PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Ποντάρει στον Σλούκα για να επιστρέψει στην κορυφή


Το Final Four της Euroleague ξεκινάει αύριο στη Βιτόρια με τους δύο ημιτελικούς.

Ο πρώτος είναι τουρκικός «εμφύλιος», ανάμεσα στη Φενερμπαχτσέ και την Αναντολού Εφές. Στο δεύτερο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την κάτοχο του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Φενερμπαχτσέ είναι φαβορί για να προκριθεί στον τελικό. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ποντάρει πολλά στον Κώστα Σλούκα για να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης. Τον χαρακτήρισε παίκτη-κλειδί της ομάδας κι έπλεξε το εγκώμιό του: «Ξέρει πόσο πολύ τον εμπιστεύομαι. Είναι ένας από τους ηγέτες μας. Είναι αρκετά έξυπνος για να καταλάβει τον τρόπο που του μιλάω. Ξέρει τις ιδέες και τη φιλοσοφία μου. Είναι ο προπονητής στο παρκέ».

Ο Σλούκας θέλει να σηκώσει το κύπελλο για τέταρτη φορά στην καριέρα του.  Δύο φορές αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, το 2012 και το 2013 και μία με τη Φενερμπαχτσέ το 2017.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στο Final Four της Euroleague ο Κώστας Σλούκας. Είναι ο δεύτερος σκόρερ της Φενερμπαχτσέ, μετά τον Γιαν Βέσελι.  Έχει πετύχει 364 πόντους σε 31 αγώνες στην Euroleague και ο μέσος όρος του είναι 11,7 πόντοι ανά αγώνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment