PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015


Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας, σήμερα συγκινησιακή φόρτιση και αναβίωση θεμάτων του παρελθόντος.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, παράλληλα όμως οι εξωτερικές πιέσεις που δέχεσαι, δείχνουν να είναι υπεράνω των δυνάμεων σου και δεν θες πολύ να… δώσεις μια και να τα διαλύσεις όλα! Ίσως όμως τελικά να βρεις την διέξοδο που χρειάζεσαι, αναβιώνοντας μια δραστηριότητα που αποδείχθηκε επωφελής στο παρελθόν κι έχει ακόμη να σου δώσει πολλά.

Ερωτικά

Η εμφάνιση ή… επανεμφάνιση ενός προσώπου με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την προσωπική σου ζωή, ξυπνώντας μέσα σου ανεκπλήρωτους πόθους και επιθυμίες που είχες βάλει στο περιθώριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής σου ζητά να «σκαλίσεις» το παρελθόν, ώστε να βρεις τα αίτια μιας δυστοκίας του παρόντος. Επιπλέον ίσως έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό ή απλά να συμμετάσχεις σε ένα συγκινητικό reunion. Την ίδια στιγμή η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου, αρκεί να προσπαθήσεις κι εσύ γι’ αυτό.

Ερωτικά

Φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος, για να ανοίξει ο επόμενος πάνω σε πιο σταθερές βάσεις. Κατά τα άλλα, ίσως και να μην σε ενδιαφέρει αλλά αν μπεις στον κόπο να ψάξεις τα πώς και τα γιατί μιας προσωπικής σου υπόθεσης, θα μάθεις… πολλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Άρης μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις την άκρη σε μια υπόθεση που αφορά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει κι εσύ να έχεις την διάθεση να διερευνήσεις όλες τις εκδοχές ακόμη και τις πιο «απίθανες». Παράλληλα, ο Ερμής μπορεί να σε στρέψει προς την μελέτη μιας παραδοσιακής θεραπείας, είτε από απλό ενδιαφέρον, είτε επειδή θα την… χρειαστείς!

Ερωτικά

Κάτι νέο υπάρχει στον ορίζοντα κι είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις. Επειδή όμως φαίνεται να μην έχεις ξεμπερδέψει ακόμη με μια πρότερη κατάσταση, δες το περισσότερο σαν μια ενδιαφέρουσα αλλαγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Μνήμες αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν σε «κυνηγούν» κι επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα αυτά σου δίνουν την ευκαιρία να ξαναδείς με μια ψυχραιμότερη ματιά κάποιες καταστάσεις που είτε δεν χειρίστηκες σωστά, είτε απλά «δεν έκατσαν». Προσπάθησε ωστόσο να επικεντρωθείς στα δικά σου, αφού η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε αποπροσανατολίσει με αιτήματα ή προτεραιότητες άλλων.

Ερωτικά

Αν αναζητάς μια περιπέτεια, σίγουρα μπορείς να την έχεις –και μάλιστα εξαιρετικά θερμή- αλλά μην περιμένεις και την ανάλογη συνέχεια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, έχε τον νου σου, μήπως «κάτι παίζει» από την… άλλη πλευρά!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις το χώρο σου και να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο άνετα. Ίσως μάλιστα να βρεις και κάτι που για σένα έχει αξία και το θεωρούσες χαμένο. Σε περίπτωση όμως που ταξιδέψεις ή ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, έχε τον νου σου γιατί ο Άρης μπορεί να σε φέρει προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

Ερωτικά

Να θυμάσαι ότι αυτήν την περίοδο έλκεις το πρόβλημα, κατ’ επέκταση και οι προσδοκίες σου θα πρέπει να είναι μικρές. Μπορείς πάντως να «προπονηθείς» επιλύοντας θέματα σε μια… άλλη σχέση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Τα καλά νέα είναι ότι ίσως βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική οικονομική επιτυχία, να θυμάσαι όμως ότι από την στιγμή που στην συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκεται ο Άρης, δεν θα μπορέσεις να φτιάξεις την «ομελέτα» σου, αν δεν σπάσεις μερικά «αυγά». Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε καλεί να επανεξετάσεις μια υπόθεση του παρελθόντος στην οποία εμπλέκεται κι ένας «δικός σου» άνθρωπος.

Ερωτικά

Ο ενεργός Χείρωνας σε «ψήνει» να αφεθείς σε μια περασμένη αλλά όχι ξεχασμένη αγκαλιά, ίσως μάλιστα να την… βρεις κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης σου. Μπορεί όμως απλά να λάβεις ένα μήνυμα από μια παλιά σου σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής σε καλεί να διευθετήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση, είτε πρόκειται για μια υποχρέωση απέναντι σου, είτε για μια δική σου υπόσχεση που για κάποιους λόγους δεν τηρήθηκε. Επιπλέον μπορεί να ωφεληθείς από μια αγοραπωλησία παλαιών αντικειμένων αξίας ή μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα όμως, ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να μην αναλάβεις κάποιο μεγάλο ρίσκο.

Ερωτικά

Δύσκολοι καιροί για… δεσμευμένους! Οι «καμπάνες» της ανανέωσης κτυπούν δυνατά και είτε πρόκειται για κάτι νέο, είτε για την αναβίωση μιας παλιάς ιστορίας, ο πειρασμός θα είναι μεγάλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης σε θέλει πιο… υποψιασμένο/η, ώστε να αντιμετωπίσεις με επιτυχία κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο και στοχεύουν στο να μειωθεί το κύρος σου σε μια σημαντική επαγγελματική υπόθεση. Σε αυτό μπορεί να συνδράμει ο Ερμής, που δείχνει πρόθυμος να σου δώσει χρήσιμες πληροφορίες μέσω ενός προσώπου με το οποίο είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ερωτικά

Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε βάζει σε «πειρασμό», ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνέδεε κάτι στο παρελθόν. Κι επειδή… δεν μπορείς να είσαι σε δύο «μέρη» ταυτόχρονα, φρόντισε να μοιράσεις σωστά τον χρόνο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος σε βοηθούν να «ταξιδέψεις» μακριά από τις όποιες σκοτούρες του σήμερα, βρίσκοντας καταφύγιο σε έναν κόσμο που μπορεί να είναι «φανταστικός», μπορεί και… όχι! Από την άλλη πλευρά όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να λάβεις συγκεκριμένα μέτρα ώστε να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου κι αν αδιαφορήσεις, απλά θα κληθείς να… πληρώσεις!

Ερωτικά

Η έμφαση πέφτει σε όσα γίνονται ή… υποψιάζεσαι ότι γίνονται στο παρασκήνιο. Ίσως μάλιστα εμπλακείς σε μια υπόθεση που αφορά άμεσα κάποιον φίλο ή φίλη σου, κράτα όμως τις αποστάσεις σου, μήπως τελικά πληρώσεις εσύ το «μάρμαρο»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Επαφές και συναντήσεις με παλιούς φίλους ή φίλες μπορεί να σου θυμίσουν πολλά αλλά και να λύσουν κάποιες απορίες σου για τα «πως» και τα «γιατί» μιας υπόθεσης του παρελθόντος. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, πολύ περισσότερο που μέσα στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας μπορεί να προκύψει και μια «απειλή» για την καριέρα σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, η απόφαση σου να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να συνδυαστεί με μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση. Αν όμως είσαι δεσμευμένος, τότε μάλλον η σχέση σου χρειάζεται μια… μικρή ανανέωση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Είσαι μάλλον από τους πρωταγωνιστές της ημέρας και πολλά από αυτά που θα συμβούν αναφέρονται στο παρελθόν σου. Μπορεί να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά ή να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Επιπλέον, με την συνδρομή του Ερμή, ίσως περιέλθει στην κατοχή σου ένα παλιό αντικείμενο αξίας ή ασχοληθείς με την ανάπλαση ενός χώρου.

Ερωτικά

Αν ψάχνεις για κάτι νέο, σε αυτήν την φάση ίσως είναι σκόπιμο να αρκεστείς στην διερεύνηση προσώπων και καταστάσεων, χωρίς να κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, απλά… ανάλυσε το!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Η διαχείριση των οικονομικών σου φαίνεται να είναι ένα… δύσκολο πρόβλημα, τουλάχιστον για σήμερα. Έχοντας την τάση να εμπλέκεις το συναίσθημα στις υποθέσεις σου, μπορεί εύκολα να βρεθείς και χαμένος/η και απογοητευμένος/η από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης. Στον αντίποδα έχεις να ωφεληθείς πολλά από την αναβίωση μιας δραστηριότητας που τελικά δεν έχει κλείσει ακόμη τον κύκλο της.

Ερωτικά

Ο ενεργός Χείρωνας… επιμένει ότι σε αυτήν την φάση οφείλεις να επικεντρωθείς περισσότερο στις προοπτικές αναβίωσης μιας παλιάς σχέσης ή στην μετεξέλιξη μιας φιλικής ή «κοινωνικής» σχέσης σε ερωτική παρά σε κάτι εντελώς νέο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment