PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πολύ «σκληρός» αλλά λύγισε ο Ατρόμητος στο «Γ. Καραϊσκάκης»


Ο Ατρόμητος μπήκε στον αγώνα με τόλμη και επιθετικότητα και αιφνιδίασε τους αντιπάλους του, όμως ο Ολυμπιακός έφερε τα πάνω – κάτω στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-1), για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μόλις στο 2’ ο Ουάρντα σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ νικήθηκε από τον Ζοσέ Σα, καθώς ο Πορτογάλος γκολκίπερ με τα ακροδάχτυλα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 14’ οι Περιστεριώτες έχασαν νέα ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αφού Μάντσον και Ουάρντα συνεργάστηκαν άψογα από τα δεξιά, αλλά και πάλι ο Σα ήταν σταθερός για να πει «όχι» στο δυνατό σουτ του Βραζιλιάνου στην κλειστή του γωνία.

Ο Ατρόμητος ανέβαζε συνεχώς το ρυθμό του αγώνα και αυτό επιβεβαιώθηκε στο 30’. Ο Μπρούνο με τον Κουλούρη έπαιξαν το «1-2» και ο τελευταίος με πλασέ νίκησε τον Σα για το 0-1.

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ατρόμητος έχασε άλλες δύο καλές στιγμές, στο 37’ με το σουτ του Ενσικουλού να αποκρούει ο Σα και τον Κουλούρη στις καθυστερήσεις να μην προλαβαίνει τον Πορτογάλο στην έξοδό του.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πολύ ποιό δυνατοί, αρχίζοντας να «σφυροκοπούν» την άμυνα του Ατρόμητου.

Έτσι στο 49’ ο Γκιγέρμε με κεφαλιά έκανε το 1-1. Ο Νταμίρ Κάναντι θέλοντας να ελέγξει την ορμητικότητα των γηπεδούχων στο 62’ πέρασε στο ματς τρίτο σέντερ μπακ (Καρασαλίδης) και πράγματι τα κατάφερε, αλλά την ίδια στιγμή ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να είναι πλέον επικίνδυνος επιθετικά.

Στο 75’ ο Μπουχαλάκης με προβολή νίκησε τον Μέγερι, γράφοντας το τελικό 2-1.

Με αυτή την ήττα ο Ατρόμητος παρέμεινε στους 43, έχοντας συγκάτοικο από το μεσημέρι τον Άρη, με τους Περιστεριώτες να υπερτερούν προς το παρόν στην ισοβαθμία.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα – Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Κούτρης – Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης – Ποντένσε, Φορτούνης (92’ Καμαρά), Μασούρας (46’ Ζιλ Ντίας) – Γκερέρο (46’ Χασάν)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι – Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης (77’ Μανούσος) – Μπουσούλατζιτς, Μάντσον – Ενσικουλού (82’ Μούγιακιτς), Μπρούνο, Ουάρντα (62’ Καρασαλίδης) – Κουλούρης

Κάναντι: Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα

Ο Νταμίρ Κάναντι μετά την λήξη του παιχνιδιού σχολίασε την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους, τονίζοντας ότι οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από τον αγώνα.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αυστριακός στην NOVA:

«Με το αποτέλεσμα αυτό είμαστε απογοητευμένοι. Θέλαμε να πάρουμε τον βαθμό. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλο γκολ. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του.

Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε καλά και θα έπρεπε να έχουμε πετύχει και άλλο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο με την αλλαγή του Καρασαλίδη θέλαμε να δέσουμε την άμυνά μας. Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment