PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 21 Μαΐου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα στιγμή κατάλληλη να συνεργαστούμε και να επικοινωνήσουμε.

ΚΡΙΟΣ

Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες, σας δίνω τη συμβουλή να τις μελετήσετε πολύ καλά τις επαγγελματικές προτάσεις που θα σας κάνουν. Τίποτα μην αφήσετε να γίνει αποδεκτό χωρίς έρευνα και αξιολόγηση, αν χρειαστεί να δώσετε χρηματικά ποσά προσοχή στα μεγάλα ρίσκα. Οι ενέργειες σας θα έχουν δυναμισμό και αισιοδοξία ωστόσο κινηθείτε με προνοητικότητα, κρατήστε ελεγχόμενη την παρορμητικότητα σας. Σοβαρή συζήτηση θα ανοίξετε μέσα σε εργασιακό πλαίσιο, αφοπλιστική θα είναι η αμεσότητα σας, βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα σχετικά με περεταίρω συνεργασίες. Κάποιοι από εσάς ίσως να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τη θέση σας, οι ικανότητες σας θα έχουν τη σωστή εκτίμηση. Κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, η στάση σας θα πρέπει να είναι μελετημένη και διπλωματική.

ΤΑΥΡΟΣ

Άνετος και απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, θα περάσετε σε ειλικρινείς και ουσιαστικές συζητήσεις. Θα τα ανοίξετε τα πανιά σας, διευρύνονται οι βλέψεις σας, θα θελήσετε να διεκδικήσετε αλλαγές, ίσως να κάνετε το βήμα να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά σε κάποιο καινούργιο αντικείμενο. Ευχάριστο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στις αποφάσεις σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναζητήσετε το κάτι διαφορετικό που θα τονώσει τις διαθέσεις σας, αποκτάτε δυναμικούς στόχους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρισκάρετε, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση, η υπερβολική αισιοδοξία θα πρέπει να αποφευχθεί. Καινούργια πρόσωπα θα σας συστήσουν σε περίπτωση που κάποιες απόψεις δε σας βρίσκουν ιδεολογικά σύμφωνους αποφύγετε την πώρωση στις εκφράσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακή και συνεργάσιμη θα είναι η στάση σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ομιλητικότητα και διάθεση για βελτίωση, στόχο βάζετε να βγείτε από τη στασιμότητα, να βάλετε ποικιλία στη ζωή σας. Συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να τονώσει την αισιοδοξία σας, ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Σήμερα ναι μεν θα είστε αυθόρμητοι ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε να φανείτε αδιάκριτοι, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκφράσετε ελεύθερα τις απόψεις σας, όμως καλό θα είναι στην κριτική που θα ασκήσετε ή στα σχόλια σας να θέσετε κάποια όρια. Ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, ένας αποκαλυπτικός διάλογος με συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτεί σημαδιακός, οι πληροφορίες που θα λάβετε θα είναι κατατοπιστικές θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε εγρήγορση θα βρίσκεται η νοητική σας κατάσταση, έξυπνα θα σκεφτείτε και θα κινηθείτε. Απελευθερωμένο θα είναι το πνεύμα σας, θα είστε σε θέση να αποκολληθείτε από πωρωμένες απόψεις, τις καταστάσεις θα τις αναλύσετε σφαιρικά ερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα με τα υπέρ και τα κατά τους. Με ξεκάθαρο τρόπο θα διατυπώσετε ιδέες ανάγκες ή ακόμα και παράπονα, θα καταφέρετε να γίνετε κατανοητοί, δεν θα αφήσετε περιθώριο παρεξηγήσεων ή παρερμηνεύσεων. Στον οικονομικό σας τομέα ίσως να εμφανιστούν διλλήματα ενδεχομένως να μην νιώσετε έτοιμοι να δώσετε τελικές απαντήσεις. Εσείς οι στρεσαρισμένοι θα καταφέρετε να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, βγαίνετε από καταστάσεις άγχους, ουσιαστικά θα χαλαρώσει ο τρόπος σκέψης σας. Κοινωνικοποιείτε, συναντηθείτε με φίλους και οικεία σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Θα βρείτε τρόπο να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις και συνθήκες που σας πιέζουν, ουσιαστικά θα αναζητήσετε ελευθερία κινήσεων και επιλογών, θα αποφύγετε τις υποσχέσεις κυρίως για μελλοντικά θέματα. Θα έχετε τη διάθεση να συναναστραφείτε και να κοινωνικοποιηθείτε, θετική απάντηση θα δώσετε σε προσκλήσεις και προτάσεις. Συζητήσιμη και ομιλητική θα είναι η στάση σας, δεν θα απορρίψετε ούτε θα κλειστείτε στον εαυτό σας, ωστόσο συναισθηματικά ίσως να υπάρξει ένα είδος δυσανασχέτησης ή νευρικότητας, προσοχή στις επαφές σας με πρόσωπα που δεν ταιριάζουν στην προσωπικότητα και στις απόψεις σας. Δραστήρια και γεμάτη θα είναι η μέρα σας, δε θα λείψουν και οι συνευρέσεις με οικογενειακά άτομα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βγαίνει στην επιφάνεια η κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα συναναστραφείτε, θα συζητήσετε για διαφόρων ειδών θέματα. Ευχάριστες προτάσεις θα λάβετε, θα βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο, δε θα υπάρξει αρνητισμός στις κινήσεις σας. Οι συγκυρίες σε συνδυασμό με την προσιτή σας στάση θα ανοίξουν ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα σας δοθεί η δυνατότητα να επεκτείνετε τα ενδιαφέροντα σας. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει ενθουσιασμό, αμοιβαία θα είναι η συμπάθεια και η εκτίμηση. Εσείς που θέλετε να ξεκαθαρίσετε και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις μιλήστε ελεύθερα, εκδηλωθείτε με ειλικρίνεια, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για συνεννόηση. Σε οικονομικά ζητήματα δείξτε ενδιαφέρον, μην αμελήσετε ή πάρετε αψήφιστα υποθέσεις που χρήζουν άμεση τακτοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Αισιόδοξη και απελευθερωμένη θα είναι η συμπεριφορά σας, θετικές συμπτώσεις και συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τον αρνητισμό και την επιφύλαξη. Ενθουσιώδης θα είναι η στάση σας, η μέρα σας θα έχει έντονες συναντήσεις και συνομιλίες που θα δημιουργήσουν καινούργια ανοίγματα. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας, κάνετε πέρα τις αρνητικές εικασίες τώρα θα είστε σε θέση να τολμήσετε να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε. Καταφθάνει ενδεχόμενο νέας επαγγελματικής πρότασης σας δίνω τη συμβουλή να μην το αγνοήσετε θα υπάρξουν προδιαγραφές για σταθερή εξέλιξη. Σήμερα θα προκύψουν απρόοπτες και ευχάριστες συναντήσεις που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά, θα δεχτείτε τις προτάσεις, η διάθεση σας θα είναι κοινωνική. Προσιτοί θα είστε στα καινούργια πρόσωπα, καταφθάνουν νεες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαφήνεια και πειθώ θα έχουν τα λόγια σας, αποφασιστικότητα και αμεσότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο στις έκρυθμες καταστάσεις αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση. Για να πέσει ο δείχτης επικινδυνότητας χειριστείτε τις δυσκολίες με τρόπο κάπως πιο διπλωματικό ή ευέλικτο. Σε ανταγωνιστικά ζητήματα προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, μη γίνετε θύμα ανεξέλεγκτης επιμονής. Στον οικονομικό σας τομέα προνοητικός θα είναι το τρόπος που θα χειριστείτε τα έσοδα σας. Εσείς που περιμένετε καθοριστικές απαντήσεις θα σας ικανοποιήσουν τα λόγια που θα ακούσετε. Περάστε σε κινήσεις βελτίωσης, κάντε τις προτάσεις σας, σε τυχόν παρουσιάσεις θα τα πάτε πολύ καλά. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, η στάση σας θα είναι αυθόρμητη ίσως και κάπως απρόβλεπτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τρόπος σκέψης σας καθώς και οι εσωτερικές σας ανάγκες θα σας οδηγήσουν σε νέες και απελευθερωμένες αναζητήσεις. Προκειμένου να τερματίσετε την εσωτερική πίεση που ενδεχομένως να νιώθετε θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με τις επιθυμίες, τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Ελευθερία κινήσεων θα αναζητήσετε, θα σας δημιουργηθεί έντονα η ανάγκη να διαγράψετε από τη ζωή σας πρόσωπα που σας κουράζουν, με δυναμική στάση θα διώξετε και θα απορρίψετε, ωστόσο προσοχή στις αποφάσεις σας δε θα πρέπει να είναι παρορμητικές ή αντιδραστικές. Επιθυμία σας θα είναι να δώσετε νέα πνοή στη καθημερινότητα σας, θα είναι αδύνατον να ανεχτείτε πλέον τη στασιμότητα, θετικοί θα είστε στις νέες προκλήσεις. Στις συζητήσεις θα μιλήστε με ειλικρίνεια, κλείνουν τα συναισθηματικά κενά των προηγούμενων ημερών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσετε, να εισχωρήσετε, και να περάστε σε ουσιαστικές διεκδικήσεις, οι συνθήκες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα τακτοποιήσουν τα αρνητικά ζητήματα, θα έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε, κάντε τις προτάσεις σας. Φανείτε θετικοί και δεκτικοί αποφύγετε την πεισματική αντίδραση, σε θέματα οικονομικής φύσης σκεφτείτε και πράξτε με προνοητικότητα. Οι διαθέσεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως κυκλοθυμικές καλό θα είναι να μην φανείτε αναποφάσιστοι σε θέματα που θα σχετίζονται άμεσα με την εξέλιξη σας και το μέλλον σας. Οι ενέργειες θα πρέπει να είναι οργανωμένες, αν κινηθείτε πρακτικά και μελετημένα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και άμεσο. Σε οικογενειακά ζητήματα και γενικότερα σε θέματα προσωπικών σχέσεων ανοίξτε τον συναισθηματικό σας κόσμο, μιλήστε με ειλικρίνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας συμβουλεύω να κινήσετε τα νήματα για να γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις γύρω από θέματα που δεν σηκώνουν επιπλέον αναβολές. Ευνοϊκό θα κάνει το κλίμα για ξεκαθαρίσματα, για δημιουργική επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Τις απόψεις και την γνώμη σας διατυπώστε τις με σαφήνεια χωρίς μισόλογα και διστακτικότητα. Θα είστε σε θέση να εκφράσετε σκέψεις και νέες ιδέες, στον εργασιακό σας χώρο θα εισακουστούν κάποιες προτάσεις που θα αποφασίσετε να εκφράσετε. Σήμερα θα τονωθεί η ψυχολογία σας, μια πολύ ευχάριστη πρόταση θα σας βγάλει από την ρουτίνα, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε έξω να συναντηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα. Οι συναναστροφές σας θα έχουν θετική εξέλιξη, προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε με άτομα που οι απόψεις σας θα αντικρουστούν.

ΙΧΘYΕΣ

Επικοινωνιακή και διπλωματική θα είναι η στάση σας, θα βρείτε τα σωστά επιχειρήματα, οξυδέρκεια και άνεση λόγου θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Στις πιεστικές ή δύσκολες υποθέσεις θα είστε σε θέση να ελιχτείτε και να εξοικονομήσετε τον χρόνο που ενδεχομένως να χρειάζεστε. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να γίνουν συζητήσεις επαγγελματικής εξέλιξης, νέες ιδέες θα ακουστούν, οι προτάσεις θα είναι δημιουργικές, σκεφτείτε πολύ καλά πριν δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις. Στις κουβέντες που θα ανταλλάξετε θα απαιτείτε ειλικρίνεια, σαφήνεια και αμεσότητα, αποφύγετε τις καθυστερήσεις. Διεκπεραιώστε ανοιχτά θέματα, προχωρήστε σε συμφωνίες, κινηθείτε με αποφασιστικότητα. Σε περίπτωση έντονου ενθουσιασμού προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά, οι ενέργειες σας καλό θα είναι να στοχεύουν στην σταθερότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment