PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πρεμιέρα αύριο για την ομάδα μπάσκετ


Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου κάνει πρεμιέρα αύριο μπροστά το κοινό της, αντιμετωπίζοντας στις 17:00 την Καβάλα στο «Α. Παπανδρέου», για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1.

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου κάνει πρεμιέρα αύριο μπροστά το κοινό της, αντιμετωπίζοντας στις 17:00 την Καβάλα στο «Α. Παπανδρέου», για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1.

Κάθε ξεκίνημα έχει τις ιδιαιτερότητές του, πόσο μάλλον εντός έδρας αφού η ομάδα μας πρέπει να συνδυάσει την αγωνιστική βελτίωση με την εξασφάλιση αποτελεσμάτων τα οποία θα της αποβάλουν το άγχος όσο γίνεται νωρίτερα.
Η Καβάλα το πέτυχε στην (ιδιαίτερη από πλευράς συμμετοχής παικτών) πρεμιέρα της αφού κέρδισε 99-71 τον Ηλυσιακό, ενώ το Περιστέρι ηττήθηκε στη Ρόδο.
Ο προπονητής Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος επιστρέφει έπειτα από έξι χρόνια στον γνώριμο πάγκο του, λέει ότι το «πρέπει» είναι εκείνο που μπαίνει στην καθημερινότητα των παικτών του:
ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: “Παίζουμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και σίγουρα έχει σημασία να δούμε πώς θα διαχειριστούμε το «πρέπει» αναφορικά στην έκβασή του. Είναι νωρίς ακόμα και δεν είμαστε έτοιμοι γι αυτό χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου σ’ αυτά τα πρώτα παιχνίδια”.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ: “Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για την ομάδα μας, αφού είναι ο πρώτος στην έδρα της. Πρέπει να προσέξουμε πολύ διότι η Καβάλα είναι επικίνδυνος αντίπαλος. Δουλεύουμε καθημερινά με στόχος αυτό που δείχνουμε στην προπόνηση να το βγάλουμε και στο γήπεδο και να γινόμαστε καλύτερη ομάδα μέρα με τη μέρα. Προσωπικά θα χαρώ πολύ που θα έχω δίπλα μου τους φιλάθλους του Περιστερίου οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα μας όπως κάνουν πάντα”.
Μοίρασαν εισιτήρια στα σχολεία

Τους αυριανούς του φιλάθλους προσπάθησε να… αναζητήσει σήμερα ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, με εξόρμηση διάθεσης δωρεάν εισιτηρίων στα παιδιά του 7ου Γυμνασίου Περιστερίου.

Με τη σύμφωνη γνώμη του γυμνασιάρχη κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλου, τρεις παίκτες της ανδρικής ομάδας, συνοδευόμενοι από τον αναπληρωτή γενική διευθυντή Μανόλη Τσακιώτη επισκέφθηκαν το σκολείο και έγινε… πανικός!

Μόλις οι υπερμεγέθεις φιγούρες του Βαγγέλη Μάντζαρη, του Κέρτ Λούμπι (ειδικά αυτού!) και του Ερνεστ Σκοτ πέρασαν την αυλόπορτα ένα κύμα παιδιών του ακολουθούσε σε κάθε τους βήμα.

Μοίρασαν τα εισιτήρια, υπέγραψαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν και έπαιξαν με τα παιδιά, δείχνοντας τους σε κάποιες περιπτώσεις κάποια από τα μυστικά του μπάσκετ.
Την ενέργεια αυτή θα προσπαθήσουν οι υπεύθυνοι να την κάνουν κάθε εβδομάδα σε διαφορετικό σχολείο του Περιστερίου.
Φωτογραφίες τράβηξε ο Στάθης Ποϊραζίδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment