PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 3 Απριλίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα δικαίωμα στο όνειρο.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα κρύβει προκλήσεις  και παρεξηγήσεις φίλοι Κριοί με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, γι’ αυτό χρειάζεται να επιστρατέψετε το διπλωματικό σας ταλέντο και την ευγλωττία σας και όχι την έκρυθμη έμφυτη διάθεσή σας, για να μαγνητίσετε το ενδιαφέρον του ερωτικού σας συντρόφου, για να αισθανθείτε την υποστήριξη των φίλων και των αγαπημένων σας ατόμων. Με την Αφροδίτη να γυρίζει ανάδρομη στους Ιχθύες, είναι πολύ πιθανό να σας εκπλήξει πρόσωπο από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθάνεστε σήμερα την ανάγκη αγαπητοί Ταύροι κυρίως λόγω της πορείας της Αφροδίτης, να απομακρυνθείτε από το θόρυβο της συνεχούς δραστηριότητας και του κόσμου γύρω σας και να ξεφύγετε μοναχικά ή με έμπιστους φίλους με μια απόδραση που θα σας χαρίσει ζωντάνια, κέφι και ευχαρίστηση. Προσέξτε ιδιαίτερα τις συναισθηματικές σας επιλογές, δείξτε το ενδιαφέρον και την αφοσίωσή σας στον άνθρωπο που σας συντροφεύει ερωτικά, διώξτε τα εμπόδια από την επανασύνδεση που τόσο περιμένατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επανεξετάστε τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας σχέσεις σήμερα φίλοι Δίδυμοι, εάν αγαπάτε το αντικείμενο της δουλειάς σας, δρομολογήστε τα σχέδια και τα πλάνα σας για το κοντινό μέλλον, επιταχύνοντας τις προσπάθειες και τους κόπους σας. Έχετε αρκετά κίνητρα σε συναισθηματικό επίπεδο για να δεχτείτε μια σημαντική πρόταση από ερωτικό πρόσωπο του παρελθόντος, εκφράστε τις ουσιαστικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες της καρδιάς σας, μην παραδίνεστε στο πάθος δίχως να θέσετε τους δικούς σας όρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάντε ένα καινούριο ξεκίνημα σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι στην ζωή σας, γνωρίζοντας ανθρώπους και γεγονότα που μπορούν να προσφέρουν απλόχερα στην καθημερινότητά σας χαρά και ευχαρίστηση. Οι οικονομικές σας επιδιώξεις αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά, μην πατάτε επί πτωμάτων για να κατακτήσετε τα όνειρά σας, συνεργαστείτε με τα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι που σας ενδιαφέρει, αξιολογήστε τις συνθήκες που επικρατούν στον δεσμό σας, ώστε η ημέρα σας να κυλήσει ήρεμα και αρμονικά.

ΛΕΩΝ

Συνεχίστε σήμερα να αγωνίζεστε για μεγαλύτερη διαύγεια και ξεκάθαρες συναλλαγές με τους συναδέλφους και τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν φίλοι Λέοντες, όσοι από εσάς είσαστε μόνοι συναισθηματικά, μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία ακόμα και μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο είναι πιθανόν να σας τονίσει την αυτοπεποίθηση και να μαγνητίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Είναι μια ημέρα για τους ζευγαρωμένους που χαρακτηρίζεται από μεγάλη, συναισθηματική επιτυχία με το άλλο σας μισό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρχίστε με μεθοδικότητα και ηρεμία αγαπητοί Παρθένοι να απομακρύνετε σταδιακά από την καθημερινότητά σας πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις που επιβαρύνουν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή και που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες σας. Χρειάζεται να δείξετε λίγο ακόμα υπομονή για να τακτοποιηθούν οι δυσκολίες σε συναισθηματικό επίπεδο, να ρίξετε νερό στο κρασί σας στις διαφωνίες με το ταίρι σας, ακόμα και αν υπάρχουν κάποιες αναποδιές, μπορούν να διορθωθούν.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης/Ποσειδώνα και το τετράγωνο με τον Ήλιο σας κάνει φίλοι Ζυγοί πιο συμπονετικούς και περισσότερο ανθεκτικούς με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα. Ξεκαθαρίστε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην δουλειά σας και την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, ένα ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, είναι πολύ πιθανόν να επηρεάσει την ψυχολογία και την διάθεσή σας, μην αφήνετε ανοιχτές πόρτες στο χθες, αν δεν έχει να σας προσφέρει κάτι έντιμο και ειλικρινές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα λείψουν σήμερα οι ευκαιρίες αγαπητοί Σκορπιοί για να κάνετε ένα νέο εργασιακό ξεκίνημα, για να ασχοληθείτε με καινούρια ενδιαφέροντα σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο, για να δεχτείτε οι αδέσμευτοι το φλερτ μιας εξαιρετικής γνωριμίας, να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν μαζί με τον άνθρωπο που αγαπάτε, να μπείτε ψυχικά και σωματικά στην διαδικασία μιας συγκατοίκησης, μιας επισημοποίησης του δεσμού σας, να απογειώσετε την σχέση σας με την αισθησιακή και ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η καταλληλότερη ημέρα φίλοι Τοξότες, για να αφήσετε πίσω σας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας και να ασχοληθείτε κυρίως με τα πράγματα και τις υποθέσεις που έχουν για εσάς πραγματικό και ουσιαστικό νόημα. Διαπιστώστε πως οτιδήποτε σας απασχολεί, αρχίζει σταδιακά και σταθερά να λύνετε για το συμφέρον σας, οργανώστε ένα ταξίδι αναψυχής με τον ερωτικό σας σύντροφο, αποδεσμεύστε την καρδιά σας από πληγές του παρελθόντος που ίσως σας χτυπήσουν και πάλι την πόρτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γίνεστε ακόμα περισσότερο πολυάσχολοι σήμερα με τις υποθέσεις και τα βάρη που έχετε επωμιστεί στην δουλειά σας αγαπητοί Αιγόκεροι και χρειάζεται να προσέξτε ιδιαίτερα τις προσωπικές σας αντοχές για να μην παρουσιαστούν κάποια μικροπροβλήματα με την υγεία σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα οικογένειας, σχέσης, σπιτιού, φίλων, δείχνοντας την συμπαράσταση και την στήριξη σας σε όσα προσφιλή σας άτομα έχουν την ανάγκη σας, αγκαλιάστε το άλλο σας μισό με στοργική και ρομαντική διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να δικαιωθείτε επαγγελματικά και οικονομικά φίλοι Υδροχόοι, για να διαπιστώσετε πως οι κόποι σας καρποφόρησαν, για να αντιληφθείτε πως οι προσπάθειες που καταβάλλατε σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο, τώρα μπορούν να γίνουν πράξεις και χειροπιαστές αποδείξεις ζωντάνιας και ψυχικής ανάτασης. Επικεντρωθείτε στην συναισθηματική και σεξουαλική ισορροπία του δεσμού σας, περάστε αρμονικά, ρομαντικά και τρυφερά με το ταίρι σας, απολαύστε τον έρωτα.

ΙΧΘYΕΣ

Με την Αφροδίτη να μπαίνει ανάδρομη στο ζώδιό σας αγαπητοί Ιχθύες, δεν θα λείψουν σήμερα οι ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε οριστικά και αμετάκλητα οποιεσδήποτε εκκρεμότητες προσωπικής ή επαγγελματικής φύσης σας βαραίνουν από το παρελθόν. Είναι σχεδόν βέβαιο πως ερωτικό πρόσωπο που ακόμα σας απασχολεί θα κεντρίσει εκ νέου το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, δείξτε ανεκτικότητα στις συζητήσεις, αλλά αναζητήστε παράλληλα τις πράξεις εκείνες που θα σας γοητέψουν για να προχωρήσετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment