PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Πολιτικό το διακύβευμα των εκλογών»


Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο περιφερειακής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα με την παράλληλη διεξαγωγή θεματικών εργαστηρίων, χαρακτήρισε «κομβικές» για την πορεία της χώρας τις επερχόμενες εκλογές.

Οι πολίτες με την ψήφο τους θα δώσουν το στίγμα για το «που» θέλει να πάει η χώρα. Θα απαντήσουν στο δίλημμα αν θέλουν η χώρα να πάει μπροστά, αν θα συνεχίσουμε να λέμε «ναι» στο δύσκολο έργο για την σωτηρία της Οικονομίας και την εκ βάθρων αναμόρφωση της ή αν θα πάμε πίσω».

Τα παραπάνω υπογράμμισε από την Λάρισα, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο περιφερειακής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με την παράλληλη διεξαγωγή θεματικών εργαστηρίων, χαρακτηρίζοντας «κομβικές» για την πορεία της χώρας τις επερχόμενες εκλογές.

Ο Πρωθυπουργός, υπογράμμισε ότι για πρώτη φορά η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αγωνιά και ζητά να πετύχει η Κυβέρνηση στο έργο που έχει αναλάβει.

Ακόμη και αυτοί που πικράναμε, είπε με διάθεση αυτοκριτικής, ή αυτοί που αντιδρούν θέλουν να πετύχουμε. «Θα τα καταφέρουμε» διαβεβαίωσε.

Παράλληλα άσκησε δριμύτατη κριτική στην Νέα Δημοκρατία και στον πρόεδρο της Αντώνη Σαμαρά χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς , μιλώντας μάλιστα για «μαγκιές με πολύ κοντά ποδάρια».

Μάλιστα ο Πρωθυπουργός, επανέλαβε την γνωστή φράση για την οποία κατ΄ επανάληψη έχει εγκλιθεί από την αντιπολίτευση και την οποία προεκλογικά υποστήριζε:

«Λεφτά υπάρχουν» επανέλαβε και κατηγόρησε δε την ΝΔ για «ευκαιριακή πολιτική» και «μαγική συνταγή» για το μηδενισμό του ελλείμματος.

«Δεν είμαι ούτε Καραμανλής, ούτε Σαμαράς», είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Παπανδρέου.

«Εμείς δεν υποσχόμαστε να μηδενίσουμε το έλλειμμα μέσα σε ένα χρόνο. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα για να μην ξαναζήσουμε αυτό που ζήσαμε τον τελευταίο χρόνο και να έχει η Ελλάδα ένα όνομα σεβαστό και με αξιοπρέπεια».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment