PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ποινική δίωξη σε βάρος της Τζούλιας


Πριν από λίγους μήνες η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε βγει στα κανάλια και «έσκιζε τα ρούχα της» ότι το «καυτό» dvd που είχε κυκλοφορήσει τότε στα περίπτερα, δεν ήταν οργανωμένη δουλειά, αλλά αποτελούσε προσωπικές της στιγμές που βιντεοσκοπήθηκαν από τον πρώην σύντροφό της.

Πριν από λίγους μήνες η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε βγει στα κανάλια και «έσκιζε τα ρούχα της» ότι το «καυτό» dvd που είχε κυκλοφορήσει τότε στα περίπτερα, (το πρώτο, γιατί έβγαλε και δεύτερο) δεν ήταν οργανωμένη δουλειά, αλλά αποτελούσε προσωπικές της στιγμές που βιντεοσκοπήθηκαν από τον πρώην σύντροφό της.

Η Τζούλια είχε τότε πει το αμίμητο ότι «υπήρχε κάμερα, αλλά ήταν… εμού και του ιδίου!»

Όπως φαίνεται, όμως, οι Αρχές δεν πείστηκαν από το «εμού και το ιδίου» και άσκησαν ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της Τζούλιας για το περιβόητο dvd της εταιρείας Σειρήνα.

Ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ Χαρ. Τζώνης εμφανίζεται διατεθειμένος μάλιστα να δώσει συνέχεια στην υπόθεση, καθώς η Τζούλια κλήθηκε από το ΣΔΟΕ και κατέθεσε πως επρόκειτο για προσωπικές της στιγμές που διέρρευσαν από πρώην σύντροφό της, ότι δεν είχε συμφωνητικό, ούτε έλαβε ποτέ χρήματα γι’αυτό.

Ομως, λίγο καιρό αργότερα, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας όχι μόνο «άδειασε» κανονικά την Τζούλια, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά προσκόμισε και ιδιωτικό συμφωνητικό από το οποίο προέκυπτε ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου, όχι μόνο είχε κάνει κανονικότατη επαγγελματική συμφωνία, αλλά έλαβε και αμοιβή 150.000 ευρώ για τις υπηρεσίες που παρείχε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment