PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ανοίγει ένας καινούριος κύκλος.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία πολύ θετική μέρα, αγαπητοί Κριοί, σήμερα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και ατομικές σας ανάγκες, το πλανητικό σκηνικό που επικρατεί ρυθμίζει κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες στη δουλειά σας αλλά και στη συναισθηματική σας ζωή, με σκοπό να κερδίσετε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποφορτίστε από τις φροντίδες και τις έγνοιες σας. Συνδέστε τις σκέψεις και τα θέλω της καρδιάς σας με τις απόψεις του ερωτικού σας συντρόφου, επουλώστε τις πληγές έχουν δημιουργηθεί στο δεσμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχοληθείτε με τα πραγματικά και ουσιαστικά σας ενδιαφέροντα, φίλοι Ταύροι, δίχως να παρασύρεστε από τις προτροπές των συναδέλφων και των κοντινών σας ατόμων, χωρίς να αφήνετε για αύριο ό,τι μπορείτε να διεκπεραιώσετε σήμερα. Εμπιστευτείτε τις δοκιμασμένες στο χρόνο σχέσεις σας, είτε αυτές είναι φιλικές είτε συναισθηματικές, ανακαλύψτε τους σοβαρούς λόγους που πρέπει να προσθέσετε ερωτισμό, αισθησιασμό και ευτυχία στο δεσμό σας, οι δε αδέσμευτοι, φλερτάρετε έντονα με το αντίθετο φύλο

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήσετε σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι, τις ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας να πάνε χαμένες, η παραγωγικότητα και η αισιοδοξία σας είναι πηγές δημιουργικότητας, που σας βοηθούν να αναλάβετε πρωτοβουλίες και στη συναισθηματική σας ζωή, προκειμένου οι αδέσμευτοι να γνωρίσετε το ιδανικό για σας ταίρι, οι δε ζευγαρωμένοι να απομακρύνετε τους κινδύνους που ελλοχεύουν μια σοβαρή ρήξη στο δεσμό σας, δίνοντας την ίδια προσοχή στο συναίσθημα και στα πρακτικά ζητήματα που απασχολούν την καρδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο κι αν αισθάνεστε απομονωμένοι από το σύνολο, φίλοι Καρκίνοι, σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε τις συμβουλές και την καθοδήγηση των συναδέλφων και των κοντινών σας ατόμων, ανακαλύπτοντας παράλληλα τη δική σας δύναμη και θέληση για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τα διλήμματα που σας προβληματίζουν. Οι προσωπικές σας στιγμές με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει γίνονται ακόμα πιο τρυφερές, φέρνοντας στην επιφάνεια αληθινά και ειλικρινή συναισθήματα, που ίσως πιστέψατε πως έχουν χαθεί.

ΛΕΩΝ

Μεγαλουργήστε σήμερα στη δουλειά σας και στις πάσης φύσεως συμφωνίες και συναλλαγές που έχετε δρομολογήσει, αγαπητοί Λέοντες, με τη Σελήνη στον Τοξότη να σας βοηθά να διατηρήσετε την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητά σας και στις κοινωνικές και προσωπικές σας επιδιώξεις. Οργανώστε με τον ερωτικό σας σύντροφο μία σύντομη φυγή για δύο, που θα αναπτερώσει την ελπίδα για σταθερότητα και μονιμότητα στη σχέση σας, οι δε αδέσμευτοι κάντε σχέδια με ένα νέο, τρυφερό φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανακαλύψτε τις ιδανικές για σας λύσεις, φίλοι Παρθένοι, σήμερα στον επαγγελματικό σας χώρο, πιστέψτε πως δεν υπάρχουν στεγανά και ανησυχίες για να προκόψετε στη δουλειά σας, αντισταθείτε στις βιαστικές επιλογές και στις επιπόλαιες αποφάσεις, σκεφτείτε με ηρεμία και νηφαλιότητα τα σχέδια και τους στόχους σας. Εκμυστηρευτείτε τις φιλοδοξίες και τα όνειρα που κάνετε στον ερωτικό σας σύντροφο, δεχτείτε τη συμπαράσταση και την υποστήριξη στις ιδέες σας από τους αγαπημένους σας φίλους.

ΖΥΓΟΣ

Δράστε ανενόχλητοι, αλλά με περίσκεψη και σοφία σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, στα θέματα που αφορούν τις εργασιακές σας ανησυχίες και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή. Βρείτε τη χρυσή τομή στη συναισθηματική σας καθημερινότητα, μην σκορπίζετε άδικα τα βαθιά και ειλικρινή σας αισθήματα σε μια κατάσταση που δεν ικανοποιεί πλήρως τις αμφιβολίες και τους φόβους σας, μην αγχώνεστε με το παραμικρό, αφήστε το χρόνο να επουλώσει τις πληγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ικανοποιήστε τις εργασιακές ανάγκες και τους στόχους σας, καθώς και τις προσωπικές σας επιθυμίες, φίλοι Σκορπιοί, ισορροπήστε το χρόνο σας ανάμεσα στη δουλειά, τις κοινωνικές σχέσεις και τις συναισθηματικές σας υποχρεώσεις για το ταίρι που αγαπάτε. Για τους ζευγαρωμένους, είναι μια ιδανική μέρα για να οργανώστε με τον ερωτικό σύντροφο τα επόμενα σοβαρά βήματα του δεσμού σας, δίχως να προβάλετε τον εγωισμό και το πείσμα σας, αλλά με ισοζυγισμένα τα πραγματικά θέλω και τα πρέπει της καρδιάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ασχολείστε σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, με το δέντρο και χάνετε την πραγματική και ουσιαστική εικόνα που επικρατεί γύρω σας, απλώστε τα φτερά σας σε νέες επιδιώξεις και επιτεύγματα, έχοντας αυτοπεποίθηση και πίστη στις πολυτάλαντες αρετές και την αξιοσύνη σας. Με την χαλαρή και ακτινοβολούσα εσωτερική σας δύναμη και την αέρινη εξωτερική σας εμφάνιση οι αδέσμευτοι, κατακτάτε το αντίθετο φύλο, οι δε ζευγαρωμένοι φίλοι, επενδύστε στη συντροφικότητα και την τρυφερότητα του ερωτικού σας δεσμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πλανητικές όψεις συγκλίνουν σήμερα, φίλοι Αιγόκεροι, στο να πάρετε απ’ την αρχή το νήμα στις εργασιακές και προσωπικές σας προσδοκίες, ισορροπώντας το «εγώ θέλω» με το «εμείς μπορούμε», να διαισθανθείτε την ανάγκη να συγκεράσετε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας με προσφιλή άτομα και το ταίρι σας, με σκοπό να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα και τις ανησυχίες που σας ταλαιπωρούν. Δημιουργήστε ζεστή και τρυφερή ατμόσφαιρα στη σχέση σας, διώξτε την πλήξη και την ανία από το δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε ότι χρειάζεται να εμβαθύνετε σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, χωρίς να είναι απαραίτητο να το κάνετε, γιατί απλούστατα δίνετε έτσι μεγάλη σημασία και αξία σε πρόσωπα και καταστάσεις που αξίζουν μόνο την αδιαφορία σας. Μεταμορφώστε τα γκρίζα σύννεφα που θαμπώνουν τη συναισθηματική ατμόσφαιρα της σχέσης σας, ξεδιπλώνοντας στο ταίρι σας την ερωτική σας φαντασία, κερδίστε οι αδέσμευτοι την εύνοια ενός ρομαντικού και δοτικού φλερτ.

ΙΧΘYΕΣ

Αν διώξετε την αναποφασιστικότητα και την απαισιοδοξία σας σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, τότε να είσαστε βέβαιοι πως η σοφία και οι εμπειρίες που έχετε αποκτήσει στη δουλειά σας θα είναι αρωγοί στο να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και παγίδες κρύβονται στην καθημερινότητά σας. Νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε ήρεμα και ισορροπημένα στον ερωτικό σας σύντροφο, προσπαθώντας να εκπληρωθούν οι ευσεβείς σας πόθοι και οι συναισθηματικές σας ανάγκες και τα καταφέρνετε, δίχως πείσμα και άκαρπη γκρίνια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment