PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «SOS Τροχαία Εγκλήματα στο Περιστέρι»


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2016 η εκδήλωσή της δημοτικής παράταξης, Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, «SOS Τροχαία Εγκλήματα στο Περιστέρι».

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου «SOS Τροχαία Εγκλήματα» αναφέρθηκαν στις δραματικότητες διαστάσεις του προβλήματος στην χώρα μας ιδιαίτερα όσον αφορά παιδιά και νέους.

Από τις παρεμβάσεις των εκπροσώπων της Αριστερής Κίνησης και από την συζήτηση που ακολούθησε αναδείχτηκε η απαράδεκτη κατάσταση μέσα στα όρια του Δήμου Περιστερίου, με πολλά θύματα κάθε χρόνο, με κακή κατάσταση οδοστρωμάτων – πεζοδρομίων, με απαράδεκτη σήμανση, με ανύπαρκτη την τροχαία αστυνομία στην πρόληψη και με την λειτουργία της μόνο ως εισπρακτικός μηχανισμός, με παράλογες κυκλοφοριακές διευθετήσεις που δεν γίνονται για ενίσχυση της οδικής ασφάλειας αλλά για την εξυπηρέτηση «κάποιων συγκεκριμένων» σε κάθε περίπτωση, με ανεξέλεγκτη διέλευση βαρέων οχημάτων κλπ.

Εκδηλώθηκε η διάθεση για ενημέρωση περισσότερων κατοίκων και γονέων ώστε να υπάρξει ένα κίνημα διεκδίκησης λύσεων ώστε να μην θρηνούμε δεκάδες ζωές κάθε χρόνο στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κλειστό το ΚΕΠ της Ανθούπολης από τις 11 Μαρτίου

Peristeri News

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Leave a Comment