PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα όλα για όλα!

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές για τα επαγγελματικά σας, καθώς κάποιες εξελίξεις στον τομέα αυτό σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και σας κάνουν να νιώθετε πολύ καλά. Η μέρα σάς δείχνει το δρόμο να περάσετε υπέροχες στιγμές σε αισθηματικό επίπεδο. Επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εσείς οι αδέσμευτοι και βλέπετε τις εξελίξεις να δρομολογούνται προς όφελός σας. Κι εσείς οι δεσμευμένοι αξιοποιείτε δημιουργικά σήμερα το χρόνο σας με το ταίρι σας και ζείτε στιγμές που σας ευχαριστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα μπέρδεμα ίσως να προκύψει σήμερα στα επαγγελματικά σας και εσείς θα προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε την κατάσταση που θα δημιουργηθεί. Καλό θα είναι να μείνετε όσο μπορείτε μακριά από ίντριγκες και συζητήσεις που δε σας αφορούν. Στα αισθηματικά σας μπορείτε σήμερα να βιώσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και να καταφέρετε να μιλήσετε στο ταίρι σας για όσα σας ευχαριστούν στη σχέση σας. Είναι καλή μέρα να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να ανοιχτείτε συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα εβδομάδα με νέους στόχους για εσάς και νέες προοπτικές σε επαγγελματικό επίπεδο. Θέλετε να δείτε τα εισοδήματά σας να αυξάνονται, για αυτό το λόγο θα δουλέψετε σκληρά και με επιμονή, προκειμένου μέσω της εργασίας σας να καταφέρετε αυτό το κάτι παραπάνω στα οικονομικά σας. Επαφές με συναδέλφους και ανωτέρους ευνοούνται σήμερα. Επίσης, οι συναναστροφές με τα φιλικά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχουν μία δόση υπερβολής. Θέλετε να τους αφιερώσετε χρόνο και να σταθείτε βοηθητικοί σε ό,τι σας χρειαστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας παρουσιαστούν σήμερα και καλό θα είναι να μπορέσετε να τις διακρίνετε, έτσι ώστε να τις αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Η μέρα σας θα έχει αρκετό τρέξιμο από υποχρεώσεις που συνεχώς αμελούσατε. Θέλετε να κάνετε έναν σωστό προγραμματισμό σήμερα σχετικά με τις διακοπές σας και να πραγματοποιήσετε ένα πλάνο, το οποίο θα ακολουθήσετε. Κάνετε την έρευνά σας για το μέρος που θέλετε να επισκεφτείτε και γενικά σχεδιάζετε με την παρέα ή με το σύντροφό σας το πώς θα περάσετε το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

ΛΕΩΝ

Ενδιαφέρουσα η σημερινή μέρα για εσάς, καθώς κάνετε ένα ιδιαίτερα δυναμικό ξεκίνημα της εβδομάδας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα είστε συνεχώς σε επαφές για διάφορα θέματα, όχι μόνο επαγγελματικά. Στα αισθηματικά σας θα προκύψουν κάποιες νέες γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, που θα σας ενθαρρύνουν και θα σας βάλουν σε διαδικασία σκέψης. Θα τονωθεί ιδιαίτερα η αυτοπεποίθησή σας, καθώς θα βλέπετε ανταπόκριση στις ερωτικές σας προσδοκίες. Οι δεσμευμένοι μπορείτε τώρα να βρείτε τις ισορροπίες που χρειάζεστε στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σκέψη σας σήμερα είναι στο παρελθόν και σε διάφορες καταστάσεις που έχετε ζήσει σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Κάνετε τον απολογισμό σας, γιατί δε θέλετε να κάνετε τα ίδια λάθη στο μέλλον. Επιθυμείτε να είστε ξεκάθαροι με τους ανθρώπους γύρω σας και να μη ζείτε θολές καταστάσεις ούτε στα επαγγελματικά σας, ούτε στις φιλίες σας, αλλά ούτε και στον έρωτα. Βέβαια, ο έρωτας σήμερα είτε είστε σε σχέση είτε είστε ελεύθεροι, θα σας απογειώσει και θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ όμορφα.

ΖΥΓΟΣ

Καλό θα είναι όσο μπορείτε σήμερα να φανείτε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε στον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις. Να θυμάστε πως η επιτυχία σας θα έρθει μέσα από σκληρή και επίμονη δουλειά. Μπορείτε σήμερα να γοητεύσετε εσείς οι αδέσμευτοι, ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να νιώσετε την αυτοπεποίθησή σας να ανεβαίνει. Η μέρα σας θα είναι ερωτική, αρκεί κι εσείς να είστε ανοιχτοί στις νέες προκλήσεις. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε σήμερα τη συναισθηματική ασφάλεια από το ταίρι σας και το δηλώνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις σήμερα, καθότι και αρχή της εβδομάδας, τρέχουν κι εσείς προσπαθείτε να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο οργανωτικοί, προκειμένου να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στο φορτωμένο σας πρόγραμμα. Θα έχετε κάποιες ανατροπές στο πρόγραμμά σας και καλό θα είναι να μη σας αποσυντονίσει αυτό το γεγονός. Οι ανατροπές θα έχουν να κάνουν με παραπάνω δουλειές, οι οποίες θα προκύψουν μέσα στη μέρα σας. Ο έρωτας όμως, στο τέλος της μέρας έρχεται να σας γλυκάνει και να σας δείξει το όμορφο πρόσωπό του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά για εσάς κάπως πολυάσχολα, αλλά όχι απαραίτητα με καταστάσεις που θα θέλατε εσείς να ασχοληθείτε. Υπάρχουν κάποιες δουλειές σήμερα που πρέπει να φέρετε εις πέρας, αλλά θα το κάνετε με λίγη παρότρυνση και όχι με τόσο κέφι. Εσείς θα θέλατε να ασχοληθείτε σήμερα μόνο με ότι σας ευχαριστεί και σας κάνει να νιώθετε δημιουργικοί, ωστόσο η μέρα δε θα σας το επιτρέψει αυτό απόλυτα. Στα αισθηματικά σας όμως θα καταφέρετε να κάνετε πράγματα εσείς οι δεσμευμένοι με το ταίρι σας, που σας ευχαριστούν, σας ξεκουράζουν και σας γαληνεύουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να φανείτε σήμερα όσο μπορείτε λογικοί απέναντι στις απαιτήσεις σας σε ανθρώπους και καταστάσεις, κυρίως στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας περιβάλλον, έτσι ώστε να μην έχετε προστριβές. Μπορείτε σήμερα να κάνετε κουβέντες στα επαγγελματικά σας σχετικά με τα πλάνα και το όραμα που έχετε. Στην αισθηματική σας ζωή προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας, μην αντιδράτε σε ό,τι ακούτε και προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θέλετε να αφιερώσετε τη μέρα σας στις κοινωνικές σας συναναστροφές με άτομα της οικογένειάς σας και τους αγαπημένους σας φίλους. Είστε σε μία δημιουργική φάση στα επαγγελματικά σας και καταφέρνετε να κάνετε πράγματα άξια επαίνου. Στην αισθηματική σας ζωή είστε δοτικοί συναισθηματικά απέναντι στο ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να καλύψετε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι επιδίδεστε στο αγαπημένο σας άθλημα, στο παιχνίδι της κατάκτησης και του φλερτ φυσικά.

ΙΧΘYΕΣ

Ασχολείστε σήμερα παραπάνω με τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Είναι και οι διακοπές που πλησιάζουν, είναι και οι υποχρεώσεις που τρέχουν και κάπου στη μέση βρίσκεστε κι εσείς που προσπαθείτε να βρείτε τη χρυσή τομή και τη δέουσα ισορροπία. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μη βγαίνετε εκτός προϋπολογισμού, αυτό θα το καταφέρετε με σωστό προγραμματισμό. Στα αισθηματικά σας νιώθετε ότι έχετε την απόλυτη στήριξη από το ταίρι σας εσείς οι αδέσμευτοι και αυτό το γεγονός σας πλημμυρίζει με χαρά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment