PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πολύ κοντά στον Ραμπέλο ο Ατρόμητος


Σημαντική ενίσχυση για τον Ατρόμητο, λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του 25χρονου Χιλιανού εξτρέμ, Μπράιαν Ραμπέλο, ο οποίος πλέον προβάρει τα «κυανόλευκα».

Έπειτα από διαπραγματεύσεις πολλών ημερών, οι δυο πλευρές φαίνεται πως κατέληξαν τελικά σε συμφωνία, με τον πρώην άσο της Σεβίλης να έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες.

Ο Μπράιαν Ραμπέλο ξεκίνησε την καριέρα του από την Κόλο Κόλο και οι εμφανίσεις του τον οδήγησαν σύντομα στην Ισπανία με τη φανέλα της Σεβίλλης.

Μάλιστα, με τους Ανδαολουσιανούς κατέκτησε και το Europa League το 2012 έχοντας αγωνιστεί 8 φορές στη συγκεκριμένη διοργάνωση! Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ισπανία επίσης στις Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Λεγανές.

Έπειτα από θητεία σε Μεξικό (Σάντος Λαγκούνα, Πούμας, Πουέμπλα) και Χιλή (Κονσεψιόν), ο 25χρονος φαίνεται πως είναι έτοιμος να έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό του Ατρόμητου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment