PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ποιος κινηματογράφος στο Περιστέρι έχει προβάλλει όλους τους James Bond


Η πόλη μας αλλάζει μέρα με τη μέρα αλλά κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές στο Περιστέρι. Μια από αυτές τις αξίες είναι και ο ιστορικός «Φοίβος» στο κέντρο της πόλης μας.

Πρόκειται για έναν από τους πιο ιστορικούς κινηματογράφους στην Αθήνα και σίγουρα τον πιο ιστορικό κινηματογράφο σε λειτουργία στο Περιστέρι.

Ο «Φοίβος» παρά τις δυσκολίες των καιρών προσφέρει ακόμα τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να απολαύσουν την αγαπημένη ταινία Α’ προβολής χωρίς να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα και με τις ανέσεις που προσφέρει ένας μοντέρνος κινηματογράφος.

Η σημερινή αφορμή αναφοράς του PeristeriNews.gr στον ιστορικό κινηματογράφο της πόλης μας ήρθε μέσα από το Facebook όπου οι διαχειριστές της σελίδας του Φοίβου ανέφεραν πω ς η αίθουσα του Περιστεριώτικου κινηματογράφου είναι ίσως μια από τις μοναδικές που έχει προβάλλει όλες τις ταινίες του James Bond!

foivos_james_bond

Και μιλάμε για 24 ταινίες, 6 διαφορετικούς ηθοποιούς με ημερομηνία προβολής της πρώτης ταινίας το 1962!

Αυτό τον καιρό προβάλλεται σε όλες τους κινηματογράφους της Ελλάδας η νέα ταινία του James Bond με τον τίτλο «Spectre»και πρωταγωνιστή τον Daniel Craig.

Αν θέλετε να απολαύσετε την νέα ταινία Bond μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον Φοίβο στο Περιστέρι καθημερινά με τρείς προβολές (17.30/ 20.10/ 22.50) από Πέμπτη 12/11 έως Τετάρτη 19/11.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 7,50€, το φοιτητικό και το παιδικό στα 6,50€ και αυτό των ανέργων και πολυτέκνων στα 5,00€.

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη υπάρχει γενική είσοδος στα 5,00€.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο συνθέτης Δήμος Μούτσης

Peristeri News

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

Peristeri News

Περιστέρι: Συναυλία αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση από το ΚΚΕ

Peristeri News

Leave a Comment