PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, «ες αύριον τα σπουδαία»!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε κατευθύνει, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς, λοιπόν και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια.

Ερωτικά

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα πάνε καλά εφόσον συγκρατήσεις και σε αυτόν τον τομέα τα νεύρα σου. Μην ξεσπάς άδικα στον σύντροφό σου, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά και τις έννοιες σου. Κάτι τέτοιο θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια αξιόλογη ερωτική γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε ίσως πρέπει σήμερα να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δεις ποιες καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη, σκέψου με την λογική και όχι το συναίσθημα.

Ερωτικά

Τα αισθηματικά σου φίλε Ταύρε σήμερα μπορεί να έχουν εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχείς με τον σύντροφό σου χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου, γιατί τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα σου προσθέσουν και άλλες σκοτούρες από αυτές που ήδη έχεις. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αποφάσισε τι θέλεις και μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε είναι καιρός να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να τον προστατευτείς από τις κακοτοπιές. Έτσι θα προχωρήσεις προς τους στόχους σου χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν. Ωστόσο, να θυμάσαι πως κάποια άτομα θέλουν το καλό σου και μπορείς να στηριχθείς πάνω τους. Μην χάσεις το μέτρο γιατί δεν θα κρίνεις σωστά.

Ερωτικά

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Μίλησε στον σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά μην κλείνεσαι και μην είσαι απόλυτος, γιατί δεν σου κάνει καλό. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι μην χάσετε ευκαιρίες για διασκέδαση και βόλτες, γιατί οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε πρόσεξε πολύ σήμερα τις κινήσεις που θα κάνεις καθώς κάποιες αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν. Η μέρα σε βοηθάει σημαντικά να κάνεις τις σωστές αλλαγές στους τομείς που σε προβληματίζουν.

Ερωτικά

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση θα περάσεις μια όμορφη μέρα και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα πολλά ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά σήμερα αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαυτείς γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Όπως και να έχει, απόφυγε να ακολουθήσεις τον αυθορμητισμό σου και να κάνεις ότι σου έρχεται στο μυαλό. Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη.

Ερωτικά

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή μέρα φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο. Από τη μια, η λογική και από την άλλη το συναίσθημα σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Με βάση αυτό θα ξέρεις αν θέλεις να το ακούσεις ή όχι.

Ερωτικά

Τα αισθηματικά σου, είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην αφήσεις τη βραδιά να περάσει χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν με την κατάλληλη παρέα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου και πολύ καλύτερα απ’ ότι με τη βοήθεια των άλλων. Πρόσεξε, λόγω της υπερεκτιμημένης σου αισιοδοξίας, να μην οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις και κυρίως να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις χωρίς να έχεις σκεφτεί τις επιπτώσεις. Υπάρχει πιθανότητα να πεις κουβέντες που θα πληγώσουν τους δικούς σου ανθρώπους.

Ερωτικά

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, η μέρα μπορεί να είναι πολύ καλή. Έχεις έντονη ερωτική διάθεση και μπορείς να εκπλήξεις τον σύντροφό σου με την συμπεριφορά σου. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις που θα σου χαλάσουν το κέφι. Όσο για εσένα που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, μην χάνεις την αισιοδοξία σου και σύντομα η ζωή σου θα αλλάξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ προσπάθησε να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως εκείνα που αφορούν το παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου.

Ερωτικά

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς σήμερα να σκεφτείς την εξέλιξη της σχέσης σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, η μέρα θα σου φέρει γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, έχεις γίνει λίγο περισσότερο απαιτητικός τον τελευταίο καιρό και αυτό σήμερα φαίνεται πολύ έντονα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν ανέχεσαι εύκολα κάποιες καταστάσεις και κυρίως κάποια άτομα που προσπαθούν να σε ξεγελάσουν. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και μην χάνεις τη ροή της σκέψης σου, γιατί εσύ θα είσαι αυτός που θα ζημιωθείς.

Ερωτικά

Τα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, είναι σε μια κρίσιμη μέρα και κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Φέρσου ώριμα για να μην χαλάσεις τη μέρα σου. Αν είστε μόνοι σας, εμπιστευθείτε περισσότερο τα συναισθήματά σας και δεν θα χάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, ο συναισθηματισμός παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει αρκετά ευαίσθητο. Αυτή η διάθεση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να μείνεις μακριά από τις πολλές συναναστροφές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν σου φταίνε οι γύρω σου και ότι η απομόνωση και η μελαγχολία δεν θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Ερωτικά

Στα αισθηματικά σου, γίνεσαι λίγο γκρινιάρης σήμερα και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Μην μιλάς πριν σκεφτείς αν έχεις δίκιο. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που γνωρίζεις από παλιά. Μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, είναι καιρός να στηριχθείς στις δυνάμεις σου και να δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου που είναι πάρα πολλές. Μην κάνεις πίσω σε κάποιες αποφάσεις τις οποίες σκέφτεσαι εδώ και καιρό αλλά δεν τολμάς να υλοποιήσεις. Γενικότερα η σημερινή Δευτέρα είναι μια μέρα με δυσκολίες αλλά με συνέπεια και προσοχή, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Προσοχή μήπως παρασυρθείς και πεις μεγάλα λόγια.

Ερωτικά

Σε ότι αφορά τον αισθηματικό τομέα, φίλε Υδροχόε, ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στον σύντροφό σου και θα δεις ότι θα αισθανθείς ήρεμος και ικανοποιημένος από την σχέση σου. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, δείξε την τρυφερότητά σου και θα σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ πολλά από τα σχέδιά σου καθυστερούν γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.

Ερωτικά

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το κοινό μέλλον με τον σύντροφό σου. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, αυτή η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment