PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα πρωτοβουλίες για να εξελίξουμε υποθέσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Σας κυριεύουν οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες σήμερα αγαπητοί Κριοί, σε αντίθεση με την όχι και τόσο καλή σας διάθεση για δουλειά, ωστόσο είναι μία πολύ δημιουργική μέρα για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας, για να ασχοληθείτε με τα θέλω και τις επιθυμίες σας, για να ανοίξετε ένα συναισθηματικό θέμα που σας ενδιαφέρει με τον ερωτικό σύντροφο, για να ξεχάσετε για λίγο την εγωιστική και παρορμητική πλευρά του εαυτού σας, για να σκύψετε πάνω από τα διλήμματα και τις ανησυχίες του δεσμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα φίλοι Ταύροι επηρεάζει σήμερα τον τρόπο που θα σκεφτείτε και θα δράσετε στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, επισπεύδει τις καταστάσεις και τις εξελίξεις στο περιβάλλον που κινείστε, διώχνει την αγωνία και το άγχος σας για το αύριο. Μην επιχειρήσετε ένα καινούριο, συναισθηματικό ξεκίνημα γιατί θα απογοητευτείτε, προσπαθήστε όμως να κρατήσετε κοντά σας τα ήδη κεκτημένα σας, είτε είναι αγάπη και αφοσίωση στην σχέση σας, είτε κάποιο πολύτιμο αντικείμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη απρόοπτες καταστάσεις που θα σας αιφνιδιάσουν άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα αγαπητοί Δίδυμοι, για αυτό το λόγο επιστρατέψτε το διπλωματικό και επικοινωνιακό σας χάρισμα και ζητήστε την βοήθεια και την στήριξη αγαπημένων φίλων και συναδέλφων, για να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες και μπερδέματα στην δουλειά ή στην ερωτική σας ζωή. Αποφύγετε έναν διαπληκτισμό με το ταίρι σας για ανούσιες λεπτομέρειες, ρίξτε νερό στο κρασί των εντάσεων και όχι λάδι στη φωτιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιβάλετε σήμερα τους δικούς σας ρυθμούς φίλοι Καρκίνοι, αποβάλλοντας από το περιβάλλον που κινείστε όσους βιάζονται και όλους εκείνους που ζητούν επιτακτικά την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Σκεφτείτε αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με ζεστασιά και ρομαντική διάθεση, βγείτε με φίλους οι αδέσμευτοι, μια ευχάριστη γνωριμία είναι πιθανό να σας φτιάξει το κέφι. Η σύνοδος της Σελήνης με την Ανάδρομη Αφροδίτη, δεν ευνοεί την επανασύνδεση που περιμένετε.

ΛΕΩΝ

Είστε ικανοί και έτοιμοι να κάνετε ένα σοφό, σοβαρό και σταθερό επαγγελματικό βήμα αγαπητοί Λέοντες και η σημερινή Σελήνη στον Κριό, ευνοεί κάθε καλά στημένο και θεμελιωμένο όνειρό σας, να πάρει σάρκα και οστά. Οι πλανητικές συντεταγμένες είναι στο πλευρό σας, προκειμένου να κάνετε καθοριστικές επιλογές και στην ερωτική σας ζωή, αρκεί να οπλιστείτε με μεγάλη υπομονή και κατανόηση, να κινηθείτε με τεράστια μαεστρία, να αναζωογονήσετε τον δεσμό σας με πρωτόγνωρες, αισθησιακές ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μοιραστείτε ισορροπημένες και ειλικρινείς στιγμές με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα φίλοι Παρθένοι, τονώστε την πεσμένη σας ψυχολογία με ανθρώπους και καταστάσεις γύρω σας, που έχουν την δύναμη να σας κάνουν να χαμογελάτε και να χαίρεστε. Διώξτε από τον δεσμό σας την μίζερη και στάσιμη κατάσταση, επιλέγοντας έναν ρομαντικό περίπατο για δύο, αλλάζοντας τακτική προσέγγισης στο άλλο σας μισό, τονίζοντας την εξωτερική σας εμφάνιση, ελευθερώνοντας την φλογερή σας λίμπιντο.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη και το τετράγωνο που κάνει με τον Κρόνο, δημιουργεί αγαπητοί Ζυγοί γέφυρα με το παρελθόν σας και την ίδια στιγμή σας προκαλεί αίσθημα ευθύνης για να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη με ερωτικό άτομο που περιμένετε να επανασυνδεθείτε. Κανένα ανθρώπινο χέρι, δεν μπορεί να βάλει φρένο σήμερα στο κέφι, στη ζωντάνια και την ισορροπημένη σας διάθεση, αναζωογονείστε τον δεσμό σας οι ζευγαρωμένοι, γοητέψτε ένα υπέροχο ειδύλλιο οι αδέσμευτοι φίλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα αναπτερώνει σήμερα τις ελπίδες και τα όνειρά σας για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια και οι επαγγελματικές και προσωπικές σας φιλοδοξίες αγαπητοί Σκορπιοί. Οι συναισθηματικές σας επιθυμίες για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, γίνονται περισσότερο έντονες από ποτέ, είσαστε ασυγκράτητοι με το ταίρι σας, αλλά και με τυχόν πρόσωπα που επιβουλεύονται την ενότητα του δεσμού σας. Μην συγκρατηθείτε οι αδέσμευτοι, αν σας μαγέψει ένα τρυφερό φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη να περνά Κριό φίλοι Τοξότες σήμερα, φλογίζονται οι προσωπικές και συναισθηματικές σας επιθυμίες, κινείστε σε γοργούς ρυθμούς στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, αλλά χρειάζεστε πνευματική διαύγεια και ευλυγισία στις επιλογές σας, για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας. Διοχετεύστε την περίσσια ενέργειά σας σε δραστηριότητες που σας αρέσουν, κάντε ένα μακρινό περίπατο με το άλλο σας μισό, γοητέψτε οι αδέσμευτοι φίλοι μια ζεστή, νεογέννητη γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο περνούν οι ώρες σήμερα, τόσο περισσότερο ενεργητικοί και δυναμικοί γίνεστε στον επαγγελματικό σας χώρο αγαπητοί Αιγόκεροι, αντιστρέφεται η μουντή και σκοτεινή σας διάθεση με την στήριξη και την φροντίδα αγαπημένων προσώπων και του ερωτικού σας  συντρόφου, μεταμορφώνεται εξ’ ολοκλήρου το κλίμα στην συναισθηματική σας ζωή. Είναι προτιμότερο να αναβάλετε μια συνάντηση, μια έξοδο, μια συγκέντρωση, παρά να είσαστε αγχωμένοι και προβληματισμένοι με τις καταστάσεις που επικρατούν γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας αγχώνουν υπερβολικά τα οικονομικά σας και οι εργασιακές εκκρεμότητες που σας περιτριγυρίζουν σήμερα φίλοι Υδροχόοι με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, να βασανίζει τις σκέψεις και το μυαλό σας για να βρείτε λύσεις και απαντήσεις στις κακοτυχίες και τις παγίδες που έχουν προκύψει. Εδραιώστε την πίστη στις ικανότητες και τα ταλέντα σας, μην σκύβετε αμέσως το κεφάλι στις δυσκολίες και τα διλήμματα, εμπιστευτείτε την αξιοσύνη σας, κερδίστε το προσωπικό σας στοίχημα στον έρωτα.

ΙΧΘYΕΣ

Αν κάτι από τα θέματα που σας απασχολούν στην δουλειά σας δεν προχωράει όπως περιμένατε, μην σταματάτε να προσπαθείτε με αυτές τις καταστάσεις που εξελίσσονται και σας περιμένουν να προχωρήσετε μαζί τους, μην απελπίζεστε αγαπητοί Ιχθύες με την κάθε στραβοτιμονιά και κακοτυχία, έχετε τις ικανότητες και τις δυνατότητες να φέρετε εις πέρας οτιδήποτε σας ανατεθεί. Αγκαλιάστε το ταίρι που σας ενδιαφέρει ερωτικά με ζεστασιά και τρυφερότητα, μην μεταφέρετε στον δεσμό σας τα διλήμματα της δουλειάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment