PeristeriNews.gr
Δημοτικά

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει αποκομιδή των σκουπιδιών»


Ενώ η Αττική έχει μετατραπεί σε απέραντο σκουπιδότοπο.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα θα αποτρέψουν με οποιονδήποτε τρόπο την αποκομιδή των σκουπιδών είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος κατά την διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο κ.Μπαλασόπουλος υποστήριξε ότι ο ΧΥΤΑ της Φυλής από τα ξημερώματα που άνοιξε, μετά την επέμβαση των ΜΑΤ με τη συνδρομή εισαγγελέα λειτουργεί χωρίς μέτρα ασφαλείας.

Επισήμανε, επίσης οτι στις ιδιωτικές εταιρείες εργάζονται αλλοδαποί οι οποίοι δεν είναι σίγουρο οτι είναι ασφαλισμένοι και κατήγγειλε οτι έχουν ανοίξει όλες οι παράνομες χωματερές της Αττικής προκειμένου να μεταφέρονται εκεί τα απορρίματα.

Πρόσθεσε δε οτι όπως του έχει καταγγελθεί σκουπίδια έχουν μεταφερθεί τόσο στο πρώην αεροδρόμιο στο Ελληνικό όσο και στον χώρο του Μπάντμιντον στου Γουδή. Και προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη, γι αυτό το λόγο.

Για τα φαινόμενα προπηλακισμού κατά των εργαζομένων των ιδιωτικών εταιρειών που μάζεψαν σκουπίδια δήλωσε ότι δεν ευθύνεται η ΠΟΕ-ΟΤΑ, αλλά ορισμένα ΜΜΕ που γνωστοποίησαν στοιχεία για τις εταιρείες, μιλώντας για επιχείρηση συκοφάντησης του αγώνα που δίνουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θετικά σχόλια για την Μαρία Αεράκη από εκπρόσωπο των Κέντρων Φιλίας Περιστερίου

Peristeri News

Κλειστό το ΚΕΠ της Ανθούπολης από τις 11 Μαρτίου

Peristeri News

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment