PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πορεία διαμαρτυρίας στην Β΄ Εφορεία Περιστερίου


Αγωνιστικό κάλεσμα από το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου καλεί όλους τους εργαζόμενους και δημότες την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου κατά την στάση εργασίας από τις 12.00 έως 3.00 μ.μ. στη συγκέντρωση στις 12.30 στον Αγ. Αντώνιο – Στάση Μετρό και πορεία διαμαρτυρίας στην Β΄ Εφορία του Περιστερίου (Χρήστου Λαδά 48).

Στην ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εργαζομένων υπογραμμίζει τα εξής: «Για το Κεφάλαιο…. Οι μειώσεις της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων και των μεγαλοξενοδόχων ξεπέρασαν το 5%. Οι ενισχύσεις των Τραπεζών μόνο το πρώτο τετράμηνο του 2011 ξεπέρασαν τα 25 δις.

Οι εξαιρέσεις για τους βιομηχάνους και τους ξενοδόχους(!) από τα νέα χαράτσια για τα ακίνητα μέσω της Δ.Ε.Η.

Για εμάς τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους μας επιβάλλουν δια νόμου και με το πιστόλι στον κρόταφο να ξαναπληρώσουμε για τη σωτηρία των εφοπλιστών, βιομηχάνων και μεγαλοτραπεζιτών από την οικονομική τους κρίση.

Δεν πρέπει να υποκύψουμε στην τρομοκρατία τους. Ε όχι λοιπόν. Θα μας βάλουν πρόστιμο – θα μας κατάσχουν το σπίτι. Θα μας κόψουν το ρεύμα – θα πτωχεύσει η «Ελλάδα» θα, θα, θα,….

Τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου τρέμουν και αγωνιούν να διαφυλάξουν. Αυτό εννοούν λέγοντας «Ελλάδα», καρφάκι δεν τους καίγεται για την χώρα και τον λαό.

Να μην τσιμπήσουμε σε αυταπάτες, διλλήματα και εκβιασμούς. Να μην σκύψουμε το κεφάλι, οι απειλές τους σε βάρος μας και οι θυσίες μας υπέρ τους είναι βαρέλι χωρίς πάτο. Δεν θα σταματήσουν. Ούτε μπορούμε ούτε θέλουμε να πληρώσουμε τα χαράτσια που μας επιβάλλουν.

Αρνούμαστε! Και θα το κάνουμε πράξη μαζικά και οργανωμένα ο καθένας από εμας δεν είναι ο μόνος που θίγεται αλλά ούτε και από μόνος του μπορεί να δώσει λύση.

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ Καμιά θυσία για τους πλουτοκράτες! Ανυπακοή και απειθαρχία. Δεν σκιαζόμαστε τις φοβέρες τους γιατί το μόνο που θα χάσουμε είναι οι αλυσίδες μας. Άλλο δρόμο δεν έχουμε, να περισσώσουμε ότι μπορούμε σήμερα και να αποτρέψουμε το χειρότερο για μας και τα παιδιά μας, με παλλαικό ξεσηκωμό ΤΩΡΑ. Για ένα κίνημα που θα βάζει εμπόδια σήμερα και θα ανοίγει αύριο την προοπτική της ανατροπής και του άλλου δρόμου ανάπτυξης.

Για να απαιτήσουμε: ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment