PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πορεία διαμαρτυρίας των εμπόρων του Περιστερίου (video)


Αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης από τα μέτρα της κυβέρνησης και της τρόικας

Ήταν μια δυναμική κινητοποίηση του εμπορικού κόσμου της πόλης του Περιστερίου για την άσχημη κατάσταση που βιώνουν καθημερινά από τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και της τρόικας.

Για πρώτη φορά, ο Εμπορικός Σύλλογος Περιστερίου από το βράδυ της Πέμπτης ξεκίνησε τις κινητοποιήσεις του, με στόχο να παρέμβει δυναμικά προς την κυβέρνηση, εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μικροεπαγγελματίες.

Ενδεικτικά έχουν εγκριθεί παρεμβάσεις προς ΟΑΕΕ, τις ΔΟΥ, το ΙΚΑ, την ΔΕΗ, τις Τράπεζες και την επιτροπή διακανονισμού επαγγελματικών μισθώσεων, αφού τα ενοίκια των καταστημάτων είναι πια δυσβάστακτα.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε ολιγόλεπτος αποκλεισμός του κυκλοφοριακού κόμβου των Λεωφόρων Θηβών και Π. Τσαλδάρη και εν συνεχεία πορεία επί της Λεωφόρου Π. Τσαλδάρη, της οδού Σαρανταπόρου, της Αιμ. Βεάκη και κατέληξαν στον πεζόδρομο της Εθν. Αντιστάσεως.

Εκεί με συνθήματα και προτροπές κάλεσαν όλους τους καταστηματάρχες του Περιστερίου να κλείσουν τα φώτα των καταστημάτων τους από τις 20.15μ.μ. έως τις 20.30μ.μ., ως ένδειξη διαμαρτυρίας, με σκοπό να δείξουν πώς θα είναι η αγορά εάν ερημώσει και πληθύνουν τα λουκέτα, που όπως φαίνεται είναι αναμενόμενο.

Εκτός από τον εμπορικό κόσμο του Περιστερίου, το «παρών» έδωσαν ο Επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι» Αλέξης Πουλιάσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης Ηλίας Ψυρόγιαννης και Αλέξης Πλέστης, ο Εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΒΕ Περιστερίου Δημήτρης Σωτηριάδης, η υποψήφια «Συμπαραστάτη του Πολίτη» Βιβή Γεωργακά κ.α.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment