PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πορεία προς το λαό των Υπουργών με εντολή του Γ. Παπανδρέου


Να αναδείξουν το Κυβερνητικό έργο και να δώσουν εξηγήσεις για τα οικονομικά μέτρα. Στο Περιστέρι πιθανόν να έρθει ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

Η Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου ανανέμεται να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με τους πολίτες στις λαϊκές γειτονιές.

Δεν είναι τυχαίο πως τις επόμενες μέρες, πρωτοκλασάτοι Υπουργοί θα κυκλοφορήσουν στις πόλεις της Β΄ Αθηνών, μιας περιφέρειας που αποτελεί βαρόμετρο σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Τόσο λόγω των ψηφοφόρων της όσο και εξαιτίας της ανομοιογένειας του εκλογικού σώματος. Σήμερα, η Υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη θα βρεθεί στην Καλλιθέα, όπου στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση στο δημοτικό κινηματογράφο «Καλυψώ».

Την ίδια ώρα, ο Υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα εξηγήσει στους κατοίκους του Αιγάλεω πώς η χώρα θα ξεπεράσει την κρίση και θα μπει σε αναπτυξιακή τροχιά.

Την Πέμπτη, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος θα βρεθεί στους Αγ. Αναργύρους, την Παρασκευή η Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας Φώφη Γεννηματά στον Άγιο Δημήτριο και τη Μεγάλη Δευτέρα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο της Νέας Ιωνίας.

Αναμένεται να πραγματοποιηθεί φυσικά και επίσκεψη κάποιου Υπουργού στην πόλη του Περιστερίου, πιθανόν του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment