PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πολυτάρχου: «Νίκη για τους φιλάθλους μας»


Στην επιστροφή στις εντός έδρας νίκες έθεσε ως στόχο για το ματς κόντρα στον Πρωτέα Βούλας o άσος του ΓΣ Περιστερίου, Μιχάλης Πολυτάρχου, μιλώντας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, τονίζοντας ότι αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να έρθει και για τον κόσμο για να εορταστεί με τον καλύτερο τρόπο η συμπλήρωση 45 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας.

«Στο προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ. με τον Πανερυθραϊκό) στο γήπεδο μας τους στενοχωρήσαμε. Κι εμάς όμως μας πείραξε εκείνη η ήττα. Ωστόσο το γεγονός ότι μετά το τέλος εκείνου του αγώνα, έμειναν στην κερκίδα και μας χειροκρότησαν… τραγουδώντας ήταν για μας μια ακόμα απόδειξη ότι τους έχουμε στο πλευρό μας και στα εύκολα, αλλά κυρίως, στα δύσκολα», δήλωσε ο Μιχάλης Πολυτάρχου και συμπλήρωσε για τον Πρωτέα Βούλας.

«Είναι μια ομάδα πολύ επικίνδυνη, που διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες με εμπειρία, όπως οι Εμμανουηλίδης, Παραγιός, Βαρδαβάς και Μόρφης. Τους σεβόμαστε, αλλά φυσικά η δική μας ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν, από την δική μας απόδοση θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα και θέλουμε να βγάλουμε στο παρκέ τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε άλλη μια νίκη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment