PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ποιοι σταρ έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας


Όλοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι και διάσημοι αλλά τα χρήματα δεν εξασφαλίζουν και την ευτυχία.

Τουλάχιστον έτσι αποδεικνύεται από τη ζωή κάποιων διασήμων. Δείτε παρακάτω ποιοι από αυτούς έφτασαν στο σημείο να κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας.

Halle Berry

 

Το 2007, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της με μονοξείδιο του άνθρακα μετά το τέλος του πρώτου της γάμου με τον David Justice. “Καθόμουν στο αυτοκίνητό μου και περίμενα τις αναθυμιάσεις όταν ήρθε στο μυαλό μου η εικόνα της μητέρας μου να με βρίσκει νεκρή,” είπε η Berry στο περιοδικό Parade. Ευτυχώς κατάφερε να ορθοποδήσει γιατί αυτή σχέση δεν ήταν και η τελευταία.

Owen Wilson

Ο αδελφός του ήταν που βρήκε τον Wilson στο σπίτι του στη Σάντα Μόνικα με τις φλέβες κομμένες σε μια προσπάθεια να αυτοκτονήσει. Φήμες λένε ότι δεν μπορούσε να ξεπεράσει το χωρισμό του με την ηθοποιό Kate Hudson. Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι δεν άντεχε την πίεση ή ότι είχε πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά. Ο ηθοποιός πάντως δεν σχολίασε τίποτα σχετικά.

Drew Barrymore

Όλοι ξέρουμε ότι η Drew μεγάλωσε σαν παιδί σταρ ανάμεσα σε ενήλικες. Το πρώτο της ποτό το ήπιε σε ηλικία εννέα ετών, ξεκίνησε να καπνίζει μαριχουάνα στα 10 και πέρασε στην κοκαΐνη στα 13. Μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης αλλά κύλησε αμέσως μόλις βγήκε. Στη συνέχεια προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της αλλά την έσωσαν εγκαίρως. Έμεινε άλλους τρεις μήνες σε κέντρο αποτοξίνωσης και κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Elton John

Την εποχή που ακόμη ο τραγουδιστής δεν είχε αποκαλύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα, ήταν αρραβωνιασμένος με την Linda Woodrow. Την ημέρα πριν το γάμο τους, ο συγκάτοικός του και συνεργάτης του Bernie Taupin, βγήκε από το δωμάτιό του και μύρισε γκάζι. Μπήκε στην κουζίνα και βρήκε τον Elton με το κεφάλι στο φούρνο. “Η άμεση αντίδρασή μου θα ήταν “Ω, Θεέ μου, προσπαθεί να αυτοκτονήσει”. Αλλά εγώ άρχισα να γελάω επειδή είχε την πόρτα του φούρνου ανοικτή, ήταν ξαπλωμένος σε ένα μαξιλάρι και είχε ανοικτά όλα τα παράθυρα”. Ευτυχώς η απόπειρα ήταν μάλλον γελοία παρά τραγική! Ο τραγουδιστής δεν παντρεύτηκε ποτέ την Woodrow και αργότερα έγραψε ένα τραγούδι με τίτλο “Someone Saved My Life Tonight” για το συμβάν.

Tina Turner

Η διάσημη τραγουδίστρια με τα απίθανα πόδια πέρασε πολύ δύσκολα με τον βίαιο άντρα της τον Ike. Οι θαυμαστές της μπορούν να μάθουν τα πάντα από την αυτοβιογραφία της όπου αναφέρει ότι το 1968 η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και πήρε περισσότερα από 50 χάπια Valium μετά από ακόμη ένα καβγά. Επέζησε όμως και έκανε αίτηση διαζυγίου οκτώ χρόνια αργότερα. Άργησε αλλά το πήρε απόφαση τελικά!

Elizabeth Taylor

Θεωρείται από πολλούς η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου, αλλά η μεγάλη ηθοποιός πέρασε κι εκείνη αρκετά προβλήματα εξαιτίας του αλκοόλ, των ναρκωτικών και των εξωσυζυγικών σχέσεων. Η ζωή της Taylor δεν διαφέρει από πολλών άλλων του χώρου της. Αφού την εγκατέλειψε ο έρωτας της ζωής της, ο Richard Burton, εκείνη ήθελε να κοιμηθεί για πάντα και πήρε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών. Επέζησε όμως και τον παντρεύτηκε, δύο φορές μάλιστα.

Brigitte Bardot

Όταν είσαι το sex symbol μιας ολόκληρης γενιάς τα σκάνδαλα σε ακολουθούν παντού. Η ηθοποιός φλέρταρε με το θάνατο πολλές φορές και επιχείρησε να αυτοκτονήσει άλλες τόσες. Μία από τις φορές αυτές, όπου είχε κόψει τις φλέβες της, οι θαυμαστές της λεηλάτησαν το σπίτι της για να κλέψουν τις ματωμένες κουρτίνες, τα σεντόνια ακόμη και τα πλακάκια του μπάνιου. Αυτό θα πει να συμπάσχουν οι άλλοι μαζί σου!

Donna Summer

Η βασίλισσα της Disco έφυγε από τη ζωή το 2012, αφήνοντας πίσω της μια σειρά από αγαπημένα τραγούδια και την ανάμνηση του σεξ-απίλ της. Η ζωή όμως δεν ήταν πάντα εύκολη για την επιτυχημένη τραγουδίστρια. Το 2003, ήταν έτοιμη να βάλει ένα τέλος σε όλα όσα την βασάνιζαν και προσπάθησε να πηδήξει από το παράθυρο. Τη στιγμή εκείνη έμπαινε στο δωμάτιο η οικονόμος της και η Donna άλλαξε ευτυχώς γνώμη. Αργότερα κατέφυγε στο γιατρό της για να τη βοηθήσει να καταπολεμήσει την κατάθλιψη που δεν την άφηνε να χαρεί τίποτα από όσα είχε καταφέρει.

Fantasia

Το δράμα των ριάλιτι δεν σταματά ποτέ! Η νικήτρια της τρίτης σεζόν του American Idol, δεν τα κατάφερε και τόσο καλά στην καριέρα της και ο άντρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση ήταν παντρεμένος. Μαντεύετε τη συνέχεια; Ναι, η γυναίκα του έκανε αίτηση διαζυγίου και το “παράνομο” ζευγάρι χώρισε. Η Fantasia πήρε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών. Επέζησε αλλά από τότε προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Billy Joel

Ο υπέροχος μουσικός είχε πάντα καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ παρά τα εμπόδια που παρουσιάζονταν στο δρόμο του. Απόδειξη; Στη βιογραφία του αναφέρεται ότι ο τότε 20χρονος καταθλιπτικός μουσικός επιχείρησε να αυτοκτονήσει καταπίνοντας χούφτες Nembutal, και πίνοντας γυαλιστικό επίπλων! Όταν τελικά ξύπνησε, σκέφτηκε: “Τέλεια! Ούτε αυτό δεν μπόρεσα να κάνω σωστά!”

Sinéad O’Connor

Την εποχή της τεχνολογίας, η Ιρλανδή τραγουδίστρια αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια μέσω Twitter το 2012, αφού είχε πάρει υπερβολική δόση χαπιών πριν μερικές ημέρες. “Πραγματικά δεν είμαι καλά… και κινδυνεύω”, έγραψε ζητώντας από τους θαυμαστές της να τη βοηθήσουν να βρει ψυχίατρο στο Δουβλίνο. Πρακτικό μεν αλλά λίγο υπερβολικό!

Cesar Millan

Ο γνωστός μας “Dog Whisperer” αποκάλυψε το 2012 ότι μετά το θάνατο του αγαπημένου του pit bull και το διαζύγιό του, ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο άνθρωπος που βλέπουμε πάντα να χαμογελά υπέφερε από βαριά κατάθλιψη. Κατάφερε να τα αφήσει όμως όλα πίσω του με τη βοήθεια της δουλειάς του και της άσκησης.

Paris Jackson

Η δυστυχία χρόνια δεν κοιτά. Η νεαρή Paris Jackson, η κόρη του Michael Jackson, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της αρκετές φορές. Γνωστή για τις αυτοκαταστροφικές της τάσεις, η νεαρή γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο σε ηλικία 15 ετών επειδή πήρε 20 χάπια Motrin και έκοψε τις φλέβες της με ένα μαχαίρι της κουζίνας. Αρνήθηκε να δεχτεί βοήθεια και μπήκε εσωτερική σε σχολείο. Σήμερα είναι καλύτερα. Της ευχόμαστε καλή τύχη!

Lady Diana

Το 2004, η αγαπημένη πριγκίπισσα έμοιαζε να έχει επιστρέψει από τον τάφο, και το κανάλι NBC έβγαζε στον αέρα ηχογραφήσεις με τις εξομολογήσεις της στον ψυχίατρο. Μάθαμε πως έπασχε από βουλιμία και στρες που οφείλετο στη σχέση της με τον άντρα της. Όντας έγκυος έπεσε από μια σκάλα. Η βασίλισσα Ελισάβετ τρόμαξε αλλά ο Κάρολος πήγε μια βόλτα με το άλογο, γεγονός που μαρτυρά πολλά για τη σχέση τους.

Johnny Cash

Ο θρυλικός Man in Black, ήταν γνωστό πως ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ και πάλευε με τους δικούς του δαίμονες μια ζωή. Στην αυτοβιογραφία του αναφέρει ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με έναν πρωτότυπο τρόπο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, πήγε στη Σπηλιά Nickajack στο Τενεσί με την πρόθεση να μείνει εκεί μέχρι να πεθάνει. Ευτυχώς για εκείνον, είπε πως αισθάνθηκε την παρουσία του Θεού η οποία τον έπεισε να βγει από το σκοτάδι. Είτε επρόκειτο για παραίσθηση είτε για πνευματική εμπειρία, ο Cash κατάφερε τελικώς να στραφεί στη θρησκεία και να απαλλαγεί από τα ναρκωτικά.

Eminem

Αυτοκτονία με παυσίπονα; Γιατί όχι; Λίγο πριν τη μεγάλη επιτυχία του “The Real Slim Shady”, ο Eminem έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Η τότε σύντροφος του τον είχε εγκαταλείψει και δεν τον άφηνε να δει την κόρη τους, κάτι που δεν άντεξε ο γνωστός ράπερ. Για καλή του τύχη πέταξε τα χάπια και ξεπέρασε το πρόβλημά του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment