PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 16 Απριλίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα θα νιώσεις πιο οργανωμένος και έτοιμος.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ενδεχομένως να ενθουσιαστείτε, ενισχυμένος θα είναι ο δυναμισμός και η αισιοδοξία σας. Εσείς οι απογοητευμένοι επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας, με οργανωτική διάθεση προχωρήστε στην εφαρμογή συγκεκριμένων επαγγελματικών σας επιδιώξεων. Μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψη σας, τερματίζετε αρνητικές εργασιακές υποθέσεις, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε και μια νέα συνεργασία. Εσείς οι φιλόδοξοι βασικός σας στόχος θα είναι να υπερισχύσετε, να δείξετε την αξία σας και να κατευθύνετε τις συνεργασίες σας. Ανανέωση θα αναζητήσετε, ωστόσο προσοχή στις εξτρίμ διαθέσεις σας, καλό θα είναι να λείπει η υπερβολή. Με την επιθυμία να βγείτε από τη ρουτίνα ή τη συμβιβαστική συνήθεια θα περάσετε σε προτάσεις που δεν αποκλείεται να είναι εκκεντρικές ή ριψοκίνδυνες, σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε, υπολογίστε τα υπέρ και τα κατά των περιστάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε παλιά κεφαλαία και να ανοίξετε καινούργια. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε ουσιαστικές αλλαγές, εκτοπίζετε τις αρνητικές σκέψεις, θα απεγκλωβιστείτε από παρελθοντικές απογοητεύσεις. Ευχάριστη εξέλιξη θα πάρει ένα εργασιακό σας θέμα, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί καινούργιος δρόμος στην επαγγελματική σας πορεία. Αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα έχουν οι ενέργειες σας, ωστόσο μην αφήσετε ανεξέλεγκτη τη τάση που θα έχετε να τα βλέπετε όλα άσπρα, καλό θα είναι να μην απουσιάζει η αίσθηση του κινδύνου. Οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις θα κάνουν εύκολο το κλείσιμο συμφωνιών. Διεκπεραιώνετε τις εργασίες που έχετε αναλάβει δεν θα θελήσετε να αφήσετε εκκρεμότητες που θα σας δημιουργούν άγχος. Η διάθεση σας για άμεσες και ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσει να τερματίσετε παρεξηγήσεις, κλείνουν πεδία εντάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυθόρμητη και ενθουσιώδης θα είναι η στάση σας, κοινωνική η διάθεση σας. Φεύγουν οι επικοινωνιακές δυσκολίες, λύνονται παρεξηγήσεις, αναθερμαίνονται παλιές σχέσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές. Έρχονται ευχάριστα συμβάντα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να περάσετε σε άμεσα ξεκαθαρίσματα, με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσουν οι επαγγελματικές σας συνομιλίες. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες αλλαγές στο χώρο εργασίας σας, θετική θα είναι η αντίδραση σας. Σε προτεραιότητα θα βάλετε κάποια συγκεκριμένα οικογενειακά σας ζητήματα, θα έχετε τη διάθεση να βρεθείτε με αγαπητά σας άτομα συγγενικά ή φιλικά, δε θα απορρίψετε προτάσεις για συναντήσεις. Για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση εργασίας, θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, δείξτε άμεσο ενδιαφέρον στα ανοίγματα που θα προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες, σας δίνω τη συμβουλή να τις μελετήσετε πολύ καλά τις επαγγελματικές προτάσεις που θα σας κάνουν. Τίποτα μην αφήσετε να γίνει αποδεκτό χωρίς έρευνα και αξιολόγηση, αν χρειαστεί να δώσετε χρηματικά ποσά προσοχή στα μεγάλα ρίσκα. Οι ενέργειες σας θα έχουν δυναμισμό και αισιοδοξία ωστόσο κινηθείτε με προνοητικότητα, κρατήστε ελεγχόμενη την παρορμητικότητα σας. Σοβαρή συζήτηση θα ανοίξετε μέσα σε εργασιακό πλαίσιο, αφοπλιστική θα είναι η αμεσότητα σας, βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα σχετικά με περεταίρω συνεργασίες. Κάποιοι από εσάς ίσως να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τη θέση σας, οι ικανότητες σας θα έχουν τη σωστή εκτίμηση. Κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, η στάση σας θα πρέπει να είναι μελετημένη και διπλωματική.

ΛΕΩΝ

Ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα, καταφθάνουν ενθαρρυντικά γεγονότα, συνεχίστε τις προσπάθειες και τις επιδιώξεις σας. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή για νέο ξεκίνημα, εσείς οι άνεργοι αξιοποιήσετε τα νέα ανοίγματα, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, δείτε με θετική διάθεση την προοπτική που θα εμφανιστεί. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να μείνετε συγκεντρωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους, προσπαθήστε να διατηρήσετε και να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα. Σε θέματα διαπραγματεύσεων και αγοροπωλησιών δώστε μεγάλη προσοχή, αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, στις συμφωνίες σας δε θα υπάρξουν αντιξοότητες ωστόσο θα πρέπει να αποφεύγουν οι παρορμητικές αποφάσεις. Περάστε σε κινήσεις επένδυσης ή αποταμίευσης, τα χρηματικά σας έσοδα καλό θα είναι να τα αξιοποιήσετε δημιουργικά και όχι να τα καταναλώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκαθαρίστε προθέσεις και βλέψεις, βάλτε στόχους και προχωρήστε σε μεθοδικές πράξεις. Ανασυγκροτήστε την αυτοπεποίθηση σας, αφήστε στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες, σας συμβουλεύω να περάσετε σε άμεσες ενέργειες. Σας παροτρύνω να προχωρήσετε ελεύθερα σε επαγγελματικές ή οικονομικές συζητήσεις που απαιτούν ριζικές αποφάσεις, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για τελεσίδικες πράξεις. Οι συνομιλίες σας θα πάνε ιδιαιτέρως καλά, θα είστε πολύ κοντά σε συμφέρουσες συμφωνίες, σε οριστικό κλείσιμο παρεξηγήσεων ή διαφωνιών. Ένα γεγονός θα συμβάλει στο να ανοιχτεί μια δυνατή προοπτική που θα σας δώσει τη δυνατότητα να επεκταθείτε και να βελτιωθείτε οικονομικά. Καταφθάνει απρόσμενη πρόταση που θα δημιουργήσει νέες βάσεις κυρίως για εσάς που θέλετε να αλλάξετε ή να δώσετε έκταση στις υπάρχουσες προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ

Δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, προχωρήστε σε πρακτική δράση. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, θα αναθεωρήσετε σχετικά με υποχωρήσεις ή υποσχέσεις. Βελτιώνονται οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα υπάρξει ισορροπία στις συναδελφικές σας συνομιλίες. Σε τάξη βάζετε τις υποχρεώσεις σας, διεκπεραιώνετε θέματα εργασίας που σας δημιουργούσαν άγχος. Η διάθεση σας για ανέμελες δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς σε προτάσεις φιλικές, ενδιαφέρον θα δείξετε για διαφόρων ειδών κοινωνικές συναναστροφές. Δείξτε ωριμότητα σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ‘ρθείτε πιο κοντά με τα άτομα που εμπιστεύεστε. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα να φροντίστε για την υγεία σας, ψυχική και σωματική, ασχοληθείτε με χόμπι που σας ξεκουράζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε προσωπικό και ψυχολογικό επίπεδο σας δίνω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας, κάντε το βήμα να βάλετε τέλος σε συνήθειες και εξαρτήσεις που σας φθείρουν ψυχικά και σωματικά. Φανείτε τολμηροί, θα έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε, να διαφοροποιήσετε και να κατευθύνετε πρόσωπα ή καταστάσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα ένα θετικό άνοιγμα θα σας βοηθήσει να περάσετε σε διεκδικήσεις, προχωρήστε σε ουσιαστικές ενέργειες, αυτή τη φορά οι αποφάσεις σας θα γίνουν πράξη. Αλλαγές θα φέρετε στις εργασιακές συνθήκες, τα λόγια και οι προτάσεις σας θα πείσουν, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη, θα έχετε την υποστήριξη του. Ισορροπημένο κλίμα θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα βρείτε συνεννόηση καταφθάνουν ξεκαθαρίσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα δε θα έχετε τη διάθεση να αναβάλετε ή να δημιουργήσετε αιτίες και δικαιολογίες για καθυστερήσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κινηθείτε δραστικά και να λάβετε ουσιαστικές αποφάσεις. Η διάθεση σας καθώς και η αυτοπεποίθηση σας θα βρισκόταν ανεβασμένο επίπεδο, οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα κι αν αποφασίσετε θα εξελιχτεί σε αίσια και τυχερή πορεία. Φεύγει εμπόδιο σε ένα οικονομικό σας θέμα, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, εσείς που από καιρό είχατε βάλει στόχο την αύξηση των εσόδων σας τώρα θα δοθεί το άνοιγμα που περιμένατε. Συγκαταβατικοί θα εμφανιστείτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον , μια εποικοδομητική σας πράξη θα λύσει ένα πρόβλημα που σας φαινόταν άλυτο. Κινηθείτε αποφασιστικά, βάλτε στόχο την ισορροπία, στοχεύσετε στα άμεσα ξεκαθαρίσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είστε ενισχυμένοι με ζωτικότητα και με τολμηρή σκέψη στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αφήσετε στην άκρη αναστολές και επιφυλάξεις, ωστόσο καλό θα είναι να μην παραβλέψετε τους κινδύνους. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξει μια πρόταση που θα σας ανοίξει δυνατότητα νέα οικονομικής προοπτικής. Αν διατηρείτε κάποια επιχείρηση θα έχετε την ευκαιρία να ρισκάρετε και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Θα καταφέρετε να βελτιωθείτε, επιτυχία θα έχουν τα άλματα σας, περνάτε σε πιο δυναμικά σχέδια για το μέλλον. Πολύ καλά θα κάνετε και θα φανείτε θετικοί σε προτάσεις διασκέδασης, θα καταφέρετε να αποφορτιστείτε από τις καθημερινές έγνοιες. Σήμερα θα αφήσετε πίσω σας αναστολές και ενδοιασμούς, παίρνετε την απόφαση να αλλάξετε τον ρυθμό της ζωής σας όμως η θετική κατάληξη θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση και προνοητικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη παραβλέψετε τα ανοίγματα που θα προκύψουν, περάστε σε ουσιαστικές διεκδικήσεις, οι συνθήκες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα τακτοποιήσουν τα αρνητικά ζητήματα, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε, κάντε τις προτάσεις σας. Φανείτε θετικοί και δεκτικοί αποφύγετε την πεισματική αντίδραση, σε θέματα οικονομικής φύσης σκεφτείτε και πράξτε με προνοητικότητα. Οι διαθέσεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως κυκλοθυμικές καλό θα είναι να μην φανείτε αναποφάσιστοι σε θέματα που θα σχετίζονται άμεσα με την εξέλιξη σας και το μέλλον σας. Οι ενέργειες θα πρέπει να είναι οργανωμένες, αν κινηθείτε πρακτικά και μελετημένα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και άμεσο. Σε οικογενειακά ζητήματα και γενικότερα σε θέματα προσωπικών σχέσεων ανοίξτε τον συναισθηματικό σας κόσμο, μιλήστε με ειλικρίνεια.

ΙΧΘYΕΣ

Δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, με σωστό τρόπο θα χειριστείτε τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Ευνοϊκή κατάληξη θα υπάρξει σε συνεργασίες και επαγγελματικές συζητήσεις, ζητήσετε αυτό που θέλετε η απάντηση που θα λάβετε θα είναι αισιόδοξη και ενθαρρυντική. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για τακτοποίηση ζητημάτων που στο παρελθόν υπήρχαν αντικρουόμενες απόψεις. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα, καλυτέρα επικεντρωθείτε στα ανοίγματα που ήδη έχουν εμφανιστεί. Προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό, οι προσδοκίες σας θα πρέπει να κυμαίνονται σε ρεαλιστικά πλαίσια. Φροντίστε τα καινούργια σχέδια που θα κάνετε να πατούν γερά στο έδαφος, στις δυσκολίες ακολουθήστε την πεπατημένη οδό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment