PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ξεπόρτισμα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αν υπάρχει κάτι καλλιτεχνικό που σκέπτεστε εδώ και καιρό αλλά δεν το αντέχετε οικονομικά σκεφθείτε να το κάνετε σήμερα. Υπάρχουν αρκετές σελίδες στο διαδίκτυο που μπορούν να σας προσφέρουν την υποστήριξη και την καθοδήγηση που θέλετε. Μην χάνετε την ευκαιρία. Εξερευνήστε αυτό τον δρόμο και ανακαλύψτε την δημιουργικότητά σας.

Οικονομικά

Οι γύρω σας είναι στο πλευρό σας σήμερα οπότε μην ανησυχείτε. Είναι εύκολο να ερμηνεύσετε την σιωπή σε κακία από τους άλλους αλλά δεν πειράζει. Έχετε περισσότερη υποστήριξη από ότι αντιλαμβάνεστε. Πιστέψτε ότι έχετε πολύ υποστήριξη.

Ερωτικά

Θα αισθάνεστε πιο ανοιχτοί σε σκέψεις και προτάσεις από ότι συνήθως. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην πάρετε κάποια αθώα σχόλια τοις μετρητοίς. Είστε υπερβολικά ευαίσθητοι σήμερα. Αρκετά φυσικά βάζετε τις σωστές βάσεις σήμερα για μια καλύτερη ζωή. Προχωρήστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Χρησιμοποιήστε την φιλοδοξία σας σήμερα. Η ενέργεια των πλανητών σήμερα μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ενεργητικοί και θετικοί. Εκμεταλλευθείτε το κάνοντας βήματα προς τους στόχους σας. Όπως ξέρετε αν δεν κυνηγήσετε τα πράγματα τίποτα δεν θα συμβεί. Τα χρόνια περνούν γρήγορα και δεν πρέπει να κάθεστε πίσω και απλά να αναρωτιέστε “τι θα γινόταν αν”. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και κάντε ότι χρειάζεται. Όλα ξεκινούν με ένα βήμα.

Οικονομικά

Μην είστε απόλυτοι με την προσέγγισή σας σήμερα. Οι άλλοι δεν θα είναι τόσο ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι όσο μπορεί να είναι υπό κανονικές συνθήκες. Θα πρέπει να δείχνετε περισσότερη κατανόηση αν θέλετε να είστε επιτυχημένοι στην δουλειά σας.

Ερωτικά

Η ατμόσφαιρα είναι ήρεμη και οι γύρω σας αισθάνονται καλά που σας βλέπουν τόσο ικανοποιημένους και σίγουρους για το μέλλον. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να αγαπηθεί. Ένα ευνοϊκό κύμα τύχης θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας αλλά και των γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Είναι η τέλεια μέρα να βγείτε έξω. Μάλλον θα είστε πολύ θετικοί και γεμάτοι ενέργεια και ο καθαρός αέρας και η σωματική άσκηση θα σας κάνουν καλό. Ακόμα και αν δουλεύετε σήμερα εκμεταλλευθείτε το διάλειμμά σας. Απόψε ίσως είναι ευκαιρία να βρεθείτε με κάποιους φίλους για καφέ.

Οικονομικά

Υπάρχουν άβολα συναισθήματα στην δουλειά σας που θα ενισχυθούν από ένα άσχημο συναίσθημα κάποιου δικού σας σχεδίου. Κάντε ότι μπορείτε να περάσετε μέσα από αυτή την ευαίσθητη ατμόσφαιρα. Να είστε ενεργοί ακροατές αντί για ομιλητές.

Ερωτικά

Η ενστικτώδης ενθουσιασμός σας θα εκτιμηθεί. Αποφύγετε την εξάντληση καθώς δεν θα σας οδηγήσει πουθενά και θα σας εκνευρίσει πολύ. Αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι. Μην πάρετε καθόλου τελικές αποφάσεις. Τώρα είναι η σωστή στιγμή να είστε χαρούμενοι και ανάλαφροι. Θα είναι δύσκολο για εσάς να πάρετε σοβαρά την δουλειά σας καθώς θα έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Χρησιμοποιήστε τις καλές σχέσεις σας με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα για να κάνετε κάποιες ομαδικές δραστηριότητες μαζί. Μάλλον θα αισθάνεστε πολύ καλά και η ιδέα του να κοινωνικοποιηθείτε θα σας αρέσει. Σκεφθείτε να καλέσετε άτομα για δείπνο. Αν είστε πολύ δραστήριοι ίσως πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιο άθλημα. Κάντε ότι πρέπει για να διασκεδάσετε και να πάρετε και καθαρό αέρα.

Οικονομικά

Μπορεί να εκνευριστείτε με τους άλλους μιας και φαίνεται παίρνουν τον εαυτό τους πολύ σοβαρά σήμερα. Ταυτόχρονα οι άλλοι εκνευρίζονται με εσάς που έχετε τόσο ανάλαφρη προσέγγιση. Κάντε ότι μπορείτε για να βρείτε κοινό έδαφος.

Ερωτικά

Κάποιες απρόσμενες συναντήσεις θα σας κάνουν να σκεφθείτε διαφορετικά. Μην παρασυρθείτε όμως. Μιλήστε με έναν φίλο. Θα δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα αν μπορέσετε να τα δείτε αντικειμενικά. Η κοινωνική σας φύση σας φέρνει τύχη. Μην διστάσετε να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα η ημέρα θα πάει καλά για εσάς. Να περιμένετε ότι θα αισθάνεστε μια ανανεωμένη ενέργεια και θα έχετε άλλη οπτική για τα πράγματα ειδικά όσα σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας. Εκμεταλλευθείτε το ασχολούμενοι με τα έργα που δεν έχετε ολοκληρώσει ή με ότι χρειάζεται να καθαριστεί. Να πιστεύετε ότι μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα γρήγορα. Όταν όλα τελειώσουν κάντε σχέδια για χαλάρωση. Το αξίζετε.

Οικονομικά

Τυχόν κόλπα που μπορεί να κάνετε τελευταία για να ξεγελάσετε το αφεντικό σας μπορεί να γυρίσουν εναντίον σας. Η αλήθεια φαίνεται τελικά. Η τιμωρία ίσως είναι πιο σκληρή από ότι μπορεί να νομίζατε. Να είστε έτοιμοι.

Ερωτικά

Κάνετε επαφές που γίνονται πιο έντονες και με περισσότερο πάθος. Το θολό τοπίο και η αβεβαιότητα εξαφανίζονται από την ερωτική σας ζωή και εσείς θα ξέρετε προς τα που κινείστε. Δεν θα πάρετε τίποτα σοβαρά και δεν θα υπερβάλλετε για τίποτα. Είστε πολύ χαλαροί και ήρεμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αν δεν ασκείστε συχνά σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για να αλλάξει αυτό. Η άσκηση δεν χρειάζεται να σας κουράζει ή να σας εξαντλεί. Ακόμα και οι χαλαρωτικές δραστηριότητες είναι εξαιρετικοί τρόποι για να διατηρείστε σε φόρμα. Ασχοληθείτε με ένα άθλημα που σας αρέσει για να συνδυάσετε την διασκέδαση με την άσκηση. Δείτε τι σας ταιριάζει.

Οικονομικά

Η ατμόσφαιρα της ημέρας σίγουρα είναι τέτοια που μπορείτε να την εκμεταλλευθείτε. Οι συναντήσεις με τους άλλους θα πάνε πολύ καλά. Αν θέλετε να κάνετε μια θετική εντύπωση σε κάποιον τότε σήμερα είναι η σωστή ημέρα. Αισθάνεστε πολύ καλά.

Ερωτικά

Ο ουρανός είναι καθαρός πάνω από την ερωτική σας ζωή σήμερα. Δικαιούστε να ελπίζετε για τα πάντα είστε έτοιμοι για όλα. Μπορείτε να προχωρήσετε. Αν να ανησυχείτε καλύτερα να είστε τολμηροί. Σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις αφήστε τον εαυτό σας να οδηγηθεί από τις αισθήσεις σας. Δεν θα σας απογοητεύσουν σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Μην εκπλαγείτε αν σηκωθείτε και αισθάνεστε υπέροχα σήμερα. Μάλλον αισθάνεστε πολύ καλά σωματικά και έχετε πολύ ενέργεια. Θα είναι καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με σχέδια όπου πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωματική δύναμη. Ίσως πρέπει να γίνει δουλειά στον κήπο σας ή κάποια έπιπλα που πρέπει να μετακινηθούν. Μπορεί να αποφασίσετε να πάτε γυμναστήριο. Ότι και να κάνετε σήμερα είναι μια καλή ημέρα.

Οικονομικά

Όλοι θα μπορούν να διακρίνουν τα αθώα ψέματά σας οπότε καλύτερα να μείνετε στην αλήθεια. Θα έχετε πρόβλημα με τους εργοδότες σας για πιθανούς τρόπους που προσπαθείτε να γλιτώσετε την δουλειά. Να είστε ευθείς.

Ερωτικά

Οι ανησυχίες θα αναπτύσσονται γρήγορα σήμερα. Μην προσβάλλεστε εύκολα. Χρειάζεστε χρόνο για να είστε σίγουροι ότι οι αμφιβολίες σας είναι πραγματικές. Μην προβείτε σε κατηγορίες εκτός και είστε 100% σίγουροι αλλιώς θα ξεκινήσετε μια διαμάχη. Οι περίπλοκες σχέσεις γύρω σας δεν σας ταιριάζουν καθόλου. Θα αισθάνεστε αναγκασμένοι να έχετε τον ρόλο του μεσάζοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Μην διστάζετε όταν πρέπει να ασχοληθείτε με ένα σχέδιο ή ένα έργο. Η επιπλέον ενέργεια θα σας βοηθήσει στην οργάνωση και θα είναι τέλειος συνδυασμός για ότι πρέπει να χειριστείτε. Φροντίστε να σημειώσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας ώστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Αν αποφασίσετε να καθαρίσετε σήμερα πετάξτε ότι δεν χρησιμοποιείτε ποτέ. Ίσως μπορείτε να χαρίσετε ότι δεν χρειάζεστε.

Οικονομικά

Μην φοβάστε να αφήσετε τον εαυτό σας να λάμψει. Είστε σε τέλεια αρμονία με τους γύρω σας. Η επιτυχία είναι δική σας όσο έχετε πίστη και επιτρέπετε στους άλλους να βλέπουν ποιοι είστε πραγματικά και πως λειτουργείτε. Θα λάβετε μεγάλη ανταμοιβή.

Ερωτικά

Αφήνετε τις επιθυμίες σας να βασιλεύουν όπως και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Λίγη τρέλα μπαίνει στην ερωτική σας ζωή και σας κάνει χαρούμενους. Μην αφήσετε το πορτοφόλι σας να επηρεαστεί από τα συναισθήματά σας. Η επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι καλή. Θα είστε ο εαυτός σας με τους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Πάρτε τον έλεγχο της υγείας σας σήμερα. Μάλλον θα ξυπνήσετε γεμάτοι ενέργεια. Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία να είστε δραστήριοι και κάντε πράγματα που σας βοηθούν να αισθάνεστε καλά. Βγείτε μια βόλτα στον καθαρό αέρα αν μπορείτε. Η άσκηση επίσης θα σας κάνει καλό. Κάντε μια βόλτα και ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό και σωματικό.

Οικονομικά

Οι άλλοι μπορεί να σας επικρίνουν σήμερα και μάλλον αυτό θα ενοχλήσει την υπερηφάνεια σας άσχημα. Δεν θέλετε να ενοχλείστε αλλά η πρώτη αντίδραση μπορεί να είναι να θυμώσετε. Αντί να θυμώνετε χρησιμοποιήστε την κριτική εποικοδομητικά.

Ερωτικά

Θα δείξετε ότι είστε ικανοί και γεμάτοι αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνεστε απαισιόδοξοι με τα κοντινά σας άτομα. Μπορούν να το αισθανθούν. Κάνετε ένα βήμα πίσω σχετικά με την πορεία των σχεδίων σας. Αυτό είναι που σας βοηθά να πάρετε σοβαρές και υγιείς αποφάσεις σχετικά με το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα ίσως παρατηρήσετε ότι αισθάνεστε πολύ δημιουργικοί και φιλόδοξοι. Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την δύναμη ώστε να ολοκληρωθείτε απευθείας με ένα καλλιτεχνικό σχέδιο. Μπορεί να επιλέξετε να κατευθύνετε αυτή την ενέργεια σε άλλες δραστηριότητες όπως είναι η οργάνωση του σπιτιού σας. Αν το σχεδιάσετε θα έχετε πολύ καιρό για ότι έχετε στο μυαλό σας. Εκμεταλλευθείτε την ημέρα.

Οικονομικά

Τίποτα δεν θα είναι εύκολο σήμερα για εσάς οπότε προετοιμαστείτε. Αν έχετε ένα ρεπό ίσως είναι καλή ημέρα να το χρησιμοποιήσετε. Μάλλον θα υπάρχει κάποια ένταση σχεδόν με όλους που έρχεστε σε επαφή. Να είστε προσεκτικοί.

Ερωτικά

Θα έχετε ένα δυσάρεστο συναίσθημα ότι ο/η σύντροφός σας θέλει να σας πιέσει περισσότερο. Εσείς μπορείτε να αρνηθείτε να συμμετέχετε σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Τίποτα δεν σας σταματά. Κανένας δεν θα μπορεί να σας κλέψει την λάμψη σας σήμερα. Θα είστε γενικά σε μια πολύ ευχάριστη διάθεση και ατμόσφαιρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η επίδραση της ενέργειας των πλανητών θα σας βγάλει από τον λήθαργο που είστε. Είναι μια υπέροχη ημέρα για σηκωθείτε και να ασχοληθείτε με κάτι έντονο και σωματικά απαιτητικό. Περπατήστε, τρέξτε η πηγαίνετε για ορειβασία. Αυτό θα κάνει καλό και στην ενέργεια και την δημιουργικότητά σας.Ο καθαρός αέρας θα βοηθήσει την υγεία σας και πρέπει να το εκμεταλλευθείτε. Ακόμα και αν πρέπει να δουλέψετε σήμερα μπορείτε να περάσετε καλά το βράδυ.

Οικονομικά

Είστε ακριβώς στον στόχο σας οπότε συνεχίστε να προχωράτε προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητείτε τον εαυτό σας κάθε στιγμή. Μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις με άλλους αλλά μην υποχωρείτε δεν υπάρχει λόγος να αλλάξετε πορεία. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας.

Ερωτικά

Καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί με την διαίσθησή σας. Είναι καλύτερα να βασίζετε τα πράγματα στην πραγματικότητα. Πρέπει να διστάζετε μερικές φορές πριν υιοθετήσετε μια απόλυτη στάση. Η σωστή στιγμή δεν έχει φθάσει ακόμα. Σας αρέσει να προκαλείτε καταστάσεις. Να είστε προσεκτικοί καθώς τα λόγια σας είναι πιο έντονα από όσο νομίζετε.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Δεν θα είναι περίεργο αν εκνευριστείτε με ένα κοντινό φίλο ή έναν συνεργάτη σήμερα που δεν είναι τόσο φιλόδοξος όσο εσείς. Η ενέργεια στην ατμόσφαιρα μπορεί να σας κάνει πολύ δραστήριους και θα επιθυμείτε να φθάσετε τους στόχους σας και την επιτυχία. Οι άλλοι που είναι παθητικοί και φοβούνται μπορεί να μην σας καταλαβαίνουν εύκολα. Το κάθε άτομα κάνει ότι πρέπει με τους τρόπους που είναι καλύτεροι για αυτόν/ήν. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί.

Οικονομικά

Μια καινούργια τάση ξεκινά για εσάς σήμερα που θα είναι πολύ ευνοϊκή. Φροντίστε να μην χάσετε καμία ευκαιρία. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας καθώς θα σας οδηγήσει σωστά. Στην ατμόσφαιρα υπάρχει ευτυχία και μπορείτε να την εκμεταλλευθείτε.

Ερωτικά

Θα έχετε μια ακαταμάχητη ανάγκη να κάνετε την παρουσία και τον αυθορμητισμό σας αισθητά. Ούτε εσείς ούτε ο/η σύντροφός σας δεν θα έχετε λόγο να το μετανιώσετε. Η κατάσταση είναι ιδανική για να κάνετε έναν διάλογο που φαίνεται δύσκολος. Θα μπορέσετε να επιλύσετε πολλά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment