PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα έλλειψη ενέργειας.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή Σελήνη στον Λέοντα φίλοι Κριοί εξάρει την δημιουργικότητα και την ενεργητικότητά σας στον επαγγελματικό σας χώρο και ενδυναμώνει τις προσωπικές και συναισθηματικές σας φιλοδοξίες. Προσέξτε ιδιαίτερα τις εντάσεις και τις διαφωνίες με τα κοντινά σας άτομα και το ταίρι που αγαπάτε, μην γίνεστε προκλητικοί με την υπερβολική συμπεριφορά σας, προσγειωθείτε στα θέλω και τις ανάγκες της σχέσης σας, εκτιμήστε όσα σας δίνονται απλόχερα, ανταλλάξτε τρυφερά αισθήματα με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα αγαπητοί Ταύροι και οι δικές σας απαιτήσεις από την προσωπική και επαγγελματική σας καθημερινότητα γίνονται ολοένα και πιο πραγματοποιήσιμες, για αυτό το λόγο φανείτε περισσότερο δοτικοί και μεγαλόψυχοι στις ανάγκες και τις παραξενιές των οικείων σας, μεταδώστε στο περιβάλλον που κινείστε την δική σας θετική ενέργεια και την δημιουργικότητά σας. Οι αδέσμευτοι διώξτε τον εγωισμό σας και αγκαλιάστε το φλερτ μιας υπέροχης γνωριμίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη να κάνει εξάγωνο με τον Δία σήμερα, επικοινωνείτε εξαιρετικά με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα φίλοι Δίδυμοι, βάζετε βραχυπρόθεσμους και κοντοπρόθεσμους στόχους στην δουλειά σας και στην συναισθηματική σας ζωή, εκφράζετε δημιουργικά και εποικοδομητικά τις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας στον ερωτικό σύντροφο, παραμερίζετε τις εντάσεις και τις εκρήξεις που οφείλονται είτε σε κακόβουλα σχόλια τρίτων προσώπων, είτε στην αδιαφορία και την δική σας αμέλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σημερινό τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να σας παρακινήσει φίλοι Καρκίνοι στο να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες, να κάνετε δώρα στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να βγείτε επικίνδυνα από τον προϋπολογισμό σας, κάνοντας υπερβολές που δεν θα μπορείτε αργότερα να καλύψετε. Γίνετε προσεκτικοί, επιλεκτικοί και εγκρατείς με τα θέλω σας, μην πλανάστε και μην παρασύρεστε από άσκοπες και βιαστικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Είναι μια πολύ ξεχωριστή και ευνοϊκή μέρα αγαπητοί Λέοντες, με εξαιρετικές συνθήκες για τα επαγγελματικά σας σχέδια και τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες, για τις προσωπικές σας επιθυμίες και τα συναισθηματικά σας όνειρα. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και εσείς αναδύετε το παιδί που κρύβεται μέσα σας, αναζωπυρώνετε την φλόγα της αγάπης και του πάθους στον δεσμό σας, απαλλάσσετε την ερωτική σας σχέση από τις ίντριγκες και τις διαφωνίες, οι δε αδέσμευτοι απολαμβάνετε ένα υπέροχο, νεογέννητο φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάλτε μια καλλιτεχνική και τρυφερή πινελιά στην σημερινή μέρα φίλοι Παρθένοι, είτε αφορά στην επαγγελματική σας καριέρα, είτε έχει να κάνει με την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, απογειώστε τις ικανότητες, την αξιοσύνη και τις αρετές σας, θαμπώστε τον ερωτικό σας σύντροφο με την ευγλωττία και την γλυκύτητα των τρόπων σας, αποδείξτε πως η αγάπη δεν είναι δεδομένη στην σχέση σας, δείτε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Επωφεληθείτε σήμερα αγαπητοί Ζυγοί από τις θετικές, αστρολογικές συγκυρίες για να χαλαρώσετε από τον φόρτο και τις ευθύνες της δουλειάς, να δείτε αγαπημένους φίλους, να προσεγγίσετε οι αδέσμευτοι μια νέα γνωριμία, να περάσετε όμορφα και πρόσχαρα οι ζευγαρωμένοι με το ταίρι σας, να αλλάξετε παραστάσεις και εικόνες, βγάζοντας την σχέση σας από την στασιμότητα και την πλήξη. Αναζητήστε την σιγουριά και την ασφάλεια του δεσμού σας, μην πιστεύετε στις διαδόσεις και τα κακόβουλα σχόλια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οργανώστε τα επαγγελματικά σας σχέδια και τα προσωπικά πλάνα που έχετε για σήμερα φίλοι Σκορπιοί με την εύνοια του τριγώνου Άρη/Ποσειδώνα να αναδεικνύει τα εσωτερικά σας ταλέντα και να τονίζει το φιλότιμο και την προθυμία σας να βοηθήσετε τα προσφιλή σας άτομα και τους συναδέλφους που έχουν την ανάγκη σας. Διαθέτετε φωτεινές ιδέες και αξιοζήλευτη έμπνευση, εκμεταλλευτείτε την γρήγορη αντίληψή σας για να προλάβετε κάποιες ερωτικές ραδιουργίες που στήνονται πίσω από την πλάτη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η ιδανική ημέρα αγαπητοί Τοξότες, για να τακτοποιήσετε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες με ευνοϊκούς όρους, για να κάνετε μια σημαντική συμφωνία που από καιρό μεθοδεύετε, να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί στην συναισθηματική σας καθημερινότητα με τους φίλους σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η τύχη είναι στο πλευρό σας για οποιοδήποτε πρόβλημα ή γεγονός σας ταλαιπωρεί, ρισκάρετε οι αδέσμευτοι με ένα υπέροχο φλερτ, ίσως είναι η αρχή ενός μεγάλου έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην γίνεστε περισσότερο γενναιόδωροι από ότι πρέπει σήμερα φίλοι Αιγόκεροι, μην σπαταλάτε ενέργεια και δημιουργικότητα στην δουλειά σας αν κρίνετε πως δεν θα δικαιωθείτε για τους κόπους και τις προσπάθειές σας, κάντε λίγο τα στραβά μάτια στις μικρολεπτομέρειες και τις ιδιοτροπίες των οικείων σας και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Διαθέστε λίγη από την υπομονή σας για να αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του δεσμού σας, για να χαλαρώσετε με τα θέλω του άλλου σας μισού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την τρυφερή και φλογερή Σελήνη στον Λέοντα σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, έχετε περισσότερη διάθεση για έρωτα, για παιχνίδια με την ζωή και τους φίλους σας, παρά όρεξη και κέφι για να διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας. Προσέξτε ιδιαίτερα την στάση και την συμπεριφορά σας στους ανωτέρους σας ή στα άτομα που έρχεστε σε άμεση επικοινωνία, γιατί μπορεί να χαρακτηρίσουν την ανεμελιά σας, σαν ανευθυνότητα και ανικανότητα.

ΙΧΘYΕΣ

Ότι κι αν σας ζητήσουν να κάνετε επιπλέον σήμερα στην δουλειά σας φίλοι Ιχθύες, μην δεχτείτε να το φέρετε εις πέρας χωρίς απολαβές και το ανάλογο κέρδος, αποφύγετε την οποιαδήποτε φιλική και επαγγελματική εκμετάλλευση, δείξτε στους ανθρώπου που σας περιβάλλουν πως δεν είσαστε κακοί και στριμμένοι, αλλά δεν επιτρέπετε να χρησιμοποιούνται άδοξα τα ταλέντα, η αξιοσύνη και οι ικανότητές σας. Περάστε στο ταίρι σας το πιο τρυφερό μήνυμα αγάπης, για να νιώσει την αφοσίωση και το πάθος σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment