανέψετε την αγάπη στον δεσμό σας με πρωτόγνωρες ιδέες και πράξεις. Προσέξτε μην παρασυρθείτε από την υπερβολική ταχύτητα των θέλω σας και συγκρουστείτε με τις επιθυμίες της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντιμετωπίστε με θάρρος και τόλμη μια σημαντική πρόκληση στο χώρο της δουλειάς σας σήμερα, περάστε στην ουσία των θεμάτων που σας απασχολούν και μην αναλώνεστε στις λεπτομέρειες που δεν σας αφήνουν να κάνετε το επόμενο, σταθερό βήμα για να κατακτήσετε τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Μην δίνετε καμιά σημασία στις κουβέντες και τις παγίδες προσώπων γύρω σας που προσποιούνται φιλία και εμπιστοσύνη, αγνοήστε τις προκλήσεις, ενεργήστε με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

ΛΕΩΝ

Μην αφήνετε τα πράγματα και τις καταστάσεις στην επαγγελματική σας καριέρα να φτάσουν στο απροχώρητο, ενεργήστε με δυναμισμό και εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, για να προλάβετε μια σημαντική διαφωνία με συνεργάτες ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην φοβηθείτε να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μια συναισθηματική σχέση που ταλαιπωρεί την καρδιά σας και αγχώνει τον εσωτερικό σας κόσμο, δείξτε αποφασιστικότητα και αισιοδοξία στα σχέδια και τις επιλογές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστεί στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή σήμερα μια αιφνιδιαστική πρόκληση, που θα σας βγάλει από τα νερά σας και ταυτόχρονα είναι απαραίτητο να σταθείτε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που θα προκαλέσει στην καθημερινότητά σας. Η σημερινή μέρα προμηνύει ένα σαρωτικό, ερωτικό μπέρδεμα που αφορά κυρίως πρόσωπο από το παρελθόν σας που επανέρχεται.

ΖΥΓΟΣ

Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει στη δουλειά σας, αποδίδουν σήμερα τους καρπούς που αξίζετε, είτε μέσω μιας νέας, ενδιαφέρουσας πρότασης, είτε μέσα από μια σοβαρή γνωριμία. Αν είστε μόνοι σας συναισθηματικά, είναι πιθανόν να σας θέλξει μια γοητευτική παρουσία που δε θα πρέπει να βιαστείτε μέχρι να βεβαιωθείτε πως μπορεί να είναι πλάι σας μόνιμα και όχι περιστασιακά. Οι ζευγαρωμένοι απολαύστε την φροντίδα και την αγάπη του δεσμού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείεται σήμερα να βρεθείτε μπροστά σε γεγονότα και ευχάριστες εκπλήξεις που σας ετοιμάζουν οι συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτό είναι απόρροια της ευγενικής σας στάσης και συμπεριφοράς απέναντι στις δυσκολίες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Χαρείτε το πάθος και τον έρωτα με το άλλο σας μισό, χαλαρώστε στην αγκαλιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, αφεθείτε στην συντροφικότητα της σχέσης σας, ακολουθήστε το ένστικτο και την διαίσθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η κατάλληλη μέρα για να χαρείτε την καθημερινότητά σας και να ξεχάσετε για λίγο τις έγνοιες και τις ευθύνες της δουλειάς και της προσωπικής σας ζωής. Σήμερα μπορείτε να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία, να δεχτείτε μια σοβαρή πρόταση από τον ερωτικό σας σύντροφο, οι δε αδέσμευτοι ίσως βιώσετε μια διαφορετική πτυχή της αγάπης, με τη μορφή ενός τρυφερού ειδυλλίου, ενός νέου φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε την προσοχή σας σήμερα σε θέματα που αφορούν την υγεία σας, την ηρεμία και την ισορροπία στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, στην συναισθηματική σας ζωή και την ερωτική σας σχέση. Η εικόνα στη δουλειά σας ξεκαθαρίζει, οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις με τους ανωτέρους σας, δίνουν την θέση τους σε μια συμβιβαστική λύση, στην εκτίμηση και την εμπιστοσύνη. Μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας δεν είναι καθόλου απίθανο να σας οδηγήσει στην ευτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευθύτητα και ειλικρίνεια στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας είναι το χάρισμα που πρέπει να τροφοδοτήσετε σήμερα, για να καταφέρετε να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας στην επαγγελματική και κοινωνική σας καθημερινότητα. Αν είστε ζευγαρωμένοι, οι στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο γίνονται φλογερές και συναρπαστικές, αν είστε μόνοι, ένα δυνατό φλερτ μπορεί να γεννηθεί σήμερα και να μεταμορφωθεί σε ιδανική σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην γίνεστε αμείλικτοι και κάθετοι στις απόψεις και τις θέσεις σας που αφορούν στα εργασιακά σας προβλήματα και τις δυσκολίες της προσωπικής σας ζωής σήμερα. Η όψη της ημέρας προετοιμάζει αρμονικά και ισορροπημένα την διάθεσή σας, έτσι ώστε ενώ μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και συγκρούσεις με τους γύρω σας, θα είστε σε θέση να φέρετε την γαλήνη και την ηρεμία στον δεσμό σας, να ικανοποιήσετε τις βαθιές σας επιθυμίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment