PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Πρέπει να σταματήσουμε τη μετανάστευση νέων ανθρώπων»


Στο φαινόμενο της μετανάστευσης των νέων αναφέρθηκε από την Τρίπολη ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Στο φαινόμενο της μετανάστευσης των νέων αναφέρθηκε από την Τρίπολη ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος, συνοδευόμενος από στελέχη και υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στην Αρκαδία, συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Σμυρνιώτη και συνομίλησε και με πολίτες της περιοχής.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «η Ελλάδα έχει αρχίσει να εγκαταλείπεται. Υπάρχει μία νέα μετανάστευση των νέων παιδιών που βλέπουν ότι στην Ελλάδα του μνημονίου, στην Ελλάδα της συγκυβέρνησης και των τραπεζιτών, δεν υπάρχει μέλλον.

» Πρέπει να το σταματήσουμε τώρα αυτό. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε μάχη να γεμίσουν πάλι οι πόλεις μας και τα χωριά μας. Να έρθει πάλι η ελπίδα και το χαμόγελο στους Έλληνες. Η πολιτική αυτή έχει οδηγήσει την Ελλάδα στη θλίψη και η θλίψη πρέπει να γίνει θυμός που θα οδηγήσει στην απελευθέρωση της χώρας μας από τους τοκογλύφους κα τους ντόπιους συνεργάτες τους».

* Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξή του στην εφημέριδα Real News, ο Πάνος Καμμένος αναφέρει ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης σε περίπτωση συνεργασίας μεταξύ κομμάτων που στήριξαν το μνημόνιο.

Ξεκαθαρίζει πως δεν αναγνωρίζει το μνημόνιο και δηλώνει πως την επομένη των εκλογών «το σχέδιο εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και η δυστυχία της ελληνικής οικογένειας, οι αυτοκτονίες, δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστούν».

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως δεν θα δεχτεί μειώσεις μισθών και συντάξεων και δεσμεύεται πως θα επαναφέρει κλιμακωτά μισθούς και συντάξεις στα επίπεδα του 2009.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment