PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Ποιος κρύβεται πίσω από τις εντυπωσιακές ανακαινίσεις στο Περιστέρι (photos)


Σε τακτά χρονικά διαστήματα παρατηρούμε ολοένα και περισσότερα κτίρια να αλλάζουν μορφή προς το καλύτερο ενώ πρόσφατα μας κέντρισε το ενδιαφέρον ένα από αυτά επί της οδού Αναπαύσεως.

Αναζητώντας πληροφορίες για τις εξαιρετικές μεταμορφώσεις χώρων καταλήξαμε στην εταιρεία που αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τις ανακαινίσεις και παραδίδει στους ιδιοκτήτες το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Πρόκειται για την Περιστεριώτικη εταιρεία «ΚΥΡΙΤΣΗΣ Κατασκευαστική», η οποία δραστηριοποιείται από το 1984 με ανεγέρσεις πολυκατοικιών, ανακαινίσεις και μονώσεις.

Μιλώντας με τον υπεύθυνο της εταιρείας, Ηλία Κυρίτση αντλήσαμε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για το χώρο της οικοδομής αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες που έχει κάποιος στις μέρες μας για να ανακαινίσει το χώρο του.

«Οι περισσότεροι πελάτες μας στη δύσκολή εποχή που διανύουμε μας ζητούν είτε κάποια ανακαίνιση του χώρου τους ή μόνωση της ταράτσας προς αποφυγή της υγρασίας εντός τους σπιτιού τους» τονίζει ο κ. Κυρίτσης και προσθέτει «Με την εμπειρία που έχουμε στο χώρο των κατασκευών μπορούμε να εξοικονομήσουμε μέχρι και 40% στο κόστος των εργασιών».

Άλλωστε γι’ αυτό δεκάδες πελάτες επιλέγουν την εταιρεία «ΚΥΡΙΤΣΗΣ Κατασκευαστική» κάθε χρόνο αφού εξοικονομούν χρήματα στις εργασίες τους και γνωρίζουν ότι έμπειροι μηχανικοί και αρχιτέκτονες και το εξειδικευμένο προσωπικό συμβάλλουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ας δούμε όμως μερικές εικόνες της εντυπωσιακής ανακαίνισης της εταιρείας «ΚΥΡΙΤΣΗΣ Κατασκευαστική» σε κτίριο της οδού Αναπαύσεως στο Περιστέρι:

kyritsis_1

kyritsis_2

kyritsis_3

kyritsis_4

kyritsis_5

IMG_2523

IMG_2072

IMG_2102

IMG_2039

IMG_2080

IMG_2066

IMG_2069

IMG_2059

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό αφού πρόκειται για μια πραγματική αναμόρφωση του συγκεκριμένου χώρου.

Ένα από τα νέα έργα της εταιρείας στο Περιστέρι είναι η διαρρύθμιση παλαιάς ισόγειας μονοκατοικίας 80 τ.μ. και  με την προσθήκη ορόφου 75 τ.μ. με εσωτερική σκάλα, σε νέα σύγχρονη μεζονέτα 155 τ.μ.

DSC05568

IMG_2661

v5

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ανακαινίσεις και μονώσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία «ΚΥΡΙΤΣΗΣ Κατασκευαστική» στο τηλέφωνο 2105711680 ή με μια πιο άμεση επαφή στα ιδιόκτητα γραφεία που βρίσκονται επί της οδού Κολοκοτρώνη 32 & Δ. Γούναρη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment