PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond; (video)


Η θητεία του Daniel Craig ως πράκτορας 007 έφτασε στο τέλος της.

Ο ηθοποιός θα παραδώσει κι επίσημα την άδεια του James Bond μετά την ταινία, Spectre αφού είχε δηλώσει ότι «προτιμά να κόψει τις φλέβες του παρά να παίξει τον Bond ξανά». Επίσης, πρόσφατο δημοσίευμα της Sun τον θέλει να έχει κλείσει συμφωνία με την αμερικανική σειρά Purity.

Η αναζήτηση του καινούργιου Bond έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και στο  τραπέζι έχουν πέσει πάρα πολλά ονόματα. Ποιος θα είναι όμως ο επόμενος σέξι υπερκατάσκοπος; Αυτοί είναι οι πιο πιθανοί υποψήφιοι για τον πολύτιμο ρόλο;

-O sexy πρωταγωνιστής του Magic Mike, Channing Tatum, αν και αμερικανός ακούστηκε σαν πιθανός αντικαταστάτης.  Ο Channing με ανάρτηση στα social media ζήτησε από τους θαυμαστές τους να ψηφίσουν αν θέλουν να τον δουν ως Bond.

Και ενώ εκείνοι συμφώνησαν τελικά ο ίδιος ο ηθοποιός είχε σοβαρούς ενδοιασμούς για το ρόλο, κυρίως λόγω καταγωγής, γιατί όπως δήλωσε:  «Στο μυαλό μου, είναι πολύ ισχυρή η σκέψη ότι όποιος πρόκειται να παίξει τον James Bond θα πρέπει πάντα να είναι γνήσιος Βρετανός. Η πραγματική φύση του 007 είναι πολύ… Αγγλοσαξωνική, δεν θα έπρεπε να είναι ένας Αμερικάνος ηθοποιός με ψεύτικη βρετανική προφορά».

-Ο κοκκινομάλλης πρωταγωνιστής του Homeland, Damian Lewis, ανέβηκε πρόσφατα πολύ ψηλά στη λίστα με τους αντικαταστάτες του Daniel Graig, κυρίως γιατί είναι η βασική επιλογή του παραγωγού των ταινιών Bond.  Μέχρι να επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα, που τον θέλουν να έχει κλείσει τη συμφωνία, το outsider θα πρέπει να βάλει κάποια κιλά για να δείχνει πιο γεροδεμένος, αρρενωπός και αθλητικός..

Idris Elba μέχρι πρόσφατα  ήταν το απόλυτο φαβορί για τη θέση, όμως  από ότι ακούγεται  η πρωτοκαθεδρία του κλονίστηκε. Είναι πολύ sexy, έχει φινέτσα, ωραίο αθλητικό σώμα, sex appeal, και έχει την πλειοψηφία των Βρετανών με το μέρος του. Έχει όμως  2 βασικά εμπόδια να αντιμετωπίσει Το πρώτο είναι  ότι δείχνει αρκετά μεγαλύτερος από 43 ετών που είναι και το δεύτερο ότι μέχρι σήμερα ο  Bond ήταν λευκός. Να μια καλή ευκαιρία να αλλάξουν τα πράγματα;

Υπάρχουν όμως και ηθοποιοί οι οποίοι μπορεί να μην έκαναν αθόρυβο στα Media όμως δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία λέξη.

Ο Tom Hardy, ο Michael Fassbender, ο Aidan Turner, ο Benedict Cumberbatch και ο Rupert Friend πιστεύουν ότι χωράνε μια χαρά στο καλοραμμένο κοστούμι του James Bond. Φυσικά υπάρχει και μια σημαντική μερίδα, που επιμένει με σθένος να δοθεί ο ρόλος σε γυναίκα πρωταγωνίστρια.

Ανεξάρτητα με την παραφιλολογία των φαβορί, τα γραφεία στοιχημάτων και τις φήμες, ο ιδανικός υποψήφιος για να ενσαρκώσει τον James Bond θα πρέπει να τηρεί κάποιες προδιαγραφές. Ιδανικά θα πρέπει να είναι Βρετανός, ανάμεσα στα 30 και τα 40, με όμορφο καλογυμνασμένο σώμα, να έχει στιλ, να εκπέμπει μαγνητισμό,  να είναι ερωτικός και ποθητός στις γυναίκες και ταυτόχρονα  πρότυπο αρσενικού και δυναμικός για τους άνδρες θεατές. Θα πρέπει να έχει κάποιες επιτυχίες στο ενεργητικό του σαν ηθοποιός, αλλά όχι και τόσες πολλές που να υπερκαλύψουν το ρόλο του πράκτορα 007 και φυσικά μια θέση στις λίστες με τους πιο ποθητούς άντρες.

Δύσκολα τα πράγματα για τον διάδοχο του James Bond, αλλά και μόνο μια θέση στη λίστα των υποψηφίων θεωρείται καταξίωση στον πλανήτη Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment