PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ποδαρικό στο 2011 για τον Γ.Σ.Π. την Τετάρτη


Επιστροφή στη δράση αύριο (5/1) για την ανδρική ομάδα μπάσκετ, καθώς ξαναρχίζει το πρωτάθλημα έπειτα από σχεδόν είκοσι ημέρες διακοπής του πρωταθλήματος στην Α1.

Επιστροφή στη δράση αύριο (5/1) για την ανδρική ομάδα μπάσκετ, καθώς ξαναρχίζει το πρωτάθλημα έπειτα από σχεδόν είκοσι ημέρες διακοπής του πρωταθλήματος στην Α1.

Το Περιστέρι υποδέχεται στις 17:00 τον Πανελλήνιο και θέλει να κάνει ποδαρικό στο 2011 με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή επιτυγχάνοντας την 6η νίκη της από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τζίμης Κουστένης, συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη και ο Γιούρε Μότσνικ, μίλησαν στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ, για την αναμέτρηση με την ομάδα η οποία πέρυσι έπαιξε στο F4 του Eurocup και τερμάτισε στην 4η θέση της εγχώριας βαθμολογίας.

ΤΣΙΜΗΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ

Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Το παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητα να είναι το πρώτο έπειτα από μια μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος. Εμείς προερχόμαστε από ένα άσχημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά δουλέψαμε καλά τις προηγούμενες μέρες. Μπαίνει πάλι το “πρέπει” για να το κερδίσουμε. Ο Πανελλήνιος είχε προβλήματα, όμως έχει καλό υλικό με εμπειρία και ψυχολογία των κρίσιμων παιχνιδιών. Οι απουσίες και το γεγονός ότι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, μπορεί να συσπειρώσουν τους αντιπάλους μας.

ΓΙΟΥΡΕ ΜΟΤΣΝΙΚ

Ο Πανελλήνιος είναι πάρα πολύ καλή ομάδα ανεξάρτητα από τα αποτελέσματά τους. Εχουν καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν παίξουμε σκληρή άμυνα και έξυπνα στην επίθεση, μπορούμε να το κερδίσουμε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment