PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015


Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας, σήμερα πρώτα οι υποχρεώσεις και τα αναγκαία.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Ακόμα όμως και στις επαγγελματικές υποθέσεις σου οφείλεις να επιδείξεις την δέουσα προσοχή σε λεπτομέρειες που φαίνεται να έχουν την σημασία τους. Οργανώσου και «ξεκαθάρισε το τοπίο» χωρίς όμως να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό σήμερα.

Ερωτικά

Σήμερα θα σου είναι εύκολο να γοητεύσεις κάποιον\α με τις αρετές του μυαλού σου, πολύ περισσότερο αν χειριστείς τα πράγματα υπεύθυνα και σοβαρά. Αντίθετα αν κινηθείς με την συνήθη βιασύνη σου, θα ακυρώσεις το όποιο πλεονέκτημα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ίσως πιεστείς ή στενοχωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα στο οποίο εμπλέκεται ένα προσφιλές σου πρόσωπο αλλά αυτό μπορεί να είναι κι ένα πολύ καλό «μάθημα» για να μην «ανακατεύεις» τις προσωπικές με τις οικονομικές σου υποθέσεις.
Γενικότερα ο Κρόνος σε θέλει πολύ πιο «σφιχτό/η» στην διαχείριση των χρημάτων σου, αφού όλο και κάτι έκτακτο θα σου… ξεφουρνίσει!

Ερωτικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «τελειώσεις» μια υπόθεση που σε ταλαιπωρεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεις άμεσα… αντικαταστάτη ή αντικαταστάτρια! Εκτός βέβαια κι αν εν γνώσει σου πρόκειται για κάτι προσωρινό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Οι άλλοι σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι κι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όρια σου, κινδυνεύεις να πάρεις επάνω σου όλες τις ευθύνες, χωρίς να ακούσεις ούτε ένα… ευχαριστώ! Δώσε λοιπόν την κατάλληλη «απάντηση» στις πιέσεις του Κρόνου, παίρνοντας μεν δύσκολες αποφάσεις αλλά και την διοίκηση των πραγμάτων στα χέρια σου.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πιθανότερο είναι να συμβούν πράγματα που δεν είναι ευχάριστα αλλά οπωσδήποτε αναγκαία. Αν πάλι είσαι μόνος/η πρόσεξε μήπως μπλεχτείς με ένα πρόσωπο που έχει ήδη… ανειλημμένες υποχρεώσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η αντίθεση του Δία με τον Χείρωνα σε φέρνει μπροστά σε μια μεγάλη επιτυχία, καλό είναι όμως να αναβάλεις κάθε τι το «μεγαλεπήβολο» για τις επόμενες ημέρες, αφού σήμερα ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να είσαι πολύ πιο προσεκτικός και υπεύθυνος τόσο στα λόγια όσο και στα έργα σου. Επιπλέον, μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις..

Ερωτικά

Το κλίμα είναι θετικό κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να βρεις συμπαράσταση από τον άνθρωπο σου σε μια σειρά από ζητήματα που σε απασχολούν. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο μπορείτε να πάτε πολύ «μακριά»!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Για την ώρα προέχουν αυτά που πρέπει να γίνουν κι όχι εκείνα που θα ήθελες πραγματικά, ενώ μέσα σε όλα ίσως προκύψει και κάποια «εμπλοκή» με κάποιον φίλο ή φίλη σου. Πρωτίστως όμως, ο Κρόνος σου ζητά να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, όχι για να το ψέξεις αλλά για να το βοηθήσεις να σταθεί στα πόδια του.

Ερωτικά

Οι καταστάσεις σε πιέζουν να αποφασίσεις με… ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις αλλά εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι σε αυτήν την φάση ένα νέο ξεκίνημα θα αποβεί προβληματικό στην εξέλιξη του. Κλείσε λοιπόν πρώτα τους «λογαριασμούς» σου κι ύστερα βλέπεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Κάποια επιτακτική οικογενειακή ή επαγγελματική υποχρέωση μπορεί να σε φορτώσει με άγχος αλλά και να σε πιέσει να βρεις μια λύση σε ένα θέμα που χρονίζει. Ακόμη, ίσως υπάρξει και μια «εμπλοκή» ενός συγγενικού σου προσώπου, που μάλλον θα σε απογοητεύσει. Παράλληλα προνόησε για μια ενδεχόμενη βλάβη ή ζημιά, που μπορεί να δυσκολέψει τις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σου.

Ερωτικά

Όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στο ποιος/α θα είναι ο/η προβληματικός/η και στο ποιος/α θα παίρνει τις αποφάσεις, σίγουρα σε συμφέρει το… δεύτερο! Σε κάθε περίπτωση πάντως η ισοτιμία στις σχέσεις σου δείχνει δύσκολη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Κρόνος μπορεί να σε κάνει πιο επιφυλακτικό/η αλλά… δικαίως! Με ότι κι αν ασχολείσαι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται μια περαιτέρω επεξεργασία, ώστε να εντοπιστεί κάθε έλλειμμα ή αδυναμία του. Καλύτερα λοιπόν να καθυστερήσεις ή ακόμη και να απορρίψεις ένα σχέδιο, παρά «να κλείσεις τα μάτια» κι ύστερα να προσπαθείς να συμμαζέψεις τα… ασυμμάζευτα!

Ερωτικά

Λίγο ο Ουρανός στον Κριό, λίγο η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, βρίσκεσαι σε μια φάση όπου αυτό που θέλεις σου «ξεγλιστράει», την ίδια στιγμή που σου προσφέρεται «στο πιάτο» κάτι… άλλο! Αντί όμως να δυσανασχετείς με τα όσα συμβαίνουν, απλά ζήσε το σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Με τον Κρόνο να δεσπόζει στους ουρανούς, η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για δουλειά και όχι για χαλάρωση ή διασκέδαση. Καλό είναι επίσης να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία, μεριμνώντας κυρίως για την κάλυψη των βασικών αναγκών σου και να δώσεις προτεραιότητα στις επαγγελματικές ή οικονομικές υποχρεώσεις σου. Ίσως πάντως να ωφεληθείς από μια πώληση.

Ερωτικά

Φαίνεται πως πιέζεσαι και στενοχωριέσαι χωρίς απαραίτητα να υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι τέτοιο. Πρόσεξε λοιπόν μήπως μεταφέρεις την πίεση στον άνθρωπο σου, δημιουργώντας τελικά τις συνθήκες μιας… ξεγυρισμένης κρίσης!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κλείσεις ένα κεφάλαιο στη ζωή σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες από τις βλέψεις σου. Αυτό όμως είναι ότι το πιο… αντιπροσωπευτικό της επιρροής του Κρόνου και δεν πρέπει να βαρυγκωμάς ούτε να διαμαρτύρεσαι. Έτσι κι αλλιώς αν επιχειρήσεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό θα βρεις μπροστά σου ανυπέρβλητα εμπόδια.

Ερωτικά

Το τελευταίο διάστημα η προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι κάπως περιπετειώδης αλλά ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις τις αποφάσεις σου απορρίπτοντας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον, ακόμη κι αν χρειαστεί να μείνεις μόνος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Οι «σχέσεις» σου με τον Κρόνο ποτέ δεν ήταν κακές, ίσα-ίσα που κάτω από την επιρροή του μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο την ικανότητα σου να αναλύεις και να οργανώνεις τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτεις και το παραμικρό ενδεχόμενο μιας αστοχίας. Κινήσου λοιπόν με την… παραδοσιακή προνοητικότητα σου και οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν!

Ερωτικά

Στον έρωτα δεν χωρούν εύκολα τα λογικά σχήματα κι όσο κι αν προσπαθείς να θέσεις τα πράγματα υπό τον έλεγχο σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι εσύ ο «κακός» της σχέσης. Αντίθετα όμως οι συμβουλές σου μπορεί να είναι πολύτιμες σε υποθέσεις άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος, σε καλεί να βάλεις τον… κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, εφαρμόζοντας τα δέοντα και σε αυτό δεν χωράνε ούτε φιλίες, ούτε «ρουσφέτια». Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να συνοδευτεί από την ανάληψη μιας δυσανάλογης ευθύνης, που καλό είναι να αρνηθείς, αφού αντί για ευχαριστίες θα εισπράξεις μόνον… κριτική!

Ερωτικά

Σκέφτεσαι και… ξανασκέφτεσαι αλλά στον έρωτα δεν βγαίνει έτσι ο λογαριασμός. Αντίθετα κινδυνεύεις να αποφασίσεις «σωστά» σύμφωνα με την λογική σου αλλά… τελείως λάθος για το συναίσθημα σου. Για την ώρα λοιπόν είναι καλύτερα να περιμένεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής, αφού μπορεί να κριθείς αυστηρά. Έτσι κι αλλιώς θα ήταν άτοπο να δώσεις προτεραιότητα στην διασκέδαση ή την καλοπέραση σου σε μια ημέρα όπου «κουμάντο» κάνει ο Κρόνος. Παράλληλα όμως φρόντισε να μην φορτωθείς με καθήκοντα άλλων, την ώρα μάλιστα που εκείνοι θα… κάθονται!

Ερωτικά

Ο Άρης σε εξωθεί να αναλάβεις ένα… ρίσκο, που όμως μπορεί να «σου βγει». Ουσιαστικά ευνοείσαι περισσότερο σε μια νέα γνωριμία, αντίθετα αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως πιεστείς τόσο ώστε να… αποχωρήσεις, έστω και προσωρινά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment