PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα υποχρεώσεις και καθήκοντα.

ΚΡΙΟΣ

Ακατανίκητη επιθυμία να ασχοληθείς με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Σήμερα για εσένα το «φαίνεσθαι» θα είναι πιο σημαντικό από το «είναι», για αυτό και θα προτιμήσεις να κρατήσεις μία ήπια στάση απέναντι στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς ακόμα και αν διαφωνείς μαζί τους. Όσο περνούν οι ώρες θα πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο προκειμένου να κρατήσεις την -έστω φαινομενική- ηρεμία σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι κατάλληλη για μεγάλες βόλτες, κοντινές αποδράσεις και επαφή με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Επίσης είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με ένα εκπαιδευτικό ζήτημα, ένα σεμινάριο ή με κάτι το οποίο σχετίζεται με το εξωτερικό. Το βράδυ μπορεί να συναντήσεις κάποιον τον οποίο δεν περίμενες με τίποτα. Η συνάντηση μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστη για αυτό αφενός θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η και αφετέρου να αποφύγεις μέρη και παρέες, που ξέρεις πως μπορεί να έχεις περίεργες συναντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές ανησυχίες και φοβίες οι οποίες σχετίζονται με βιώματα και αναμνήσεις του παρελθόντος. Κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μην είναι εύκολο να υπερισχύσεις απέναντι στις ανησυχίες σου. Προσπάθησε να της εκλογικεύσεις καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να δεις αν πραγματικά αξίζουν να υφίστανται ή όχι. Το βράδυ μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, λόγω μιας διαφωνίας που έχετε. Προσπάθησε να θυμηθείς τις διπλωματικές σου ικανότητες ώστε να κρατήσεις τα προσχήματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα σε επηρεάσει αρκετά η γνώμη που έχει ένας στενός συνεργάτης ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου για ένα θέμα που σε απασχολεί και θα είναι δύσκολο να μην το λάβεις υπό όψιν σου. Ανάγκη να ταυτιστείς με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να κάνεις και σε αυτά πού ξέρεις πως θέλουν οι άλλοι. Το βράδυ μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό θέμα το οποίο θα πρέπει να δεις διεξοδικά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα επίλεξε να ανεβάσεις λίγο ταχύτητα προκειμένου να ξεμπερδεύεις με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Σήμερα δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες έκτακτες αγγαρείες τις οποίες δεν είχες στο πρόγραμμα για αυτό προσπάθησε να αφήνεις «κενά» ανάμεσα σε αυτά που έχεις να κάνεις ώστε να είσαι πιο ευέλικτος/η σε τροποποιήσεις. Το τρέξιμο και η κούραση της ημέρας θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Απόφυγε να τον εκτονώσεις στους δικούς σου ανθρώπους και προτίμησε να κάνεις ένα περίπατο που θα σε βοηθήσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να εστιάζεις σε θετικά συναισθήματα και θετικούς ανθρώπους και αυτό είναι κάτι που θα σου φτιάξει το κέφι. Θα επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σε κάνει να περνάς καλά είτε είναι άνθρωπος είτε είναι δραστηριότητα! Το βράδυ μπορεί να έρθουν στο μυαλό σου σκέψεις που σχετίζονται με γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος, οι οποίες μπορεί να χαλάσουν προσωρινά την καλή σου διάθεση. Να ξέρεις πως είναι στο χέρι σου αν θα τις αφήσεις ή αν θα επιλέξεις να τις αφήσεις πίσω εκεί όπου ανήκουν.

ΖΥΓΟΣ

Οι δικοί σου άνθρωποι θα είναι οι πρώτοι που θα καταλάβουν την περίεργη διάθεση σου καθώς δεν αποκλείεται να γίνουν οι δέκτες των παραπόνων σου, είτε έχουν μερίδιο ευθύνης για αυτά είτε όχι! Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις -ακόμα και του σπιτιού- προκειμένου να ξεχαστείς! Το βράδυ μία διαφωνία μεταξύ εσένα και ενός συνεργάτη σου ή ακόμα και του/ης συντρόφου σου. Προσπάθησε να μην ξεχάσεις πως είσαι το κατεξοχήν ζώδιο της διπλωματίας και πρέπει να τη διαχειριστείς με σύνεση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικοινωνιακή διάθεση και όρεξη για συναντήσεις με αγαπημένα σου συγγενικά πρόσωπα! Η αλήθεια είναι πως όσο πλησιάζουμε στις ημέρες των Χριστουγέννων τόσο περισσότερο θα θέλεις να δεις ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, κυρίως αν δεν τους βλέπεις συχνά λόγω υποχρεώσεων! Η ημέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις κάτι τέτοιο για αυτό εκμεταλλεύσου τη διάθεσή σου και κανόνισε μία συνάντηση. Το βράδυ προσοχή καθώς ενδέχεται να προκύψει μία διαφωνία η οποία δεν θα αργήσει να ανάψει τα αίματα! Πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο θα δείξεις την αντίθεσή σου ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, για τις οποίες μάλιστα έχεις φροντίσει να ετοιμάσεις και ένα σχέδιο δράσης! Να δεις με την απαραίτητη σοβαρότητα σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα. Το βράδυ μπορεί να παρασυρθείς και να κάνεις κάποιες αγορές ακόμα και μέσω διαδικτύου, οι οποίες θα είναι παρορμητικές. Προσπάθησε να αντισταθείς στον πειρασμό διαφορετικά θα είναι εύκολο να βγεις εκτός προϋπολογισμού και να το μετανιώσεις γρήγορα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τάσεις κυκλοθυμίας και μία συμπεριφορά η οποία μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Προσπάθησε να αφουγκραστείς και τα θέλω των άλλων και να μην «κλειδώσεις» μόνο σε αυτά που θέλεις εσύ, ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις. Η νύχτα θα είναι εκρηκτική. Μία διαφωνία με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου ή ακόμα και με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα. Καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός/η σχετικά με τα θέματα που ανοίγεις προς συζήτηση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση σου δεν θα είναι και στα καλύτερα της σήμερα καθώς θα νιώσεις μια ανησυχία και μια δυσφορία ακόμα και άνευ λόγου. Η μέρα εξακολουθεί να εντείνει κάθε συναίσθημα που έχεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις ζητήματα τα οποία βρίσκονται σε σύγχυση μέσα σου καθώς αυτά θα είναι η πρώτη αιτία της ανησυχίας σου. Το βράδυ θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία θα σου προκαλέσουν νευρικότητα. Κάποιος άνθρωπος του στενού σου περιβάλλοντος πιθανόν να παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτά, καθώς μπορεί να είναι εκείνος ο οποίος θα σου τα υπενθυμίσει!

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσοχή σου θα στραφεί στο φιλικό σου περίγυρο καθώς μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και νέα. Είναι πιθανόν κάποιος φίλος σου να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου καθώς θα σου μεταφέρει ενδιαφέροντα νέα. Είναι επίσης πιθανό να υπάρχει μία αυξημένη κινητικότητα ανθρώπων δίπλα σου η οποία δεν θα περάσει απαρατήρητη. Το βράδυ μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στην παρέα με αφορμή ακόμα και μία απλή καθημερινή συζήτηση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις εκ των προτέρων θέματα που ξέρεις πως μπορούν να εγείρουν αντιδράσεις!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment