PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πολυτάρχου: «Φοβερή η παρουσία του κόσμου, τον περιμένουμε κι αύριο»


Έτοιμος για την 7η νίκη του σε ισάριθμα ματς είναι ο ΓΣ Περιστερίου, καθώς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην Καρδίτσα (25/11).

Μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα του Νίκου Καραγιάννη είναι ο τραυματισμό του Αλέξανδρου Σιγκούνα, που έχει υποστεί διάστρεμμα και δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμος.

Δηλώσεις εν όψει του αυριανού ματς πραγματοποίησε ο Μιχάλης Πολυτάρχου, τονίζοντας ότι η υπάρχουσα βαθμολογική θέση της Καρδίτσας την αδικεί.

Αναλυτικά:

O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου επιστρέφει… σπίτι του, καθώς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α2 θα υποδεχτεί (25/11, 17.00) την Καρδίτσα, με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί του και να διατηρηθεί μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας.

H ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με το Νίκο Καραγιάννη να μην υπολογίζει στην βοήθεια του Αλέξανδρου Σιγκούνα, ο οποίος υποφέρει από ένα διάστρεμμα και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του για το 7/7.

Εκτός αποστολής θα βρεθεί, επίσης, κι ο τραυματίας Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, ωστόσο ο φετινός ΓΣΠ διαθέτει τις λύσεις και την ποιότητα για να καλύψει το οποιοδήποτε κενό μπορεί να δημιουργηθεί.

Επιπροσθέτως, η παρουσία του κόσμου, που αναμένεται για ένα ακόμα ματς να δώσει βροντερό «παρών» στις εξέδρες του κλειστού, προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ενέργεια στους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» , ώστε να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου, ο οποίος ξεπέρασε, πλήρως, τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα (gsperisteri.gr) του Συλλόγου μας…

Για τον επικείμενο αγώνα με τον ΑΚ Καρδίτσας:

«Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει με τον τρόπο που ήθελε το φετινό πρωτάθλημα, κάνοντας το 6/6 και είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα ενόψει της συνέχειας, καθώς ακολουθούν ακόμα 24 παιχνίδια, που εμείς θα τα αντιμετωπίσουμε το καθένα τους ξεχωριστά.

Αυτή είναι και η φιλοσοφία μας, κάθε Σάββατο να προσαρμοζόμαστε στις ιδιαιτερότητες του αντιπάλου, που έχουμε απέναντι μας και να κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε τη νίκη, ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση την δική μας αλλά και των άλλων.

Εν προκειμένω έχουμε την αναμέτρηση κόντρα στην Καρδίτσα, που είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία.

Είναι μια ομάδα συμπαγής, με έμπειρο προπονητή και καλούς παίκτες και προσωπική μου άποψη είναι ότι τους αδικεί η βαθμολογική θέση (σ.σ. ρεκόρ 1-5) στην οποία βρίσκονται την δεδομένη στιγμή.

Σε όλα τα ματς που έχουν χάσει, έχουν ηττηθεί είτε στον… πόντο, είτε με δυσκολία, καθώς παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Εμείς δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο και προετοιμαζόμαστε για μια σκληρή και δύσκολη αναμέτρηση, απέναντι σε παίκτες με εμπειρία και ικανότητες, αλλά πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε σε μια ακόμα νίκη».

Για τον τραυματισμό του:

«Για κάθε αθλητή ένας τραυματισμός αποτελεί «εφιάλτη» θα έλεγα, είναι μια πολύ άσχημη συνθήκη, όμως είναι κι αυτή μέρος της δουλειάς που κάνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα δυνατός κι είμαι πλέον απόλυτα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου μέσα στο γήπεδο και να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου».

Για τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Λευκάδα:

«Ήταν μια σημαντική νίκη, όπως όλες μέχρι τώρα και δεν θεωρώ ότι ήταν κάτι ξεχωριστό, όπως λένε πολλοί. Γιατί το πρωτάθλημα το κερδίζεις έχοντας συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό νικών κι όχι απλά νικώντας στα… θεωρητικά ντέρμπι. Σίγουρα, είναι πιο δύσκολο να παίρνεις κατακτάς τη νίκη σε παιχνίδια εκτός έδρας κι αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για την συνέχεια.

Είναι ακόμα νωρίς και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αυτό που είπα και πριν… Να κερδίζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και βήμα, βήμα να φτάσουμε στην εκπλήρωση του στόχου που θέσαμε το καλοκαίρι.

Η ομάδα έχει χτιστεί για να ανέβει στην Α1, να πάρει το φετινό πρωτάθλημα, δεν το κρύβουμε και θέλουμε σε κάθε ματς να το αποδεικνύουμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά με σκληρή δουλειά και κοιτώντας κάθε ματς ξεχωριστά είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τον κόσμο του Περιστερίου:

«Σίγουρα ο κόσμος έχει δείξει μεγαλύτερο ζήλο φέτος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά και στα εκτός, όπως για παράδειγμα στο τελευταίο με την Δόξα Λευκάδας, όπου η παρουσία του ήταν φοβερή.

Τους περιμένουμε, λοιπόν, κι αυτό το Σάββατο να μας δώσουν ώθηση για να κερδίσουμε και το 7ο συνεχόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment