PeristeriNews.gr
Media

ΠΟΣΠΕΡΤ: Στάση εργασίας την Παρασκευή


Τρίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018, από τις 12:00 έως τις 15:00 η ΠΟΣΠΕΡΤ, συμμετέχοντας στα προγραμματισμένα συλλαλητήρια ενάντια στο πολυνομοσχέδιο.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της αναφέρει, ότι «συμπαραστεκόμαστε και είμαστε αλληλέγγυοι στο κύτταρο του συνδικαλισμού, που είναι τα πρωτοβάθμια σωματεία. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να αρχίσει το “ξήλωμα του πουλόβερ” γιατί αύριο θα επεκταθεί, επειδή τα κοράκια δανειστές δε θέλουν αντιδράσεις».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ζητά επίσης τη διασφάλιση του Ν.1264, τη στήριξη του ΟΜΕΔ, του ΣΕΠΕ και όλων των «εργαλείων», ώστε αυτά να γίνουν συμπαραστάτες στα δίκαια αιτήματα της εργατικής τάξης. Επίσης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «απαιτούμε τη μη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, που κόβει οικογενειακά επιδόματα στις 3τεκνες οικογένειες, δίνει το δικαίωμα με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς να χαθεί η πρώτη κατοικία από τα λαϊκά στρώματα και μεταφέρει στο υπερταμείο τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια!».

Τέλος, καλούν όλους στο συλλαλητήριο της Δευτέρας, 15 Ιανουαρίου, στις 17:00 στο Σύνταγμα, «και σε κάθε συλλαλητήριο που γίνεται ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων, στην κατεδάφιση των συνδικαλιστικών ελευθεριών και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment