PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015


Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας, σήμερα εκπλήξεις και ανατροπές.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ανεξάρτητα με το αν οι συνθήκες σε διευκολύνουν ή όχι. Κι αν συμβαίνει το δεύτερο, είναι πιθανόν να «σκοντάψεις» πάνω σε άτομα με εντελώς διαφορετικές απόψεις ή κατευθύνσεις από τις δικές σου, με αποτέλεσμα να ενταθεί ο εκνευρισμός σου και να υπάρξουν κάποιες «αψιμαχίες» ακόμη και με οικεία σου πρόσωπα.

Ερωτικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να ανταποκριθείς σε μια νέα πρόκληση με «ασυνήθιστα» χαρακτηριστικά. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς μια απρόβλεπτη ή αλλόκοτη συμπεριφορά από τον άνθρωπό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε αλλαγές ή ανατροπές στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα μάλλον θα διαψευστείς. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να ωφεληθείς στην περίπτωση που ψάχνεις για μια νέα δουλειά ή απλά επιθυμείς να πειραματιστείς δοκιμάζοντας νέες φόρμες ή συνταγές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά

Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που έχει να σου προσφέρει πολλά, κυρίως όμως στον υλικό τομέα κι αν ζητάς κάτι περισσότερο από το να περάσεις καλά, ίσως τελικά νιώσεις ότι παρά τα αναμφισβήτητα προσόντα του, δεν είναι τελικά «ο άνθρωπος σου».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να κινηθείς με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνηθίζεις και να «κυνηγήσεις» την έκπληξη με ότι κι αν ασχολείσαι. Παράλληλα, η καθημερινότητά σου μπορεί να διανθιστεί με απρόβλεπτα ή σπάνια περιστατικά και αρκετές εκπλήξεις, είτε ευχάριστες είτε όχι. Επιπλέον η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ανανεώσεις δραστικά τον κύκλο των επαφών και γνωριμιών σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο με το οποίο σίγουρα σας χωρίζουν πολλά αλλά ασκεί επάνω σου μια ιδιαίτερη γοητεία. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η φρόντισε να «φρεσκάρεις» την σχέση σου, με νέες δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε αλλαγές ή εκπλήξεις είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά σου, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να αφήσεις χώρο και χρόνο για οτιδήποτε έκτακτο ή απρόβλεπτο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να προσαρμοστείς έγκαιρα στην νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στην ζωή σου, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να συνδιαλεχθείς με άτομα εντελώς διαφορετικών αντιλήψεων.

Ερωτικά

Ύστερα από μια σχετικά ταραγμένη περίοδο, η προσωπική σου ζωή ανακτά τις ισορροπίες της και μπορείς να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η στον άνθρωπο σου. Ίσως μάλιστα καταφέρεις να «κλέψεις» χρόνο για να κάνετε μαζί ένα όμορφο ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια νέα αρχή σχετική με τις σπουδές ή την επιμόρφωση σου. Παράλληλα, σε καλεί να διευρύνεις τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου, συναντώντας πρόσωπα που έχουν να σου δώσουν κάτι το διαφορετικό κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις την ενασχόλησή σου με θέματα που απαιτούν είτε κάποιες ειδικές γνώσεις είτε έναν εναλλακτικό τρόπο προσέγγισης.

Ερωτικά

Όσο κι αν ο ενεργός Δίας σε κάνει να πιστεύεις ότι αρκούν οι υλικές προσφορές για να φέρεις κοντά σου ή να κρατήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σύντομα θα καταλάβεις ότι το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία και ο έρωτας δεν… εξαγοράζεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ασχοληθείς κυρίως με οικονομικά θέματα, πολύ περισσότερο που κάποια πράγματα δεν φαίνεται να εξελίσσονται με τον προβλεπόμενο τρόπο. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να υιοθετήσεις κι εσύ κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε εξωθήσει σε μια «εξεζητημένη» αγορά που όμως θα «πιάσει τόπο».

Ερωτικά

Για όλα τα πράγματα υπάρχει η «πρώτη φορά» κι αν είσαι ανοικτός/η στους πειραματισμούς, ίσως βιώσεις κάτι που θα σε κάνει να αλλάξεις τις απόψεις σου για τις σχέσεις αλλά και το… σεξ! Και βέβαια μην απορήσεις αν σου γίνει μια σχετική «κρούση».

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η ικανότητα σου να «παντρεύεις» μεταξύ τους ακόμη και τις πιο «ασύμβατες» καταστάσεις, μπορεί να σε φέρει σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, αφού δεν υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να το καταφέρουν. Ωστόσο η Σελήνη στον Κριό σου επισημαίνει ότι τα καλύτερα θα έρθουν είτε αν συμβουλέψεις άλλους, είτε αν κινηθείς σε ένα δημιουργικό πεδίο, όπου η σύνθεση των αντιθέτων είναι το ζητούμενο.

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι όσα σχέδια ή προγράμματα κι αν κάνεις, το σύμπαν έχει τον τρόπο να σε πάει εκεί που αυτό θέλει (ίσως κι εσύ αλλά δεν το ξέρεις). Αφέσου λοιπόν στην ροή και το απρόβλεπτο και… δεν θα χάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου, κάνοντας μια νέα όσο και αναγκαία αρχή για την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να υιοθετήσεις μια πρωτοποριακή τεχνική ή προσέγγιση στην δουλειά σου κι αν μάλιστα καταφέρεις να γίνεις απρόβλεπτος, τότε όλο το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού είναι δικό σου!

Ερωτικά

Από την στιγμή που η φυσική σου κατάσταση δεν επιτρέπει και πολλά-πολλά, είναι καλό να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας την καλή παρέα φίλων, γνωστών αλλά και του «δικού σου» ανθρώπου, χωρίς περαιτέρω «αναζητήσεις».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό ενδέχεται να συμβάλλει σε ποικίλα απρόοπτα, στην κοινωνική σου ζωή και ιδιαίτερα τις φιλικές σχέσεις σου, ωστόσο η φυσική σου ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα σε βγάλει τελικά «ασπροπρόσωπο»! Επιπλέον, ο ενεργός Δίας είναι σε θέση ανά πάσα στιγμή να μετατρέψει σε πλεονέκτημα την όποια φαινομενική αδυναμία σου, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να κάνεις κάτι ιδιαίτερο.

Ερωτικά

Η Σελήνη στον Κριό σε κάνει πολύ πιο ανήσυχο και «διαθέσιμο/η» στους ποικίλους πειρασμούς που κυκλοφορούν γύρω σου. Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε όλα καλά, σε διαφορετική περίπτωση όμως, πρόσεξε μην εκτεθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός αναμένεται να δοκιμάσει την ευελιξία σου απέναντι σε καινοφανείς ή παράδοξες καταστάσεις που μπορεί να υπάρξουν στο σπίτι αλλά και την δουλειά σου. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να επιδιώξεις από μόνος/η σου να αλλάξεις ρότα, διορθώνοντας κάποιες δυσλειτουργίες αλλά και αιφνιδιάζοντας εχθρούς ή «φίλους», που σε θεωρούν δεδομένο και έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους.

Ερωτικά

Με τόσα που σε απασχολούν είναι μάλλον απίθανο να αφιερώσεις έστω και τον ελάχιστο χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Ίσως μάλιστα οφείλεις να ενημερώσεις τον άνθρωπό σου ότι ίσως χρειαστεί να λείψεις από κοντά του λόγω μιας έκτακτης υποχρέωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό σε ωθεί να εξαντλήσεις την πειραματική σου διάθεση κι ίσως κάποιες στιγμές να φερθείς κυνικά ή «άκομψα» αλλά προς μεγάλη έκπληξη κάποιων οι ενέργειές σου μπορεί να έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον κριό σε ωθεί να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς υπέρ το δέον, συγκεντρώνοντας όμως τελικά χρήσιμες πληροφορίες και πολύτιμο υλικό.

Ερωτικά

Έχεις τον τρόπο να γοητεύεις ακόμη κι εκείνους ή εκείνες που ποτέ δεν θα τολμούσαν να σου ζητήσουν μια πιο στενή σχέση αλλά σήμερα μπορείς να τους/τις πείσεις να το προσπαθήσουν, δίνοντας ένα διαφορετικό «χρώμα» στην ζωή τους!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια με τα έξοδα να διαδέχονται τα έσοδα, χωρίς να γνωρίζει κανείς που «θα κάτσει η μπίλια».
Στην παρούσα φάση όμως έχεις την πλήρη υποστήριξη του Δία και μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, ακόμη κι αν όλοι γύρω σου διατείνονται το αντίθετο. Μάλιστα ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου φέρει ένα σημαντικό όσο και απρόβλεπτο κέρδος.

Ερωτικά

Ο ενεργός Δίας πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να διαχειριστείς ή να αντέξεις κάθε κατάσταση ιδιαίτερα αν στην «άλλη πλευρά» υπάρχει ένα πρόσωπο που νοιάζεται μόνον για την καλοπέραση του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment