PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα φαντασία και διαίσθηση.

ΚΡΙΟΣ

Η διαίσθηση και το ένστικτό σας, βοηθούν σήμερα την κρίση σας και την εξυπνάδα σας αγαπητοί Κριοί, για να αποφύγετε τις κακοτοπιές και τις φουρτούνες στον επαγγελματικό χώρο που κινείσθε και τις αψιμαχίες στις διαπροσωπικές σας επαφές. Μην παρασύρεστε από τις αναποδιές και τις προκλήσεις που εμφανίζονται, κάντε μια δεύτερη ανάγνωση στις προτροπές και τις προσκλήσεις φίλων ή του ερωτικού συντρόφου, θυμηθείτε πως κάθε εμπόδιο που παρουσιάζεται αναπάντεχα στα σχέδιά σας, είναι για το καλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένθερμες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στην δουλειά σας σήμερα φίλοι Ταύροι σας φέρνουν πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών σας. Το ήπιο κλίμα που επικρατεί στην καθημερινότητά σας βοηθάει να πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή και το μέλλον του δεσμού σας. Ευχάριστες, ανατρεπτικές αλλαγές στην σχέση σας είναι πολύ πιθανόν να εξάρουν τον θαυμασμό και την αισθησιακή σας διάθεση για το ταίρι σας, απολαύστε το πάθος του συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην επιτρέπετε στις επαγγελματικές και διαπροσωπικές σας σχέσεις να κινδυνεύουν από ασυμφωνία και συγκρούσεις φίλοι Δίδυμοι σήμερα, επικεντρώστε την προσοχή σας στην δουλειά και στην αυτοσυγκέντρωσή σας. Χαλαρώστε με τρυφερή και αρμονική διάθεση στην αγκαλιά του συντρόφου σας, τίποτα και κανένας δεν μπορούν να επηρεάσουν την θετική έκβαση των εξελίξεων στην συναισθηματική σας ζωή, ξεφύγετε εντελώς από τις τετριμμένες καταστάσεις, ανακαλύψτε πρωτόγνωρους τρόπους ερωτικής προσέγγισης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα αγαπητοί Καρκίνοι, φέρνει στο προσκήνιο της καθημερινότητάς σας ζητήματα και υποθέσεις που αφορούν κυρίως τις ισορροπημένες αποφάσεις και τις καθοριστικές επιλογές που είναι απαραίτητο να πάρετε στην δουλειά σας και στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε αρκετά τα στοιχεία παραπληροφόρησης που φτάνουν στα αυτιά σας από καλοθελητές και άτομα που δεν βλέπουν με καλό μάτι την ευτυχία του δεσμού σας, δείξτε επιφυλακτικότητα στα λόγια και στις πράξεις σας.

ΛΕΩΝ

Είσαστε έτοιμοι σήμερα φίλοι Λέοντες να κάνετε το επόμενο βήμα στις εργασιακές σας φιλοδοξίες και τα σχέδια που χτίζετε εδώ και αρκετό διάστημα για το κοντινό και το απώτερο μέλλον και να πετύχετε την υλοποίηση ακόμα και των πιο δύσκολων επιθυμιών σας. Αποσαφηνίστε στον ερωτικό σας σύντροφο τα θέλω της καρδιάς σας, μιλήστε με ειλικρινή και ξεκάθαρα συναισθήματα στο ταίρι σας, έχοντας εμπιστοσύνη στο ένστικτο και την λογική σας, θαμπώστε το αντίθετο φύλο με το φλογερό σας ταμπεραμέντο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αρχίζετε την ημέρα σας αγαπητοί Παρθένοι απαισιόδοξα και αφηρημένα, αλλά με ωριμότητα και μεθοδικότητα, για να κατακτήσετε τους στόχους και τα επιτεύγματά σας. Αφήστε στην άκρη τις σκέψεις και τις επιρροές του χθες στην συναισθηματική σας ζωή, επικεντρωθείτε με σοβαρότητα στα σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, σας δημιουργεί την επιθυμία να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, να διεγείρετε τις αισθήσεις του δεσμού σας με αφοσίωση και πάθος.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με επιτυχία και συγκαταβατικότητα με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα φίλοι Ζυγοί και υπάρχει στο περιβάλλον που κινείσθε ανισορροπία και εκρηκτική ατμόσφαιρα που αποφεύγεται, αν ρίξετε νερό στο κρασί σας και αν αφουγκραστείτε τις ιδέες και τα πιστεύω των γύρω σας. Η Σελήνη από τον Τοξότη ξεσηκώνει την φλογερή σας λίμπιντο, τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες μέσα σε φιλικές συγκεντρώσεις αναθερμαίνουν το ενδιαφέρον σας για τον έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο και αν προσπαθούν τα αγαπημένα πρόσωπα και οι συνεργάτες σας να κρύψουν κάποια κατάσταση ή γεγονός που θα σας στεναχωρήσει και ίσως σας αναγκάσει να οπισθοχωρήσετε στα σχέδια και τα πλάνα σας αγαπητοί Σκορπιοί, οι αστρολογικές όψεις ευνοούν να μάθετε την αλήθεια και παράλληλα να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις έγνοιες σας για ένα συναισθηματικό πρόβλημα που σας απασχολεί. Μην τα βάζετε με τον δεσμό σας για μικρολάθη και λεπτομέρειες που είναι ανάξιες λόγου και σημασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κυνηγήστε την περιπέτεια σήμερα φίλοι Τοξότες, ακολουθείστε το ένστικτο και την διαίσθησή σας για να πραγματοποιήσετε τα εργασιακά σχέδια και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και τους θαρραλέους και εσείς είσαστε το φωτεινό παράδειγμα στο περιβάλλον που κινείσθε, γι’ αυτό απολαύσετε την παραδοχή για τις ικανότητες και τις αρετές σας, κρίνετε με επιείκεια τα λάθη και την αδιαφορία των άλλων. Βρείτε την χρυσή τομή στην σχέση σας, αποφύγετε τις εντάσεις και τις εκρήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην μπλοκάρετε σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή, για ασήμαντες αφορμές και μικρολεπτομέρειες που μπορούν να διορθωθούν στο άμεσο μέλλον. Τα διλήμματα και τα προβλήματα που σας απασχολούν επιλύονται με μια ειλικρινή και ξεκάθαρη κουβέντα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Απεγκλωβιστείτε από δισταγμούς και αμφιβολίες, κάντε αυτό που προστάζει η καρδιά σας, χωρίς να εμπιστεύεστε κακόφημα και προσβλητικά σχόλια για τον δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην ξεμυαλίζεστε από άσκοπες αγορές και περιττά έξοδα που είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσουν ανισορροπία στον προϋπολογισμό σας, αρκεστείτε στα λιγότερα και τα σίγουρα φίλοι Υδροχόοι, ικανοποιηθείτε με τις απλές χαρές της καθημερινότητας δίχως εγωιστική και υπεροπτική διάθεση. Αποδείξτε στους γύρω σας σήμερα, πως με τα δημιουργικά ταλέντα και την ευστροφία σας, με την κινητικότητα της σκέψης και των πράξεών σας μπορείτε να κατακτήσετε και τα πιο δύσβατα συναισθηματικά σας όνειρα.

ΙΧΘYΕΣ

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα επηρεάζει σήμερα αγαπητοί Ιχθύες τον τρόπο που σκέφτεστε, που αντιδράτε, που κρίνετε και συγκεντρώνεστε στις ουσιαστικές και πραγματικές σας ανάγκες και τις επιθυμίες της καρδιάς στην συναισθηματική σας ζωή. Ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε με διαύγεια και καθαρότητα μυαλού στις συζητήσεις που προκύπτουν με προσφιλή άτομα και τον ερωτικό σύντροφο και τις επιλογές που καλείστε να κάνετε στις εξελίξεις που αφορούν το αύριο του δεσμού σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment